7 начина, по които можете да използвате закачалките за дрехи

7 начина, по които можете да използвате закачалките за дрехи

7 начина, по които можете да използвате закачалките за дрехи

Закачалките за дрехи са една от вещите у дома с наистина голям потенциал за ползване. Затова в днешния материал ще Ви предложим 7 начина, по които можете да ги използвате.

1. Автентична поставка за готварска книга

Вместо да цапате с манджа вашата любима готварска книга, докато готвите, можете да я закачите на закачалка с щипки за дръжката на някой шкаф.

2. „Две за едно“

Нанижете отварачка от безалкохолно в кутийка на закачалка и след това ще можете да закачите още една закачалка и по този начин да спестите място в гардероба си.

3. Обърнете ги наобратно

По този начин не само ще получите две закачалки за кърпа – една с кукичка и една тръбовидна, но и ще придадете артистичен и шикозен вид на банята си.

4. Съхранявайте свежестта на храната със стари и повредени закачалки

Можете да използвате щипките от счупените закачалки за запечатване на вече разопаковани храни.

5. За закачане на панталони

В случай, че нямате закачалка със щипки, можете сами да си направите такава със само две щипки. По този начин ще спестите място в гардероба си.

6. Нестандартна закачалка в коридора

Отрежете от дървената част на закачалките и ги залепете на дърво – по този начин ще имате място както за чантата си, така и за шал или шапка върху нея.

7. Закачалка за бижута

Вземете няколко кукички с резба (можете да се сдобиете с тях от всеки по-голям магазин за дома и градината) и ги монтирайте върху дървена закачалка.

Споделете тази публикация


You've just added this product to the cart: