Обичате ли да готвите в къщи?

Как да намалите нервите и усилията за готвене на половина... като в същото време си спестявате 5 до 10 мин. от всяко ястие?

Здравейте,

Ако обичате да готвите, то този необичаен нож силно ще Ви заинтригува!

Ножът Aero Knife е лек като перце, реже като бръснач и почти нищо не залепва по него, благодарение на странния си дизайн (резените падат почти мигновено, когато режете с него)

Истината е, че независимо колко е остър един стоманен нож, е трудно да избегнете факта, че при рязане храната залепва по повърхността му.

Дори най-качественият готварски, стоманен нож е като магнит за продуктите и повечето резени просто полепват по острието, когато се ползва.

Това е и една от причините, които правят Aero Knife малко по-специален.

Първото нещо, което най-вероятно сте забелязали в Aero Knife е, че има изключително странен дизайн с големи дупки в себе си.

Това е направено с цел да се създава по-малко триене при рязане, като просто е премахната около 60% от ненужната повърхност от острието на ножа! По-малко повърхност, означава по-малко триене при самото рязане и по-малко площ, по която да залепват продуктите.

Близо 60% по-малко повърхност означава, че се създава по-малко триене при рязане с него, което води до улеснено рязане и почти нищо не залепва по ножа.

С обикновения нож трябва да натискате силно и дори тогава кашкавалът често залепва по него.

С Aero Knife не са нужни почти никаква сила, натиск и напрягане и резените кашкавал падат почти мигновено, без да залепват по него.

Това го прави особено подходящ за рязане на меки продукти, като домати, сирене, кашкавал, варени зеленчуци, мезета, сурово или готвено месо… като с него ще постигате чисти, гладки резени без особени усилия.

Допълнително доказателство за ефективността на Aero Knife

Нека вземем още един пример от видеото – демонстрацията с варените картофи.

Обикновено острия готварски нож няма проблем да реже меките варени картофи, но проблемът е, че при натиска често ги смачква и мекия картоф залепва по острието…което на моменти може да бъде доста досадно.

При ползването на Aero Knife резените са цели и не залепват по острието, тъй като на практика няма къде да залепнат. И понеже ножът е завидно лек и остър, не смачква меките продукти и резените се получават чисти и цели.

Това на практика означава, че с Aeto Knife можете с лекота да приготвяте всякакви видове салати, супи, мезета, месни ястия, ястия на фурна и почти всичко, за което се сетите.

Удобен е дори за рязане на месо по време на хранене, тъй като е изключително лек и компактен.

Ножът Aero Knife все пак не е за всеки!

Трябва да Ви предупредя, че колкото и да е универсален, този нож няма да Ви допадне ако:

  • Не обичате да боравите с леки ножове
  • Ако искате да сладкарствате с него
  • Ако искате да разфасовате големи стекове месо с кост

Така че ако го взимате с надеждата да е вашият нож за всичко в кухнята, тогава може би малко ще Ви разочароваме.

Но ако искате нож, с който с лекота да извършвате повечето готварски манипулации в кухнята… нож, с който може да режете и твърди, и меки продукти, без резените да залепват по него… то тогава вярваме, че ще се влюбите в ножа Aero Knife.

Колко струва?

Цената на Aero Knife е 24.95 лв с ддс плюс 4 лв за доставка. Но ако поръчате докато върви кампанията ни във фейсбук, може да вземете ножа Aero Knife на промоционална цена от 17.95 лв плюс 4 лв доставка. Така спестявате 7 лв от стойността на ножа.

Ако ножът не отговаря на очакванията ви, може да си поискате парите обратно в срок от 60 дни, като ние възстановяваме сумата похарчена за него без разходите за транспорт (17.95 лв в случaя) и без да Ви задаваме излишни въпроси. Ако не сте доволни, просто Ви връщаме парите…Вашата дума е достатъчна за нас.

Може и да отворите пратката преди да я заплатите, за да се уверите, че получавате това, което сте си поръчали.

Ако намирате това предложение за изгодно

Ето как може да поръчате:

Лесно е!

Просто натиснете линка по-долу и попълнете опростената форма за поръчка, за да знаем къде да Ви го изпратим. Напомняме, че отстъпката е валидна докато тече кампанията ни във фейсбук, което на практика означава до изчерпване на количествата.

Също така трябва да знаете, че обработваме поръчките по реда, в който пристигнат при нас, така че ако искате да Ви запазим Aero Knife на тази цена, направете своята заявка още сега, преди някой да Ви е изпреварил.

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на ​Naidobriteoferti.bg
[email protected]​naidobriteoferti.bg
02/49-29-309