Запознайте се с най-доброто, доказано решение против мухи и комари на открито

Отървете се от досадните мухи и комари на открито веднъж и завинаги


Ако ви е писнало цяло лято да ви кацат мухи на трапезата.. да ви се въртят из главата... да ви бръмчат в ушите и малки, подли комари да ви изпиват кръвчицата – то сте попаднали на точното място в точния момент!


Защото най-после има простичък, надежден начин да се справите с досадните мухи и комари веднъж и за винаги и да осигурите едно безгрижно лято за вас и вашето семейство?

  • Този начин, няма нищо общо с познатите ни палки за мухи, които могат да се справят с няколко гадини, но не вършат работа срещу цяла армия;
  • Няма и нищо общо със спрейовете, които по-скоро могат да натровят вас, отколкото тези упорити досадници;
  • Не става въпрос и за мрежа за врати и прозорци, които спират мухите да влезнат вътре в къщата, но няма какво да направят относно мухите, които кръжат навън;

За какво тогава става въпрос?


Как бихте могли бързо и ефективно да се отървете от малките досадници в отворените пространства?

Представяме ви Flies-Away

FLIES-AWAY е може би най-бързият, лесен и ефективен начин да се справите с мухи и комари на открито, веднъж и за винаги.


Независимо дали става въпрос за тераси, къщи с двор, ресторанти, входа пред блока или къщата на село... FLIES-AWAY е подходящо за всяко едно отворено пространство.


Инсталирането му става за секунди и в момента, в който го сложите, той започва да действа и да привлича мухите, като магнит. И преди да се усетят, малките досадници са хванати в капан, от който не могат да излезнат.


Тайната е в комбинацията между специална биоразградима стръв, на която летящите насекоми просто не могат да устоят... и малкия капан с инженерен дизайн, в който се влиза лесно - но няма излизане.

Ето как точно работи: (лесно е като 1-2-3)

Това е. Толкова е лесно, че и дете може да се справи.


Само след секунди FLIES-AWAY започва да отделя аромат, който подлудява мухите и буквално ги привлича като магнит. Веднъж щом влезнат в конуса, обаче, мухите се озовават в капан, от който няма излизане.


Вярвате или не, това малко изобретение улавя автоматично до 20,000 мухи, преди да дойде време да го изхвърлите. И когато дойде това време, просто го хващате и го хвърляте в кофата.


Сравнете това с палките за мухи и спрейовете, които ще са ви нужни, за да се справите с толкова много малки досадници... и ще осъзнаете, че просто няма база за сравнение.

Най-хубавото? FLIES-AWAY е напълно безопасен за вас, за семейството и за домашните ви любимци, което го прави перфектен за ползване на открито.


Така че забравете за досадното ръкомахане, пляскане, размазване и пръскането със спрейове, от които може само вие да се натровите.


Просто вземете своя FLIES-AWAY днес и се отървете от досадните мухи и комари на открито веднъж и завинаги.

Характеристики и ползи:

Използва специална биоразградима стръв,

която привлича мухите, като магнит.

Запечатва ги в капан,

от който няма излизане

Улавя автоматично до 20,000 мухи и насекоми

Безвреден и безопасен

за хора и домашни любимци

Вземете 3 бр на цената на 2бр днес и спестете 25 лв

*Предложението е валидно до изчерпване на количествата. Последният път, когато пуснахме тази промоция, запасите ни се разграбиха като топъл хляб, така че ако искате да се отървете от мухи и комари на открито веднъж и завинаги, сега е моментът. Направете го сега, направете го тук: