Flawless Precision

До всяка жена, която иска да има перфектно оформени вежди

Как да имате перфектно оформени вежди без болка, бързо и лесно?

Ако искате да имате красиво оформени вежди, но ви е писнало да изпитвате болка, да пропускате косъмчета и да разваляте формата им, тогава определено можем да ви помогнем.

Да си кажем честно, оформянето на веждите е едно от най – досадните занимания, отнема време и на всичкото отгоре - боли.

Освен това, често пропускаме светлите косъмчета, които не успяваме да видим и се случва така, че по грешка махаме там, от където не трябва и остава малка дупка, която разваля цялото ни старание.

Неприятното е, че не можем с лека ръка да махнем и да забравим за тях, защото всеки човек знае, че веждите придават завършеност на лицето и влияят върху излъчването ни.

Горе главата! Вече има средство, с което да оформите перфектно веждите си без болка, бързо и лесно:

1
СТЪПКА 1:
Данни за клиент
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Офис на Еконт за доставка

Информация за поръчка

Избор продукти:
Цена
1
Flawless Precision
Спестявате 9.00лв. 25.94%
25.70лв.

Общо

Продукт
Общо
1
Flawless Precision
Flawless Precision × 1
25.70лв.
Общо 25.70лв.
Доставка 4.50лв.
Общо 30.20лв.

  • Платете с наложен платеж при получаване на пратката

Представяме ви Flawless Precision– тайната на красиво оформените вежди

Flawless Brows е прецизен до съвършенство и изключително удобен уред, който прилича на химикалка, която буквално изтрива излишните косъмчета, за да оформи веждите във формата, която желаете.

Тайната се крие в усъвършенстваната сензорна технология, която улавя косъмчетата и ги премахва без болка и без да дразни кожата. Освен това има специално вградено лед осветление, което създава съвършена видимост около третираната зона.

Flawless Brows се използва директно върху кожата, без предварителна подготовка, без да се съобразявате със светлината, без пропуски и без дупки, които да развалят формата на веждите ви.

А най – хубавото е, че може да го използвате и за премахване на фините косъмчета по цялото лице – около устата, брадичката, под брадичката и бакенбардите.


И това не е всичко!

Ето още предимства на този феноменален уред:

Оформянето на веждите е безболезнено

както казахме, това е уред, който изтрива като с гума нежеланите косъмчета, без да дърпа, без да дразни и без да наранява кожата

Flawless Brows е прецизен до съвършенство

благодарение на сензорната технология и вграденото лед осветление, с този уред няма опасност да премахнете „случайни“ косъмчета. Той е създаден така, че целият контрол е във вашите ръце.

Оформяте веждите си за секунди

с този уред почистването на веждите и всяка една зона, става за секунди. Просто включвате уреда, премахвате всичко излишно и сте готови за всички предизвикателства, които ви очакват.

Може да го използвате навсякъде

благодарение на компактната си форма, може да носите Flawless Brows навсякъде със себе си. Няма значение дали ще го сложите в козметичката си или просто в някой джоб, той ще бъде до вас винаги, когато ви потрябва.

Изключително лесен, удобен и безопасен за ползване

за да използвате Flawless Brows не са необходими някакви специални познания или изисквания. Той е подходящ както за тийнейджъри, така и за всеки, който иска да има перфектно оформени вежди и да премахне излишното окосмяване по лицето.

Вземете Flawless Precision днес с 25 % отстъпка и спестете 9 лв!

Цена: 34.70 лв 25.70 лв

Лесно е да се възползвате. Просто натиснете бутона, кажете къде желаете да ви изпратим Flawless Brows и до няколко дни ще e при вас. Предложението е временно, така че ако проявявате интерес, възползвайте се преди да ви грабне ежедневието и моментът да отмине...