ВНИМАНИЕ: За всяка жена, която иска с лекота да поддържа перфектни нокти, както на ръцете, така и на краката!!!

„Представяме Ви Beaty Nail Set – електрическата система за грижа за ноктите, с която ще поддържате професионален маникюр и педикюр в домашни условия!!!

Здравейте дами,

Ако искате да поддържате перфектен маникюр и педикюр и ноктите ви винаги да изглеждат така все едно сте излeзнали от салона… то ще Ви покажем нещо, което искрено вярваме, че ще Ви развълнува

Ще ви отнеме не повече от 2 минути да се запознаете, а ползите за вас могат да бъдат огромни, като това:

  • Да поддържате перфектен маникюр и педикюр с минимални усилия
  • Да пестите време и пари, без да правите компромис за ноктите си
  • С лекота да оформяте ноктите си, като професионалист, без това да ви отнема много време
  • Да премахвате и обработвате нежно кожичките около ноктите
  • Да придадете приятна гладка форма на всеки нокът, дори по природа да имате набраздени или твърди нокти

Ето за какво става въпрос:


Представяме ви: Beauty Nail set

Beaty Nail Set e електрическа система за грижа и поддръжка на ноктите, с която ще поддържате професионален маникюр и педикюр в удобството на своя собствен дом.

Beaty Nail Set разполага с 5 накрайника, с които можете лесно и безопасно да оформяте, пилите и полирате Вашите нокти.

Изключително лесен и удобен за ползване. Достатъчно е да изберете една от петте приставки, която е подходяща за случея, и ще можете с прецизност на маникюрист да се погрижите за ноктите си.

Ето какво представляват приставките и как точно могат да Ви бъдат полезни:

Гриндер приставка- Гриндерът заглажда грапавата повърхност и дебелите нокти. Може да го използвате, за да изравните и загладите по-дебелите и плътни нокти

Малък гриндер приставка -  Малкият гриндер служи за премахване на кожичките около нокътя и за почистване на ъгълчетата и трудно достъпните местае и плътни нокти

Емери приставка -  С помощта на емери главата може да пилите, оформяте и изваяте естествените и изкуствени нокти така, както на Вас Ви харесва.

Диамантен конус приставка-  Диамантеният конус служи за премахване на мъртвата тъкан. С тази приставка лесно може да премахнете мъртвата кожа и мазолите.

Мека приставка-  Мекият накрайник служи за полиране на ноктите. С него безпроблемно можете да заглаждате и полирате ноктите си, като абсолютен професионалист

Колко струва?

Стандартната цена на Beaty Nail Set е 29.95 лв с ДДС, но Ви предлагаме да пробвате продукта сега само за 17.95 лв с ДДС. Тази цена е временна и е с цел да популяризираме Beaty Nail Set в България. Тоест ако поръчате сега ще заплатите само 29.95 лв 17.95 лв + 4.21 лв. за доставка.


Искаме да Ви напомним, че за всеки продукт поръчан от нас, сте защитени от 60 дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че имате цели два месеца (60 дни) време да изпробвате Beaty Nail Set и да се уверите, че наистина ще поддържа маникюра и педикюра Ви перфектен.
 
Ако все пак решите, че не отговаря на очакванията Ви (което ще е прецедент), само ни кажете в рамките на тези 60 дни и ние ще Ви върнем парите обратно (без никакви въпроси).

Това е нашата застраховка към Вас, с която защитаваме всеки наш клиент. Да, до толкова сме убедени в качеството на нашите продукти и ценим добрите взаимоотношения с клиентите ни!

Как да поръчате?

Лесно е!


Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата за поръчка е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим продукта Beaty Nail Set.

В момента, в който пуснете своята заявка, ще ви доставим Beauty Nail Set до няколко дни да го пробвате и сами да се уверите в качествата му.

За да поръчате и да се възползвате от нашата 110% желязна 60 дневна гаранция, натиснете бутона отгоре и попълнете формата за поръчка.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на naidobriteoferti.bg

[email protected]

П.С. Представете си колко хубаво би било маникюрът и педикюрат Ви винаги да излгеждат така все едно сте излезнали от салона. Не е нужно да си го представяте,вземете Beaty Nail Set сега!!!