До всеки, който обича да готви...


Омръзна ли ви всеки път да миете останалите от предния ден тави, тенджери и тигани?

Колко често кухнята ви изглежда по този начин?


Почти невъзможно е една кухня да изглежда безупречно, защото винаги има по някоя тава, тиган или тенджера, останала за миене от предния ден.

Причината се крие в това, че повечето съдове, които имаме в кухнята си, са не само обемни, но и специализирани за употреба само с един уред.

Това означава, че дори за едно просто ястие, като макарони със сирене например, са необходими поне 2 различни съда за готвене. Именно затова след вечеря в мивката често има по някой тиган, тенджера или тава.

За тях почти никога не остава време, особено ако са мазни или загорели. Затова обикновено ги накисваме и оставяме за миене на следващия ден.

Ето защо приготвянето на храната и поддържането на кухнята биха отнемали по-малко време и усилия, ако за всяко ястие използваме само един съд, в който да правим почти всичко: от варене и пържене, до печене, задушаване, паниране и т.н.


Представяме ви Copper Chef – тиганът, обединяващ в себе си почти всички съдове за готвене, от които има нужда в една кухня.

Това е Копър Шеф и специалното на този тиган е, че е квадратен - което му дава 25% по-голям капацитет от кръглите тигани.

Освен това, Копър Шеф разполага с високи стени и вместимост от 4 литра, благодарение на което може да върши същите функции като тенджера и тава за печене едновременно.

Всичко това на практика означава, че с него може да готвите както на котлон, така и на фурна - без да трябва да сменяте съдовете.

И най-хубавото е, че така си спестявате миенето и търкането на няколко съда след готвене... просто защото ще готвите само с него, а той се почиства супер лесно.

Като добавим и факта, че разполага с две допълнителни приставки за пържене, печене, варене и задушаване... става така, че Копър Шеф на практика обединява 5 уреда в себе си - тиган, тава за печене, тенджера, фритюрник, уок тиган и малък мултикукър.

Copper Chef може да:


Тайната на Copper Chef се крие в две неща:

Материал:

Алуминиевото ядро на Copper Chef осигурява изключително добра топлопроводимост, което означава, че храната се готви равномерно навсякъде.

Кръглата плоча от неръждаема стомана на дъното се загрява и разпределя топлината еднакво по целия тиган. Това предотвратява образуването на „горещи точки“, като същевременно задържа топлината за по-дълго.

Покритието е от специална незалепваща технологична керамика, което означава, че може да се готви почти без никаква мазнина. Това прави храната по-здравословна, а почистването много по-лесно и бързо (достатъчно е само хартиена кърпа и при нужда измиване с вода и сапун).

Материалът позволява нагряване до 450°, което означава, че с него може да се готви на всякакви уреди. Напълно достатъчно е просто да преместите тигана с храната от котлона във фурната, за да я запечете.

Дизайн:

Copper Chef е квадратен, с дължина на страната около 13 см, а дълбочината му е 5-6 см. Това осигурява вместимост от 4 l, благодарение на която наведнъж може да се готви много по-голямо количество храна.

Тиганът има 2 стоманени дръжки от самоохлаждащ се метал. Това го прави удобен за захващане, когато го местите от котлона във фурната например.

Copper Chef е с толкова добър външен вид, че храната може да се сервира направо в него. Така безупречно сготвените ястия ще очароват гостите не само с вкуса си, но и с поднасянето.


​Какво може да направи за вас тиганът 

Copper Chef?

Обединява 5 уреда в себе си (5-в-1)

С Copper Chef ще може да печете, пържите, варите, задушавате, сотирате. Това означава, че каквото и ястие да сте решили да приготвите вече няма да прехвърляте храната в друг съд, защото Copper Chef обединява 5 уреда в себе си.

Готвите всичко в един съд!

Когато готвите с Copper Chef, започвате и завършвате ястието само в един съд. Така например, може да запържите зеленчуците и заготовките на котлон, след което да добавите нужните съставки и да запечете директно във фурната - без да е необходимо да прехвърляте от един съд в друг и без да си усложнявате живота.

Освобождава ви място
в кухнята и спестява от миене:

Спестява миенето и търкането на тигани, тенджери и тави след готвене първо, защото Copper Chef е с незалепващо керамично покритие... и второ, защото върши функциите на 5 различни уреда!

Има 25% по – голям капацитет

Тиганът е квадратен, което му дава близо 25% по – голям капацитет от обикновените кръгли тави и тигани (4 литра вместимост с високи стени) и няма да ви се налага да използвате още един съд, когато искате да сготвите повече порции

Бързо и равномерно готвене:

Copper Chef има високи топлопроводими стени + индукционна плоча от неръждаема стомана, която бързо и равномерно разпределя топлината по цялата площ на тигана, което означава че ястието ви ще бъде винаги добре сготвено.


Какво ви предлагаме:

Най-ниската цена, на която предлагахме тиганът Copper Chef миналата година беше 149,95 лв. с ДДС + 4 лв доставка.

Ако направите предварителна заявка сега, обаче, ще ви дадем дистрибуторска отстъпка от цели 35% и цената за вас ще бъде 97 лв (спестявате 53 лв) + ще ви дадем бонус подарък на стойност 20 лв.

Заплащането се случва чак когато получите продукта на посочения от вас адрес (или офис на куриер) и разбира се ще имате възможност да отворите пратката преди да заплатите за нея.

Също така застраховаме вашата покупка с 60 дни тест период, така че по никакъв начин не рискувате да остане разочаровани. Или се влюбвате в този продукт или ви връщаме парите за него обратно!

Освен всичко друго гарантираме най-ниска цена на този продукт в България в рамките на 100 дни. Това означава, че ако намерите същия продукт да се предлага в България на по-ниска цена, ще ви върнем разликата.


Но това не е всичко!

Само защото стигнахте дотук и прочетохте съобщението ни, ще ви дадем и още 3 безплатни бонуса:

Безплатен бонус 1: Стъклен капак, с който да покривате храната по време и след приготвянето й

Безплатен бонус 2:Кошница 2 в 1, с която може да пържите лесно и с по-малко количество мазнина в храната, както и да я използвате за изцеждане и варене на паста.

Безплатен бонус 3: Решетка за печене и готвене на пара.

Как да поръчам?

Лесно е!

Натиснете върху някой от линковете на тази страница, изберете колко микрофибърни подложки искате към мопа, кажете къде да ви го изпратим и сте готови.

До няколко дни ще бъде при вас и ще се наслаждавате на безгрижно, бързо и лесно поддържане на подовете в къщи.

Но ако проявявате интерес моля не отлагайте за по-късно.

Запасите ни са преброени, могат да се разграбят за нула време и преди да се усетите да сте изпуснали тази възможност.

Сега е моментът - докато сте на темата и информацията ви е прясна. Така поръчките ще идват и ще си отиват, но вие ще сте спокойни, че имате запазен моп на вашето име.

При всички положения ще сте доволни, като пуснете своята заявка сега. Ако моментът отмине, обаче, може да ви хване яд по-късно, че сте изпуснали тази възможност.

Изборът е ваш!

Благодарим ви за вниманието!

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309