Често задавани въпроси

Често задавани въпроси


Ако не сте получили потвърдителен имейл за направената поръчка до 30 мин. Моля да се свържете с нас на телефон 0876474340 в работно време от 09:00 до 17:00 от Понеделник до Петък

Ние ценим изключително много обратната връзка от клиентите, затова приемаме всякакви коментари, съвети и критики. Ако желаете да споделите свое впечатление от някой от продуктите ни или от облсужването ни, може да ни пишете на [email protected] или на https://www.facebook.com/naidobriteoferti.bg

Продуктите ни се предлагат само онлайн. Именно затова даваме 30-дневен тест период, така че да имате достатъчно време да се убедите сами в качествата на продуктите. Смятаме, че тестът у дома е най-добрият тест, с който да решите дали даден продукт отговаря на очакванията ви.

При успешно генериране на поръчка, ще получите потвърждаващ имейл на посочения от вас имейл за връзка. Обикновено отнема до 1-2 минути, за да пристигне във входящите съобщения, при условие, че сте попълнили имейл адреса си коректно. Ако нямате такъв имейл във входящата си поща, проверете папка Спам, тъй като е възможно съобщението да е отишло автоматично там. Ако не намирате писмо от нас и там, то вероятно поръчката не е генерирана, така че се свържете с нас по телефона, мейла или ни пишете във Фейсбук.

Всеки клиент може да избира между 2 опции за плащане:

  • Плащане с карта;
  • Наложен платеж.
 

Заявяването на предпочитания начин на заплащане на продукта става при завършването на поръчката.

Техническата гаранция за електрическите продукти е 2 години от датата на получаването на стоката. Ако през това време продуктът се повреди, ще бъде заменен безплатно с нов. От ваша страна се изисква единствено да покриете разходите за куриерската услуга.

30-дневният тест период, в който можете да върнете продукта в случай, че не отговаря на очакванията ви, започва да тече от датата на получаване на стоката.

В рамките на периода може да върнете продукта без да посочвате причина и без да ви задаваме излишни въпроси.

Замяната на продукт при фабричен дефект е възможна при следните условия:

  • Ако желаете да ви бъде заменен продукт в рамките на 30 дни от датата на получаване му, замяната е за наша сметка. За целта трябва да се свържете с нас, за да изпратим куриер в удобни за вас ден и час. Той ще ви достави новия продукт и ще вземе стария.
  • Ако желаете замяна на продукта след изтичане на 30-те дни тест период, разходите за куриерската услуга са за ваша сметка. Процедурата е същата, като описаната по-горе – подавате заявка за замяна, изпращаме куриер в удобни за вас ден и час, и той ви доставя новия продукт, като му предавате стария.

NB! Имайте предвид, че условието, за да получите новия продукт, е да предадете стария на куриера. В противен случай замяната се анулира.

Обикновено отнема между 1 и 3 работни дни, за да пристигне поръчания от вас продукт. Ако не получите продукта в рамките на този срок, то най-вероятно поръчката ви не е генерирана.

Това може да се дължи на:

  • Грешно изписване на данните ви за поръчка – в такъв случай колегите ни ще се свържат с вас, за да уточнят подробностите за доставката;
  • Ако сте оставили едновременно грешен номер и грешен имейл, колегите ни няма как да се свържат с вас, а с това и поръчката ви няма да бъде изпратена.

При всички случаи е желателно да се свържете с нас, ако срокът от 5 работни дни след заявяването на поръчката ви е изтекъл.

*За да се уверите, че наистина сте направили поръчка, е важно да проверите пощата си. Ако е направена заявка за продукт, ще получите потвърждение по мейла за поръчката. Имайте предвид, че е възможно съобщението ни да е пристигнало в папка Спам, затова е желателно да проверявате и нея.

За да избегнете подобни ситуации, препоръчваме да:

  • Проверявате поне по 2 пъти въведените данни за поръчка и доставка;
  • Да упоменавате всички необходими подробности за доставката – точен адрес, офис на куриер или личен адрес желаете и т.н.

В случай, че сте сгрешили имейла си, е невъзможно да получите потвърждение за поръчката.

Ако сте заявили получаване на продукта в офис на куриер, ще имате 3 работни дни, за да вземете пратката. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и продуктът се връща обратно при нас.

Ако плащането не е минало, обикновено се свързваме с вас в рамките на няколко работни дни, за да ви информираме за случая и да уточним възможните начини за плащане, така че да получите продукта възможно най-бързо.

Да, разбира се. Издаваме фактури при заявка на клиента. Просто ни кажете и подгответе необходимите данни и ще го направим.

За да върнете продукта, е необходимо да се свържете с нас. Колегите ни ще ви дадат ясни инструкции и ще изпратят куриер в удобни за вас ден и час, за да вземе продукта.

За да получите парите си обратно, е необходимо да пазите касовата бележка и да я сложите в практата с продукта. Освен това е нужно да поместите и лист с трите ви имена и банковата сметка, по която желаете да получите парите си.

Така, когато получим продукта обратно и проверим дали всичко необходимо е налично в пакета, ще пуснем парите за продукта по сметката ви. Имайте предвид, че разходите по доставката на продукта си остават за ваша сметка.

Ако по каквато и да е причина не сте доволни от продукт, закупен от нас, в рамките на 30-дневния тест период може да заявите връщането му и да получите парите си обратно (сумата, която сте заплатили за доставка, не се възстановява).

За целта е необходимо да заявите желанието си за връщане на продукта, като ни се обадите или ни пишете.

Освен това е важно в кутията да поместите и бележка с трите ви имена и банкова сметка, по която да преведем сумата. Моля имайте предвид, че разходите по връщането на продукта са за сметка на клиента. След като продуктът бъде върнат обратно, ще наредим връщането на парите ви по сметката, която сте предоставили.

NB! Връщането на парите става само при предоставена банкова сметка на клиента.