Ако ви се гади от мисълта да обирате мокрите косми с ръка:

Как да отпушите мивките и каналите в къщи без НИКОГА повече да пипате мокрите косми с ръце и да обирате с пръсти натрупаната "гнусотия"?

Вземете 4, 6 или 10 броя днес и спестете от 17% до 34%!

  • Най-накрая може да оставите косата да пада без да трябва да я събирате и да се притеснявате, че ще задръсти канала
  • С Drain Wig отпушете мивките и каналите с едно движение - без НИКОГА повече да трябва да пипате натрупаната „гадост“ с ръце
  • Лесно е, като детска игра - забравете за старомодния начин за отпушване с много мъка и ръчкане! С Drain Wig нещата се случват за секунди. Поставяте, вадите и хвърляте. Това е.
  • Без повече опасни за здравето и вредни за каналите препарати за отпушване
  • Drain Wig е вашето чисто решение за един доста „мръсен“ проблем!
  • Спестява средства и излишни усилия – едно посещение от водопроводчик ще ви струва между 50-80 лв, в зависимост от проблема
  • Вземете 4, 6 или 10 броя Drain Wig днес и спестете от 17% до 34% от цената им!
1
СТЪПКА 1:
Данни за клиент
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Офис на Еконт за доставка

Информация за поръчка

Избор продукти:
Цена
4
4 бр. х Drain Wig - за отпушване на канали
24.00лв.
6
6 бр. х Drain Wig - за отпушване на канали
Спестявате 11.05лв. 30.70%
24.95лв.
10
10 бр. х Drain Wig - за отпушване на канали
Спестявате 20.10лв. 33.50%
39.90лв.

Общо

Продукт
Общо
4
Drain Wig - за отпушване на канали
4 бр. х Drain Wig - за отпушване на канали × 4
24.00лв.
Общо 24.00лв.
Доставка 4.50лв.
Общо 28.50лв.

  • Платете с наложен платеж при получаване на пратката

НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да обирате

с ръце мокрите косми и гнусотията, която запушва канала ви!

Ако някога ви се е налагало да отпушвате задръстенa мивкa или канал, значи знаете колко отвратително неприятно е да извадите мокри кичури с косми от нея.

Самата мисъл, че трябва да пипате цялата тази „гадост“ с ръце може да преобърне стомахът ви и да ви накара да ви се повдгне.

Мили хора - НИКОГА повече!

Вече има решение, с което никога повече няма да ви се налага да пипате с ръце натрупаните косми в мивката или банята.

Представяме ви Drain Wig

Drain Wig е простичка система, която сграбчва попадналите косми в канала и ги събира, така че да може да ги изхвърлите наведнъж - без да ги пипате и без дори да ги гледате.

По този начин Drain Wig поддържа мивките и каналите ви чисти и отпушени и ви спестяват неприятната задача да ги чистите лично или да викате водопроводчик на всеки няколко месеца.

С Drain Wig никога повече няма да се притеснявате от запушена мивка!

Просто го поставяте в желания от вас канал и след няколко месеца, когато започне да се запушва, вадите Drain Wig от канала и го изхвърляте директно в коша. Без да пипате мръсотията и без дори да трябва да я гледате!

За няколко секунди сте изкарали всичките натрупани „гадости“, които задръстват канала ви и сте ги зафучели директно в коша за боклук.

Ето как точно работи:

Водата и космите по принцип се стичат спираловидно в канала.

По време на въртежа, космите се захващат в гумените мустачета на Drain Wig (които действат като капан за косми) и се заплитат около тях. Така Drain Wig обира всички косми, които попаднат в канала и ги заплита около себе си.

С времето космите се натрупват и започват да запушват мивката (този процес отнема между 2 до 4 месеца). Когато това се случи, просто издърпвате върха на Drain Wig с едно движение и мивката ви е отново отпушена. След което хвърляте цялата натрупана мръсотия директно в боклука. Не я пипате и не я гледате. Това е.

Всичко това означава следното за вас:

Вече не е нужно да прибягвате до опасни препарати за отпушване, които са вредни за здравето и могат да повредят каналите ви.

Не е нужно да събирате космите с ръце или да отпушвате мивките по старомодния начин с ръчкане и усилия. Drain Wig е вашето чисто решение за един доста „мръсен“ проблем!

С него най-накрая може да оставите косата да пада без да трябва да я събирате и да се притеснявате, че ще задръсти канала.

Освен всичко друго, Drain Wig ви спестява средства и излишни усилия – едно посещение от водопроводчик ще ви струва между 50-80 лв, в зависимост от проблема.

Ето и нашето предложение към вас:

Вземете 4, 6 или 10 броя Drain Wig днес и спестете от 17% до 34% от цената им!