​Click​Belt

Омръзна ли ви коланът почти никога да не ви е по мярка?

Отървете се веднъж и завинаги от коланите, които ви стягат в едно положение... а на следващото вече са ви прекалено хлабави!

Вземете универсалният колан от естествена кожа Click Belt с 28% отстъпка днес и спестете 10 лв

1
СТЪПКА 1:
Данни за клиент
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Офис на Еконт за доставка

Информация за поръчка

Избор продукти:
Цена
1
Click Belt черен
Спестявате 10.00лв. 27.82%
25.95лв.
1
Click Belt бежов
Спестявате 10.00лв. 27.82%
25.95лв.

Общо

Продукт
Общо
1
Click Belt черен
Click Belt черен × 1
25.95лв.
Общо 25.95лв.
Доставка 4.50лв.
Общо 30.45лв.

  • Платете с наложен платеж при получаване на пратката

​Гаранция за удовлетвореност

Ако след като пробвате коланът ClickBelt не сте на 110% сигурни, че струва поне два пъти цената, която сте заплатили за него – то само ни кажете и продуктът ще ви излезне БЕЗПЛАТЕН!

Ще ви върнем парите обратно и дори ще ви помолим да задържите колана, като компенсация за отделеното време! Освен всичко друго, разполагате с 30 дни време да решите (1 месец тест период).


Убедени сме, че ще се влюбите в този колан - въпросът е, ще приемете ли предизвикателството?

(Вие сте на ход!)

Какво представлява Clickbelt?

ClickBelt е висок клас колан от естествена кожа, който се регулира с точност до половин сантиметър и се съчетава перфектно както с костюм и вратовръзка… така и с дънки и тениска.

Казано на разбираем език, ClickBelt е изключително практичен колан, който не само е супер удобен, но и пасва перфектно на почти всеки тип визия.

На пръв поглед ClickBelt не се различава с нищо от един елегантен кожен колан със стилна тока. Но все пак има една разлика, която го отличава от почти всички останали колани.

Разликата се крие в това, че ClickBelt няма дупки, с които да се регулира!


Вместо това се използва специален механизъм, благодарение на който може да го регулирате с точност до половин сантиметър. (Само за сравнение при стандартните колани дупките са разположени на разстояние от 1,5 см.)

Това го прави може би най-удобния и функционален колан, който някога сте носили.

Най-малкото защото не е нужно да гълтате корема, когато го затягате, а ако случайно прекалите с хапването (не че някога ще ви се случи :), са ви нужни точно два пръста да го отпуснете и регулирате – без да ви се налага да разкопчавате панталона и да ви падат гащите, когато станете от масата.

Да не говорим, че ClickBelt има диапазон от XS до 2XL, което означава, че може да се нагласи перфектно по вашите размери, така сякаш шивач го е правил специално за вас.

А когато говорим за стил, този колан е ненадминат! Може да го комбинирате с почти всичко от гардероба си – без значение от поводите. От ежедневни дънки и блуза… до елегантна риза с костюм.

И тъй като ClickBelt не се регулира с дупки, самият колан няма да се напряга, когато го носите и по този начин кожата няма да се разтяга и да заприличва на мекица. Това не само удължава живота на колана, но и ще комплементира перфектно визията ви независимо какво носите.

Основни предимства:

​Няма да се чудите на коя дупка да преместите колана,

​​за да не ви стяга или да не ви падат панталоните, тъй като може да избирате между цели 30 позиции за фиксиране с точност до 0.5 см. Това го прави толкова удобен, че въобще ще забравите, че сте с него;

​С ClickBelt няма да купувате нов колан всеки път щом мръднете с няколко килограма,

​тайната се крие в голямата амплитуда на разширяване – от размер XS, та чак до 2XL – максимумът дължина е около 126 см;

​​ClickBelt може да се носи както всеки ден,

​така и при по-специални поводи, понеже се комбинира с всякакви дрехи и стил и ще е като нов дори след години непрестанно ползване (все пак няма дупки, които да се разтягат, нито пък кожата му ще се намачка след месеци нон-стоп носене);

​С ClickBelt ще си спестите немалко пари,

​понеже буквално няма и да си помисляте да слагате друг колан на кръста си. Той е подходящ за почти всеки панталон, събитие или дейност, тъй като е с изчистен класически дизайн и е напълно достатъчен, за да изглеждате спретнато;

Вземете универсалният колан от естествена кожа Click Belt с 28% отстъпка днес и спестете 10 лв