НА ВНИМАНИЕТО НА: Всеки шофьор, на който му се налага да борави с инструменти от време на време...


БЕЗПЛАТЕН БОНУС:

Вземете този мулти-функционален, инструмент 16-в-1 ДНЕС БЕЗПЛАТНО, като бонус към това ексклузивно предложение (редовна цена 'Tac Tool 16-в-1': 39.90 лв)


Драги читателю,

Ако сте редовен шофьор и искате да сте подготвен за всяка една ситуация - то имаме изключително предложение за вас, което не просто ще ви спести средства... но и вярваме, че силно ще ви развълнува!

Ето за какво става въпрос:

Опаковахме специално предложение за вас и вашия автомобил... и ако решите да се възползвате от него днес, ще ви дадем като БОНУС инструмента Tac Tool 16-в-1 напълно БЕЗПЛАТНО.

С Tac Tool няма да има "непредвидена ситуация", която да ви хване неподготвени! Просто защото с вашия Tac Tool винаги ще разполагате с пълна кутия инструменти в джоба си.

Най-нужният набор от инструменти, побрани в един единствен уред!

Преди да ви разкажем за предложението, което сме ви подготвили, нека първо видим част от нещата, за които Tac Tool може да ви бъде полезен:

 • 16 инструмента в 1 компактен уред - с Tac Tool ще държите цяла кутия с инструменти в джоба си!
 • Под ръка винаги когато сте на път, или дори когато сте вкъщи - не е нужно да вадите кутията с инструменти всеки път, когато нещо дребно изникне.
 • Подходящ за работа на открито -  перфектен за къмпингуване, лов, риболов и работа при сурови условия
 • Никога повече няма да бъдете хванати неподготвени от непредвидена ситуация

Ето част от инструментите, с които ще разполагате в джоба си, с вашия Tac Tool?

 • Вграден чук, с който никой пирон няма да ви се опре
 • Кози крак: ако случайно допуснете грешка, може да я оправите на момента
 • Два вида вградени клещи: плоски и овални за всякакъв тип захват
 • Малък трион: подгответе подпалки за огън на открито
 • V тип ножица: срежете телена мрежа или друга плетеница при нужда
 • Приспособление за рязане на кабели
 • Стандартен нож: най-добрият приятел в сурови условия
 • Кръстата отвертка: ако сте ловец, можете дори да настроите мерника на своята пушка
 • Плоска отвертка
 • Отварачка: за след като свършите тежката работа
 • Гаечен ключ за 4 размера: 6, 7, 8, 10 мм
 • Пила: ако си падате по ръкоделията, няма как да минете без нея
 • + удобно калъфче за съхранение

В общи линии, почти няма нещо, което този инструмент да не може да свърши.

И най-хубавото е, че е изключително здрав и издържа дори при най-суровите условия (минусови температури, изпускане, удари и т.н)


„Уау! Ако наистина е толкова страхотен, защо го раздавате безплатно? Къде е уловката?“

Уловката е доста простичка. Направи ни впечатление, че почти всеки клиент, който си закупи нещо от нас от категория "кола и автомобил", ни ЗАДАВА ЕДИН И СЪЩИ ВЪПРОС ВСЕКИ ПЪТ:

„Какво още предлагате?“

Оказа се, че хората, които искат да им е комфортно при шофиране и се грижат за своя автомобил, си купуват по още няколко продукта от същата тази категория в рамките на 2 до 3 месеца.

И въпреки, че дори при подобно забавяне сме на печалба... все пак това е ПРОБЛЕМ за нас и ни носи „щети“.

Какво имаме в предвид под щети?

Ами едно забавяне от 2-3 месеца в поръчките ни струва не малко време, средства и разходи, за да може бизнесът да върви нормално.

Така например имаме персонал на който плащаме заплати... наеми за склад и офис... осигуровки... заеми към банки... сметки за разплащане... и значителна инвестиция в реклама всеки път, когато искаме да върнем същия този клиент обратно в магазина.

Което означава, че при едно забавяне от 2-3 месеца (в което човек си закупува почти всичко, от което имате нужда) ние губим не малко време, средства и усилия... и това, разбира се, е нормално.

Но все пак, този процес ни излиза скъпо!


Нашият ПРОБЛЕМ, създава интересна ВЪЗМОЖНОСТ за вас:

Размишлявахме над този проблем и ни хрумна следната идея:

Така и така хората си купуват по няколко продукта в тази категория, защо да не подберем най-продаваните от тях, да ги окомплектоваме заедно и да видим дали не можем да ги предложим със значителна отстъпка? “

По този начин не само бихме могли да постигнем същите печалби, но освен това ще ги осъществим много по-бързо и е възможно дори да продадем повече стока от преди!

И най-хубавото е, че вие (клиентите) ще бъдете доволни – просто защото получите много (повече) по-голяма стойност за цената, която плащате!

Освен това, никой друг в България не предлага подобни условия (проверихме)! Което ни дава изключително конкурентно предимство. Най-малкото, защото не може да се възползвате от тази сделка никъде другаде!

Ето какво ви предлагаме:

След като прегледахме цифрите и направихме малко сметки, останахме доста изненадани...

Оказа се, че когато комбинираме някой от най-продаваните ни продукти и ви ги предложим на куп, спестяваме толкова много от оперативни разходи и реклама, че можем да си позволим да ви ги дадем с огромна отстъпка.

Колко огромна? Говорим за отстъпка в диапазона на 40-50%!

Иронията е, че като ги вземете на куп с отстъпка... на практика ни правите услуга! Тъй като и ние спестяваме по-този начин.

Всъщност, спестяваме до толкова, че можем да си позволим дори да включим страхотния инструмент Tac Tool 16-в-1, като бонус ПОДАРЪК.

Вярно, ще сме на по-малка печалба, отколкото ако продадем всички тези продукти поотделно за 2-3 месеца.. но пък пестим адски много време.

Получавате всичко това днес с 50% отстъпка:

1. Комплект очила за дневно и нощно шофиране HD Vision (2 броя):

Натиснете тук, за да видите продукта в действие

Вярвате или не, това е един от най-продаваните продукти за шофьори в България и има защо. Ако някога сте се дразнили, когато насрещните фарове или слънцето ви блестят право в очите докато карате... то тези очила ще направят чудеса за вас. Те блокират синята светлина (която дразни и натоварва окото) и избистрят пътя пред вас, за по-спокойно и облекчено шофиране.


Особено подходящи при каране нощем, в мъгла или лошо време. Очите ви няма повече да се напрягат независимо от атмосферните условия. Може да ги носите също и върху диоптрични очила. С това предложение получавате и двата чифта – за дневно и нощно шофиране, всеки от които е оценен на 20 лв

Обща стойност на комплекта: 40лв

2. Магнитна поставка за телефон:

Натиснете върху снимката, за да видите продукта в действие

Ако ползвате навигацията на телефона си... пускате си музика от него или просто се чудите къде да го държите докато шофирате, така че да ви е винаги под ръка... то направо ще се родите с тази магнитна поставка.


За разлика от другите поставки за телефон, магнитната поставка ви позволява да взимате и връщате телефона на поставката за секунди.


Което е изключително удобство, когато някой ви прозвъни или просто телефонът ви трябва за момент, а не искате да отделяте поглед от пътя.

Редовна цена: 20лв

3. Странично огледало за 'Мъртва Точка' Total View:

Натиснете върху снимката, за да видите продукта в действие

Total View е изключително мини огледало, което изцяло елиминира „сляпата точка“ при шофиране. Лесно за поставяне, подходящо за всеки тип автомобил и шофьор. Вдлъбнатият дизайн на огледалцето и възможността за лесно регулиране ви гарантират, че ще имате перфектна видимост на пътя и буквално ще „убиете“ сляпата точка.


С TotalView е като да имате допълнителен чифт очи на гърба, които не пропускат нищо! Изключително подходящи по време на изпреварване и когато ви се налага да паркирате успоредно (френски гараж). Само си представете колко нерви и псувни ще спестите, когато изпреварвате... тъй като ще може да хващате „идиотите на пътя“ още преди да сте дали мигач

Редовна цена: 30лв

4. Анатомична облегалка:

Натиснете върху снимката, за да видите продукта в действие

Знаете ли, че когато шофираме се получава лек луфт между седалката и кръста на шофьора. Обърнете внимание следващия път, когато сте зад волана.  Този малък луфт буквално е „китайско мъчение“ за кръста ви и бавно и сигурно го изтезава.


Анатомичната облегалка уплътнява този луфт и укрепва кръста при всяко едно седнало положение. Което на практика облекчава болките и напрежението в гърба и кръста независимо дали сте в кола или на стол в офиса.


Ако изпитвате болежки в тази област, замислете се... напълно възможно да е точно от това. Все пак прекарваме близо 8 часа на ден в офиса и кой знае колко още в шофиране

Редовна цена: 25лв

5. Уплътнители за пространството между седалките Drop Stop (2 броя)

Натиснете върху снимката, за да видите продукта в действие

Изненадващо или не, това се оказва проблем за не малко хора. Така например, случвало ли ви се е да седнете в колата и стотинките, ключовете или телефона да ви изпаднат от джоба?И разбира се, по закона на Мърфи ще изпаднат точно в малкия процеп между седалките.

 

Ако сте спрели, може да се разминете само с досадно разместване и човъркане между седалките. Ако сте в движение, обаче, си е направо опасно! Защото човек инстинктивно посяга и се навежда да търси това, което е изпуснал. Вече може да сте спокойни, че няма да изпуснете нищо между седалките, благодарение на уплътнителите Drop Stop. (получавате 2 бр. в комплекта)

Обща стойност на комплекта: 20лв


Обща стойност всичко: 135.00лв


Изберете своя пакет днес, спестете до 50% и вземете БЕЗПЛАТНИЯ БОНУС

Ако си купувахте всеки един от тези продукти по отделно, щеше да ви излезе близо 135.00 лв за всичко.

Разбира се, щяхте да вземете отстъпка от тук и от там, но в общи линии щеше да ви струва приблизително толкова.

Да не говорим, че когато ги взимате поотделно, трябва всеки път да плащате допълнителна доставка. Това са едни излишни 25-30 лв, които давате! Струва ли си наистина да хвърлите 30 лв на вятъра?

И все пак, като вземете всичко на куп, на практика ни правите услуга. За това не бихме ви таксували 135 лв.

Всъщност, реалният въпрос е:

Колко очаквате да ви струва всички изброено до тук, като го вземете днес на куп?

120 лв? 100 лв? 90 лв?

Това, всъщност, са разумни цени предвид всичко, което получавате. Но разбира се, няма да ви таксуваме толкова.

Няма да искаме от вас да платите 120 лв, 100 лв или 90 лв. Няма да поискаме и 80 лв за всичко... въпреки, че вероятно бихме могли и пак сделката щеше да ви излезе изгодна!

Но не, мили хора. Ако пуснете своята заявка сега, ще получите всичко, което изброихме на тази страница само за:

Еднократна инвестиция от: 67лв

Едно бурно излизане уикенда ще ви струва по-скъпо и преди да сте се усетили, вероятно ще похарчите подобна сума за далеч по-маловажни неща тази седмица. Защо да не ги вложите в нещо смислено днес?

Същите тези 67лв ще ви купят продукти на стойност 135лв днес... и дори ще ви подарят инструмента Tac Tool 16-в-1, за който иначе бихте платили цели 40лв?!

Бонусът сам по себе си ви избива почти цялата инвестиция! Струва си, не мислите ли?

Е... вълнувате ли се вече? Искрено се надяваме да е така, тъй като това наистина е страхотна сделка и не искаме да ви е яд по-късно ако я изпуснете.

Така че ако сте поне малко заинтересовани от това предложение, ще е грехота да не се възползвате:

Направете своя избор сега:

ЧАСТИЧЕН ПАКЕТ

49лв

Частичният пакет включва:

 • 1. Очила за шофиране 2 броя (40лв)
 • 2. Магнитна поставка за телефон (20лв)
 • 3. Огледало за 'Мъртва точка' (30 лв)
 • Отстъпка до тук: 45% (спестявате 41лв)
 • 4. БЕЗПЛАТЕН БОНУС: Инструментът Tac Tool 16-в-1
 • 5. 'Таен' Подарък (оценен на 10 лв) 

Времето е фактор:

Между другото, не искаме да ви извиваме ръцете с клишета от сорта на „количествата са ограничени“ или „сега или никога“защото в случая не е вярно.

Това, което сме подбрали наистина са едни от най-продаваните ни продукти в тази категория в момента и вероятно ще продължим да ги предлагаме и за в бъдеще.

Проблемът е, че дори да изчерпаме само един от окомплектованите продукти, ще трябва да спрем предложението поне за месец-два, докато отново заредим от него. Така че, все пак, това предложение също си има своя лимит.

Освен това, след като изчерпаме запасите ни от въпросния БОНУС, ще трябва да го сменим със някой друг, който може да е далеч по-малко готин или стойностен. Така че ако си харесахте точно този бонус, не чакайте до утре. Утре може да е вече късно!

Благодарим Ви за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309

П.П. Пуснете своята заявка сега и ще получите допълнителен „Таен Подарък“ БЕЗПЛАТНО (оценен на 10лв)

Изберете своя пакет още сега и ще добавим допълнителен „Таен Подарък“ към поръчката ви. Няма да издаваме какъв е, за да не развалим изненадата, но ще ви дадем няколко подсказки:

 • Ако мястото в багажника често не ви стига, може да си "откраднете" допълнително пространство в колата с това простичко изобретение.
 • Също така няма да ви се налага да държите покупките от магазина разпилени в багажника или по седалките на колата
 • Изключително подходящ за транспортиране на деликатни покупки, които по принцип биха могли да се счупят, разлеят или скъсат (като яйца, мляко и напитки, например)
 • Това означава без повече „неприятни изненади“ като счупени яйца, смачкана кутия, разлят препарат… всички продукти ще вземете така, както сте ги оставили
 • Освен това, вече няма да се чудите къде да си оставите якето или да трупате връхните дрехи на задния прозорец (Най-накрая! Пълна видимост през задното стъкло)
 • С вашия "Таен Подарък", винаги ще имате място за личната си чанта, яке, сако или връхна дреха дори и колата ви да е пълна с пътници
 • Всичко това и още много удобства могат да бъдат ваши, като изберете един от двата пакета сега и вземете вашия допълнителен "Таен Подарък"

Направете своята заявка сега и ще добавим този подарък към поръчката ви: