• Wonder Broom
Представяме ви Wonder Broom!

Wonder Broom е иновативна гумена метла, която с лекота събира всякаква мръсотия – прах, пясък, стъкло, кафе, течности, дори и дребни мъхчета – по начин, който вероятно не сте виждали до момента.

Това, което отличава Wonder Broom от всички останали метли е, че когато го ползвате, всички гумени четчици се събират на едно (заедно с гумените пластинки) и формират преграда, през която на практика нищо не може да премине.

И тъй като гумата има способност да прекъсва статичното електричество, Wonder Broom може да помете дори и дълбоко вплетени мъхове и косми в килима.

Ето само част от нещата, с които Wonder Broom ще ви очарова:
  • За най-лесното метене и забърсване: С Wonder Broom ще забърсвате с лекота всякаква мръсотия от дървени повърхности, плочки, балатум, паркет, ламинат и всичко друго, за което може да се сетите. Нещо повече, стотиците гумени четчици формират солидна преграда, през която дори натрошените стъкълца не могат да преминат.
  • За търкане и премахване на засъхнали петна и мазнини: Тъй като препаратите не вредят на гумата, с Wonder Broom може да изтъркате мазни петна и засъхнала мръсотия дори от деликатни повърхности, като плочки, кола и прозорци… при това без да ги повредите.
  • За дълбоко почистване на килими: Тук вече Wonder Broom се откроява от всичко познато до момента. Гумените частички запазват формата си при четкане, проникват дълбоко и прекъсват статичното електричество на космите с килима, като по този начин загребват всичко по пътя си.
  • За плочки и прозорци: намокрете Wonder Broom или използвайте вода и препарат за съответната повърхност, изтъркайте хубаво с кръгови движения, след което обърнете Wonder Broom на обратно и използвайте вградената чистачка, за да съберете излишната течност от пода, стените или прозорците.
  • За многократна употреба: здравата, естествена гума, която е ползвана за Wonder Broom е изключително трудна за износване, смачкване или захабяване.  Същият материал се ползва за изработката на гуми за кола, които спокойно издържат до 80000 км. Това на практика означава, че ще изминат години преди въобще да се замислите за нов Wonder Broom.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Wonder Broom

  • Модел Wonder Broom
  • Наличност 349
  • 29,95 лв.


Сходни продукти

Shamwow

Shamwow

Представяме Ви невероятната кърпа Shamwow, с която ще почиствате всякакви разляти течности,&nbs..

24,95 лв.

Schticky

Schticky

Schticky е висококачествен силиконов ролер за многократна употреба. Направен е от специален силикон,..

19,95 лв.

Pet Brush

Pet Brush

Представяме ви Pet Brush – гумената четка за почистване на косми, мъхове и други дълбоко вплетени бо..

9,75 лв.

Етикети: уондър брум, уондър бруум, метла, метли, чистота, почистване