ВНИМАНИЕ: До жената, която не би се задоволила с нищо по-малко от най-доброто!


За всяка жена, която е почти (но не напълно) доволна от своите сутиени и би искала да има сутиен, който да ѝ пасва перфектно, да е удобен, да ѝ придава „онзи“ секси, повдигнат вид...

​...и да постига този ефект без досадните ластици, банели и презрамки с кукички - които притискат гърдите, впиват се в кожата и смачкват бюста!!!“


Здравейте мили дами,

Писнало ли Ви е от стандартните неудобни сутиени, които убиват, смачкват бюста, впиват се в кожата и оставят следи от носене?

Знаете за какво говоря - за онова постоянно пристягане, втъкване и нагласяне на сутиена, поради всичките му ластици, кукички, банели и подплънки, които в действителност са адски неудобни.

Нека си го кажем направо, традиционни сутиени понякога могат да бъдат изключително некомфортни!

Да не говорим колко е трудно да се намери подходящ размер сутиен, който едновременно да Ви пасва, да е удобен, да поддържа и повдига бюста без да го смачква... и по възможност да е стилен и да изглежда добре.

Може би всяка жена е стигнала до извода, че подобен сутиен доста често се оказва "мисията невъзможна". Така например:

  • Може да си изберете сутиен който Ви „става“, но пък Ви седи грозно и е много неудобен.
  • Или пък може да си изберете сутиен, който Ви е удобен, но изглежда „евтин“ и не бихте се показали така пред приятелки или не дай си боже... пред мъж.
  • Или пък ще изберете красив сутиен, който повдига бюста и му придава онзи секси вид...но пък се впива ужасно в гърдите и кожата Ви и броите минутите докато се приберете в къщи, за да го свалите.

В даден момент просто се примирявате, че трябва да направите компромис с Вашия сутиен.

Не сте само Вие!

Всъщност, знаете ли, че над 80% от жените по света носят погрешния за тях размер сутиени. Това са адски много жени, които споделят един и същи дискомфорт.


Не е нужно да правите компромис!

Как бихте реагирали ако Ви кажем, че вече не е нужно да правите компромис с избора си на сутиен?

Нещо повече, какво бихте си казали ако Ви уверим, че наистина има сутиен, който да Ви е удобен, да придържа и повдига бюста Ви без да го смачква и едновременно с това да Ви пасва перфектно.

А как ще реагирате ако Ви кажем, че всичко това е възможно без да трябва да търпите болезненото впиване и смачкване на гърдите от банели, кукички и презрамки?

Ще си кажете, че не Ви се вярва и няма как да стане? Все пак опитът Ви със сутиените Ви „казва“ друго.

Напълно Ви разбираме, истината е, че и ние бяхме леко скептични, преди ние самите да тестваме този невероятен сутиен.

За това без да Ви измъчваме повече, нека Ви представим това, което смятаме за един от най-удобните и функционални сутиени, създаван някога.


Представяме Ви сутиенът Ahh Bra

Ahh Bra е удобен, приспособяващ се сутиен, проектиран да следва извивките на тялото, без да използва шевове, банели или кукички, които могат да се впият в кожата.

Ahh Bra пасва перфектно на почти всеки тоалет, размер и форма, на които е пробван до този момент, като осигурява нужната поддръжка и повдигане на бюста, независимо от вашите движения.

Изработен е от уникална разтягаща се материя, с която Ahh Bra Ви придава перфектно усещане и гладка форма.

Сутиенът Ahh Bra е почти незабележим под дрехите и няма да Ви се налага постоянно да регулирате презрамките. Освен това е толкова удобен, че дори няма да Ви прави впечатление, че носите сутиен.

Независимо дали сте дребничка или едра жена, достатъчно е да синхронизирате размера на сутиена Ahh Bra с размера на Вашата рокля или блуза... и вече ще имате сутиен, който е удобен, секси и Ви пасва перфектно.

Всъщност, Ahh Bra е до толкова комфортен, че спокойно може да сте с него в леглото, без дори да Ви направи впечатление.

Изключително удачен за носене и по време на бременност, защото има невероятна разтегателна материя, която без проблем ще се адаптира към промените в тялото Ви по време на бременността.

Какво прави сутиена Ahh Bra толкова специален?

Тайната на сутиена Ahh Bra се крие в материята, от която е направен и в крос-поддържаща система, която е вплетена деликатно в сутиена.

Какво ще рече това?

Ами на първо място, Ahh Bra е направен от лека, дишаща материя, която е толкова ненатрапчива и приятна на допир, че спокойно ще забравите дори, че носите сутиен.

От друга страна, еластичната тъкан, от която е направена материята изпълнява две основни функции:

Първо обгръща бюста и при нужда се разтяга по такъв начин, че на практика се адаптира към всеки вид, тип и размер гърди.

И второ, разтегаемата материя повдига бюста и запазва формата на сутиена дори при екстремни движения, като по този начин позволява на Ahh Bra да остане незабележим под дрехите във всеки един момент.

Ahh Bra разполага още с набразден разтегаем панел по средата на сутиена, който има функцията да събира леко гърдите, като по този начин осигурява нужното повдигане и оформяне на бюста.

Тук идва на помощ и крос-поддържащата система, разположена точно под гърдите, която изпълнява функцията на банели, като придържа и повдига бюста... но без да се впива в кожата, без да притиска гърдите или да причинява ненужен дискомфорт.

Широките, разтегаеми презрамки на Ahh Bra от своя страна поемат тежестта на гърдите и я разпределят равномерно, така че напрежението да се поеме от цялото тяло, а не да се натрупва само на определени места.

Всичко това означава следното за Вас:

  • Без убиващи презрамки, неудобни шевове, кукички и банели
  • Без протърквания и зачервявания от стягането на сутиена
  • Без повече паласки на гърба от впиващите се в него презрамки.
  • Без сутиена да Ви сплесква и смачква бюста.
  • Без вечното мерене и нагласяне на сутиена, така че да Ви пасне.
  • Без повече компромиси между "удобния" и "хубавия" сутиен.
  • Без повече сутиени, които са прекалено големи или прекалено малки.

Истината е, че Ahh Bra е подходящ за жени на всякаква възраст, размер или форма на бюста.

Вече може да се насладите на формата, удобството, поддръжката и самочувствието, които сутиенът Ahh Bra ще Ви даде... независимо от облеклото, с което го носите - тесни горнища, пуловери, тениски, блузи, туники и дори вечерни рокли.

И все пак, как стои въпроса с размерите, тогава? Как бихте могли да си изберете сутиен, без въобще да сте го мерили?

„Да си поръчам сутиен без да съм го мерила? Сигурно се шегувате!“

Всъщност, ако Ви кажем, че може да си вземете сутиен, който да Ви пасва перфектно, без въобще да сте го мерили... повечето от Вас вероятно ще ни се изсмеят.

Защото истината е, че всяка жена знае колко е трудно да си намери сутиен, който да ѝ приляга перфектно и да е „нейния“ размер. Камо ли да го „нацели“ без да го е мерила.

Е, имаме 2 добри новини за Вас:

1. Първата добра новина е, че не е нужно да мерите Ahh Bra, за да определите размера, който ще Ви пасне.

За да изберете своя размер е достатъчно просто да се съобразите с гръдната Ви обиколка. Всичко, което е нужно, е да погледнете гардероба си и да видите какъв размер горни дрехи носите.

Защото благодарение на разтегателната материя и уникалния дизайн на Ahh Bra, размерите са направени така, че да пасват на размера на дрехите, които носите. Тоест ако носите размер M тениска, подходящия размер Ahh  Bra за Вас е M.

Ако сте между два размера горни дрехи, например между M и L. Тогава е препоръчително да вземете по-големия размер. Това е! (Може да видите таблица с размерите на края на тази страница)

А ако пък случаят Ви е по-специален и имате малък гръден кош, но бюстът Ви е по-голям, тогава също препоръчваме да пробвате първо по-големия размер.

2. И втората добра новина е, че ако поради някаква причина не сте нацелили размера от първия път, ние ще Ви го заменим за наша сметка с подходящия за Вас размер!

Какво казват хората:

Колко струва?

Цената на базовия бежов сутиен Ahh Bra е 29,95 лв. И честно казано, според нас това е малка цена за удобството и удовлетворението, които този сутиен ще Ви донесе.

Все пак, ако трябваше да си вземете един сутиен, който да Ви е комфортен и отделно друг сутиен, който да е стилен и да Ви придава нужния вид, щеше да Ви излезне не по-малко от 50 лв за двата (ако имате късмет).

Да не говорим за загубените часове в обикаляне по магазините само, за да отсеете подходящите за Вас сутиени.

Е, като поръчате бежовия Ahh Bra сега, ще получите сутиен, който е стилен, пасва Ви перфектно и придава възможно най-привлекателния вид на Вашия бюст.

Не само това, но заедно с него ще Ви дадем още и бял Ahh Bra, който е идеален за всичките Ви бели блузи, горнища и лежерни облекла.

Тоест, като поръчате един Ahh Bra сега, ще получите още един безплатно!

И все пак ще имате нужда и от черен Ahh Bra за вечерните рокли и по-официалните облекла. За това, ако поръчате в следващите 20 мин (тъй като не можем да раздаваме подаръци цял ден) ще Ви дадем допълнително и черния Ahh Bra, напълно безплатно – като подарък!

Това означава, че ще получите 3 сутиена Ahh Bra на цената на един и дори няма да Ви таксуваме допълнително за доставката. Тоест ще заплатите за трите сутиена само 29.95 лв + 4 лв за доставка.

Така ще имате подходящ сутиен Ahh Bra за всяка дреха в гардероба Ви и ще може да се наслаждавате на перфектна визия и удобство всеки ден, независимо какъв е поводът.

И най-хубавото е, че ако случайно не нацелите вашия размер от първия път (което е малко вероятно), ние ще заменим и трите сутиена с подходящия за Вас размер за наша сметка! Вече не е нужно да губите часове в обикаляне и мерене на десетки сутиени.

Просто ни кажете къде желаете да Ви изпратим Ahh Bra и в рамките на няколко дни вече ще се наслаждавате на перфектния за Вас сутиен... ако ли не, ще Ви върнем парите обратно! (Вижте "Важни уточнения" по-долу за повече информация)

При това ще Ви дадем 2 допълнителни сутиена Ahh Bra, като подарък, ако поръчате в следващите 20 мин!

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата за поръчка е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим сутиените Ahh Bra.

Благодарим Ви за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309

П.С. Само още нещо, важно е! Наясно сме, че тази цена е доста под това, което повечето хора биха платили не за 3, а дори само за 1 от тези невероятни сутиена. За това ако искате да ги пробвате, възползвайте се от нашето предложение сега, защото не можем да Ви обещаем, че тази цена ще се запази и за в бъдеще.

Освен това си запазваме правото да премахнем двата сутиена, които даваме като бонус и да предлагаме всеки един от тях по отделно на минимална цена от 29,95 лв.Така, че вземете своите Ahh Bra сега и се възползвайте от това предложение, докато е още валидно.

П.П.С. В момента Ahh Bra е достъпен във всички размери:

S

M

L

XL

XXL

XXXL

Подгръдна обиколка

76-81 cm

86-91 cm

96-101 cm

106-111 cm

116-121 cm

126-131 cm

Ако някой размер се е изчерпал ще трябва да изчакате, докато направим ново зареждане от него. За това поръчайте Вашия размер сега, преди някой да Ви го е взел.

Мнението на хората, които вече ползват сутиените Ahh Bra

Благодарим Ви за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309

S

M

L

XL

XXL

XXXL

Подгръдна обиколка

76-81 cm

86-91 cm

96-101 cm

106-111 cm

116-121 cm

126-131 cm