7 креативни идеи за съхранение на гримове

7 креативни идеи за съхранение на гримове

7 креативни идеи за съхранение на гримове

Подредете гримовете си с тези съвети и никога повече няма да ви се налага да търсите любимия си тюркоазен лак в купчината с гримове!

1. Сложете лаковете си в буркан за сладки

Цветното съдържание на шишенцата за лак ще накара буркана за сладки да изглежда като красива цветна украса.

2. Поставете червилата в чаши от свещи

Тъкмо изгорихте и последния остатък от любимата си ароматна свещ? Вместо да я изхвърлите, можете да я измиете и да я използвате за съхранение на червилаи гланцове. Можете да ги групирате в отделни чашки по цветове, или пък по марки.

3. Използвайте формички за лед, за да съхранявате сенките си

В случай, че предпочитате да купувате сенките си поотделно (а не цяла палитра), най-вероятно имате десетки от тях. За да ги групирате, просто ги поставете във формички за лед.

4. Съхранявайте четките за грим с космите нагоре… чрез кафени зърна

Ако обичате миризмата на кафе, това ще се превърне в любимия ви съвет. Напълнете някоя ваза, или пък някоя декорация с кафе на зърна. След това забодете четките с космите нагоре. По този начин четките ще са на една ръка разстояние, помещението ще мирише добре и косъмът на четките ще бъде съхрнен възможно най-дълго време.

5. Съхранявайте четките за гримове в кутия от очила

Използвайте старо калъфче за очила, за да съхранявате гримовете си. По този начин не само, че ще бъдат на едно и също място и няма да ви се налага да ги търсите, но и винаги ще бъдат в готовност за пътувания в последния момент

6. Мислете пространствено, а не линейно

Вместо вашите гримове да заемат половин шкаф, можете просто да вземете един лист магнитно фолио, да го поставите в рамка от картина, да сложите цветен лист или тапет (препоръчително по-тънък) отгоре им. След това просто ги закачете.

7. Организирайте продуктите и принадлежностите си като приборите за хранене

Вилиците, лъжиците и ножовете Ви винаги са прилежно подредени в шкафа в кухнята – поради тази причина всеки път, в който се нуждаете от прибори, знаете къде да отидете и да си вземете точния прибор. Опитайте се да направите същото и с принадлежностите и гримовете си. По този начин ще спестите значително количество време в търсене и издирване

Споделете тази публикация


You've just added this product to the cart: