Условия за доставка

Поръчка

За да поръчате от Naidobriteoferti.bg, трябва първо да изберете желания артикул, след което да натиснете бутона “Добави в кошницата”. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Поръчай”. След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона “Следващ”, да изберете начина на плащане, който е “Наложен платеж – плащане при доставка” и накрая да натиснете бутона “Потвърждавам поръчката”.

Поръчките се доставят до 7 работни дни от дата на закупуване на стоката. След като сте поръчали ще получите обаждане или email потвърждение за направената поръчка. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят до 3 работни дни след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане или email от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка.

Доставка

Доставката при поръчка от Naidobriteoferti.bg е 4 лв. до посочения от Вас адрес, независимо от населеното място.

Ние от Naidobriteoferti.bg използваме за извършване на доставки, услугите на куриерски фирми “Спиди“ и "Еконт", като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен). В случай, че Потребителя пожелае (т.е. напише в адреса за доставка), куриера може да достави поръчката  до офис на куриерската фирма “Спиди“ в съответния населен район.

Кога ще пристигне пратката?

Пратките пристигат до 2 работни дни. Изключение правят райони със специален разнос (малки села, отдалечени местности). Може да следите пратката ви в системата на Спиди или Еконт или на телефони:

Куриер "Спиди" от стационарни телефони: 0 7001 7001 и от мобилни телефони: 170017001

Куриер "Еконт" от всички телефони: 0 7001 7300

При изпращане на пратката ще получите на смс, номера на вашата товарителница, с която ще бъде доставена пратката.