НА ВНИМАНИЕТО НА: Всеки шофьор, който иска да е подготвен за всяка ситуация...


БЕЗПЛАТЕН БОНУС:

Вземете тактическия фенер TacLight ДНЕС БЕЗПЛАТНО, като бонус към това ексклузивно предложение (редовна цена TacLight: 39.90 лв)


Драги читателю,

Ако сте редовен шофьор и искате да сте подготвен за всяка една ситуация - то имаме изключително предложение за вас, което не просто ще ви спести средства... но и вярваме, че силно ще ви развълнува!

Ето за какво става въпрос:

Опаковахме специално предложение за вас и вашия автомобил... и ако решите да се възползвате от него днес, ще ви дадем като БОНУС тактическия фенер TacLight напълно БЕЗПЛАТНО.

Преди да ви разкажем за нашето предложение, нека първо видим с какво фенерът TacLight е толкова специален и какво го отличава от всички останали обикновени фенерчета:

 • Свети 22x пъти по-силно от обикновените фенери
 • Има обхват от 1.85км – може да се забележи в далечина от две морски мили разстояние.
 • Крушката издържа цели 100,000 работни часа (сравнете това, с обикновените фенери)
 • 5 различни режима на светене

И това е само началото...

 • Има функция „тактическо премигване“, което може да използвате срещу недоброжелатели за заслепяване и стъписване. 
 • Има функция „Зуум“, с която да фокусирате лъча светлина върху желан от вас обект
 • И това са само две от петте функции на фенера
 • Изработен от същия издържлив, висококачествен алуминий, който се изполва в авиацията (това го прави не просто лек, но и издържлив при удар, натиск, напрежение и изпускане)
 • Работи безотказно дори в най-тежките и сурови условия (минусови температури, под вода, дори във вряла вода)
 • Лек и компактен - побира се в джоба ви и може да ви е под ръка навсякъде и по всяко време
 • Перфектен за спешни случаи, когато сте на лов, риболов или просто къмпингувате!

И най-хубавото... може да бъде ваш напълно безплатно днес!


„Уау! Ако наистина е толкова страхотен, защо го раздавате безплатно? Къде е уловката?“

Уловката е доста простичка. Направи ни впечатление, че почти всеки клиент, който си закупи нещо от нас от категория "кола и автомобил", ни ЗАДАВА ЕДИН И СЪЩИ ВЪПРОС ВСЕКИ ПЪТ:

„Какво още предлагате?“

Оказа се, че хората, които искат да им е комфортно при шофиране и се грижат за своя автомобил, си купуват по още няколко продукта от същата тази категория в рамките на 2 до 3 месеца.

И въпреки, че дори при подобно забавяне сме на печалба... все пак това е ПРОБЛЕМ за нас и ни носи „щети“.

Какво имаме в предвид под щети?

Ами едно забавяне от 2-3 месеца в поръчките ни струва не малко време, средства и разходи, за да може бизнесът да върви нормално.

Така например имаме персонал на който плащаме заплати... наеми за склад и офис... осигуровки... заеми към банки... сметки за разплащане... и значителна инвестиция в реклама всеки път, когато искаме да върнем същия този клиент обратно в магазина.

Което означава, че при едно забавяне от 2-3 месеца (в което човек си закупува почти всичко, от което имате нужда) ние губим не малко време, средства и усилия... и това, разбира се, е нормално.

Но все пак, този процес ни излиза скъпо!


Нашият ПРОБЛЕМ, създава интересна ВЪЗМОЖНОСТ за вас:

Размишлявахме над този проблем и ни хрумна следната идея:

Така и така хората си купуват по няколко продукта в тази категория, защо да не подберем най-продаваните от тях, да ги окомплектоваме заедно и да видим дали не можем да ги предложим със значителна отстъпка? “

По този начин не само бихме могли да постигнем същите печалби, но освен това ще ги осъществим много по-бързо и е възможно дори да продадем повече стока от преди!

И най-хубавото е, че вие (клиентите) ще бъдете доволни – просто защото получите много (повече) по-голяма стойност за цената, която плащате!

Освен това, никой друг в България не предлага подобни условия (проверихме)! Което ни дава изключително конкурентно предимство. Най-малкото, защото не може да се възползвате от тази сделка никъде другаде!

Ето какво ви предлагаме:

След като прегледахме цифрите и направихме малко сметки, останахме доста изненадани...

Оказа се, че когато комбинираме някой от най-продаваните ни продукти и ви ги предложим на куп, спестяваме толкова много от оперативни разходи и реклама, че можем да си позволим да ви ги дадем с огромна отстъпка.

Колко огромна? Говорим за отстъпка в диапазона на 20-50%!

Иронията е, че като ги вземете на куп ... на практика ни правите услуга! Тъй като и ние спестяваме по-този начин.

Всъщност, спестяваме до толкова, че можем да си позволим да ви дадем страхотния тактически фенер TacLight, като бонус ПОДАРЪК.

Вярно, ще сме на по-малка печалба, отколкото ако продадем всички тези продукти поотделно за 2-3 месеца.. но пък пестим адски много време.

Ето какво ви предлагаме:

1. Комплект очила за дневно и нощно шофиране HD Vision (2 броя):

Натиснете тук, за да видите продукта в действие

Вярвате или не, това е един от най-продаваните продукти за шофьори в България и има защо. Ако някога сте се дразнили, когато насрещните фарове или слънцето ви блестят право в очите докато карате... то тези очила ще направят чудеса за вас. Те блокират синята светлина (която дразни и натоварва окото) и избистрят пътя пред вас, за по-спокойно и облекчено шофиране.


Особено подходящи при каране нощем, в мъгла или лошо време. Очите ви няма повече да се напрягат независимо от атмосферните условия. Може да ги носите също и върху диоптрични очила. С това предложение получавате и двата чифта – за дневно и нощно шофиране, всеки от които е оценен на 20 лв

Обща стойност на комплекта: 40 лв. 19.95 лв

2. Магнитна поставка за телефон:

Натиснете върху снимката, за да видите продукта в действие

Ако ползвате навигацията на телефона си... пускате си музика от него или просто се чудите къде да го държите докато шофирате, така че да ви е винаги под ръка... то направо ще се родите с тази магнитна поставка.


За разлика от другите поставки за телефон, магнитната поставка ви позволява да взимате и връщате телефона на поставката за секунди.


Което е изключително удобство, когато някой ви прозвъни или просто телефонът ви трябва за момент, а не искате да отделяте поглед от пътя.

Редовна цена: 20 лв. 15.95 лв

3. Инструмент за оцеляване във формата на кредитна карта 11 в 1:

Натиснете върху снимката, за да видите продукта в действие

Survival card включва 11 инструмента : отварачка за консерви, нож, отвертка, линия, отварачка за бутилки, 4 позиционен гаечен ключ, гаечен ключ за винтове, острие трион, спомагателна индикация за посоката(воден компас), дву-позиционен гаечен ключ, ключодържател, отвор за ремък.

Тази мултифункционална карта е изработена от висококачествена неръждаема стомана, така че няма да се огъва, счупва или ръждясва. Включва защитен калъф за портфейл, за да можете да я носите навсякъде със себе си.

Редовна цена: 7.95 лв


Обща стойност всичко: 43.85 лв


Изберете своя пакет днес и вземете БЕЗПЛАТНИЯ БОНУС

Еднократна инвестиция от: 43.85 лв

Едно бурно излизане уикенда ще ви струва по-скъпо и преди да сте се усетили, вероятно ще похарчите подобна сума за далеч по-маловажни неща тази седмица. Защо да не ги вложите в нещо смислено днес?

Същите тези 44 лв ще ви подарят тактически фенер TacLight, за който иначе бихте платили цели 40лв?!

Бонусът сам по себе си ви избива почти половината инвестиция! Струва си, не мислите ли?

Е... вълнувате ли се вече? Искрено се надяваме да е така, тъй като това наистина е страхотна сделка и не искаме да ви е яд по-късно ако я изпуснете.

Така че ако сте поне малко заинтересовани от това предложение, ще е грехота да не се възползвате:

Направете своя избор сега:

Искате само фенера TacLight?

32.70 лв

Вземете го с 18% отстъпка :

 • 18% отстъпка (7.20 лв): Тактически фенер TacLight (редовна цена 40 лв 32.70 лв)

Времето е фактор:

Между другото, не искаме да ви извиваме ръцете с клишета от сорта на „количествата са ограничени“ или „сега или никога“защото в случая не е вярно.

Това, което сме подбрали наистина са едни от най-продаваните ни продукти в тази категория в момента и вероятно ще продължим да ги предлагаме и за в бъдеще.

Проблемът е, че дори да изчерпаме само един от окомплектованите продукти, ще трябва да спрем предложението поне за месец-два, докато отново заредим от него. Така че, все пак, това предложение също си има своя лимит. Така че ако харесахте предложението ни, не чакайте до утре. Утре може да е вече късно!

Благодарим Ви за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309