Arctic Freeze

До всеки, който не може да търпи горещините

Как да ви е прохладно през горещите летни дни, независимо дали сте в офиса, на пикник или у дома?

Ако сте от хората, на които винаги им е топло и летните горещини ви тормозят, тогава определено трябва да видите това:

1
СТЪПКА 1:
Данни за клиент
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Офис на Еконт за доставка

Информация за поръчка

Избор продукти:
Цена
1
Персонален охладител за въздух Arctic Freeze
Спестявате 30.20лв. (37.80%)
49.70лв.

Общо

Продукт
Общо
1
Arctic Freeze
Персонален охладител за въздух Arctic Freeze × 1
49.70лв.
Общо 49.70лв.
Доставка 4.50лв.
Общо 54.20лв.

  • Платете с наложен платеж при получаване на пратката

Представяме ви Вашият личен климатик Arctic Freeze

Arctic Freeze е персонален охладител за въздух със супер тих вентилатор, който едновременно охлажда, освежава и почиства въздуха около теб. Arctic Freeze изстудява въздуха, без да използва охлаждащи течности и вредни химикали! Работи само с вода!

С 3 степени на работа на вентилатора – ниска, средна и висока. Консумира минимално количество енергия, изключително ефективен, с грижа за околната среда.

Тайната се крие в специфичната хидро-охлаждаща технология на работа.

Ето как се случва магията – поставяте само студена вода в контейнера на Arctic Freeze и включвате. Уредът изсмуква горещият въздух като го насочва към хидро-охлаждащия филтър и така преминавайки през него, топлината се превръща в прохладен, свеж и приятен бриз.

Охлаждането чрез изпаряване е един от най-ефективните начини за естествено изстудяване на въздуха. Няма нужда от монтаж! Наливаш вода, включваш в контакта, натискаш бутона и готово! Имаш прохлада по поръчка..

А най – хубавото е, че може да добавите и няколко капки есенция от натурални масла, с които да превърнете охлаждането в истинска ароматерапия.

Предимствата и ползите на Arctic Freeze за вас:

Работи само с вода

за да охладите въздухът около себе си с Arctic Freeze , не е нужно да давате излишни средства за скъпоструващи химикали. С този уред единственото, от което се нуждаете е вода и по желание няколко капки есенция от лавандула, например.

Охлажда, овлажнява и пречиства въздуха около вас

благодарение на специално създаденият хидро-охлаждащ филтър във Arctic Freeze, всички прашинки и бактерии остават в него, а вие получавате чист, охладен и свеж полъх.

Лесно и бързо почистване на филтъра

С Arctic Freeze няма да ви се налага да купувате нов филтър всеки месец. За да премахнете всички насъбрани прашинки и бактерии във филтъра, просто го поставете за минута – две под течаща вода, а след това е готов за нова употреба.

Работи до 8 часа с едно зареждане на контейнера

след като сложите вода във Arctic Freeze може спокойно да работите, да си почивате или да се наслаждавате на прохладния бриз, защото Arctic Freeze ще работи без прекъсване до 8 часа, и без да се налага да ставате постоянно, за да сипвате вода.

Arctic Freeze е лек и преносим

това означава, че може да го носите навсякъде със себе си и да го използвате винаги, когато почувствате нужда. Може да се включи във всеки стандартен контакт или USB - порт за максимално удобна употреба. (може дори и в телефон).

Arctic Freeze е полезен за здравето на човека и природата

освен, че Arctic Freeze се грижи за охладен, пречистен и свеж въздух около вас, този уред не замърсява околната среда, благодарение на факта, че е енергоспестяващ и е създаден да работи без химикали.

Вземете Arctic Freeze днес с 38 % отстъпка и спестете 30 лв!

Цена: 79.90 лв 49.70 лв

Лесно е да се възползвате. Просто натиснете бутона, кажете къде желаете да ви изпратим Arctic Freeze и до няколко дни ще e при вас. Предложението е временно, така че ако проявявате интерес, възползвайте се преди да ви грабне ежедневието и моментът да отмине...