6 хитри начина, по които да използвате мястото под мивката

6 хитри начина, по които да използвате мястото под мивката

6 хитри начина, по които да използвате мястото под мивката

Мястотo под мивката може да бъде използвано по невероятни начини. В днешния материал ще ви предложим 6 начина, по които да го подредите.

1. Добавете шкаф с етажерки

Много хора монтират плоскост под мивката, която само имитира врата и съответно закрива тръбите. Вместо това монтирайте напълно функционален шкаф, който за използвате за съхранение на подправки, а защо не и на препарати.

2. Поставете контейнери и кутии

За да използвате възможно най-добре мястото под мивката, можете да сложите кутии, в които да сложите всички принадлежности. Така ще знаете кое къде се намира и ще придадете на шкафът по-приятен вид.

3. Използвайте метални етажерки

Металните етажерки могат да бъдат от полза, особено в банята. Закачете ги на вратичката на шкафа и съхранявайте шампоаните, или пък сешоарът например.

4. Монтирайте тръба за закачалка

Препаратите с помпичка могат да се съхраняват без да заемат особено много място, като ги закачите на тръба. PVC тръбите са евтин и надежден избор за закачалка

5. Съхранявайте тоалетната хартия там

Вместо някъде из апартамента си да съхранявате пакет с тоалетна хартия, който да ви пречи, можете просто да ги съхранявате в контейнер под мивката.

6. Добавете рафтчета

Рафтчетата незабавно карат мястото под мивката да изглежда като напълно функционален и добре подреден шкаф.

Споделете тази публикация


Току-що добавихте този продукт в количката: