6 домашни задължения, които можете да изпълните за отрицателно време

6 домашни задължения, които можете да изпълните за отрицателно време

6 домашни задължения, които можете да изпълните за отрицателно време

В днешния материал ще Ви информираме относно 6 задължения у дома, които можете да изпълните за няколко минутки

1. Напълнете съдомиялната с всевъзможни работи

Пластмасовите детски играчки и четки за коса могат да се чистят в съдомиялната без никакви проблеми. Просто обиколете всички стаи и огледайте за пластмасови и гумени предмети, които никога не чистите.

2. Поръсете и оберете с прахосмукачката

Поръсете малко сода за хляб върху килимите, тапицираните мебели и дори матраците. Изчакайте 15 минути и оберете с прахосмукачката.

3. Обиколете с ролер за почистване в ръка

Този преносим инструмет се справя невероятно с почистването на мръсотия, трохи и прах от всички тези повърхности, на които никога не обръщате внимание. Абажурът на нощната лампа, дамските чанти и плюшените животни също са „любими“ неща на ролерите.

4. Обърнете внимание на джаджите си

Телефонът Ви съдържа повече микроби, отколкото седалката на тоалетна чиния. Чистете го редовно с мокри кърпички (същото важи и за дистанционното)!

5. Почистете дамската си чанта

Това е може би предметът, който най-много цапате – било то пипайки го с мръсни ръце, докосвайки го в непознати хора в градския транспорт и т.н. Едно почистване с мокри кърпички веднъж в седмицата би ѝ се отразило много добре.

6. Изхвърлете купчината от брошури и списания от пощата

Струпването на всевъзможни безплатни брошурки, списания, вестници и каталози, които получавате по пощата, може да бъде същински ад. Затова просто ги прегледайте и изхвърлете. По този начин ще освободите значително количество място.

Споделете тази публикация


You've just added this product to the cart: