ВНИМАНИЕ: Ако НЕ СЕ грижите за домашен любимец, това послание НЯМА да резонира с вас!


„До всеки, който има домашен любимец и почти е забравил, какво е да му е чистичко в къщи... да не намира косми навсякъде... и да не се разхожда с допълнителен слой козина по дрехите


Скъпи любителю на животните,

Нека бъдем реалисти:

Всеки обича да му е чистичко в къщи. Но когато се грижиш за домашен любимец, е трудно да си спомниш кога за последно си виждал дивана си без косми. Или дрехите си, без допълнителен слой козина.

Разбира се, това е напълно нормално. Всъщност, в определен момент приемаме, че остатъчните косми и козина са дребна „цена“, която трябва да платим, за да се грижим за едно от най-хубавите неща в живота ни – нашия домашен любимец.

Но как бихте реагирали, ако ви кажем, че вече има простичък, иновативен начин да се справите с космите и козината по дрехите и мебелите ви веднъж и завинаги?

Ако сте поне малко, като нас – то тази новина, определено ще ви развълнува.

За това, без излишни приказки...


Представяме ви Fur Wizard

Fur Wizard е иновативна, само почистваща се четка за косми, мъх и козина, която събира дори дълбоко вплетените власинки от дивана, дрехите и мебелите ви с лекота.

За разлика от стандартните четки и ролери за косми, обаче, (които са един безкраен консуматив) - Fur Wizard е създаден за многократна употреба и се само почиства за секунди.

Просто използвайте четката, за да съберете нежеланата „козина“, след което я поставете обратно в само почистващия контейнер и я извадете. Това е! Секунда по-късно и Fur Wizard е като чисто нов и отново готов за употреба.

Замислете се колко средства спестявате по този начин от ролери за еднократна употреба.

И най-хубавото е, че благодарение на двулицевия си дизайн, Fur Wizard покрива двойно повече площ, преди да трябва да го почистите. Което на практика го прави двойно по-ефективен... или погледнато от друг ъгъл - просто ви спестява два пъти повече време.

Как се случва магията с Fur Wizard?

Fur Wizard е иновативна, само почистваща се четка за косми, мъх и козина, която събира дори дълбоко вплетените власинки от дивана, дрехите и мебелите ви с лекота.

За разлика от стандартните четки и ролери за косми, обаче, (които са един безкраен консуматив) - Fur Wizard е създаден за многократна употреба и се само почиства за секунди.

Просто използвайте четката, за да съберете нежеланата „козина“, след което я поставете обратно в само почистващия контейнер и я извадете. Това е! Секунда по-късно и Fur Wizard е като чисто нов и отново готов за употреба.

Замислете се колко средства спестявате по този начин от ролери за еднократна употреба.

И най-хубавото е, че благодарение на двулицевия си дизайнFur Wizard покрива двойно повече площ, преди да трябва да го почистите. Което на практика го прави двойно по-ефективен... или погледнато от друг ъгъл - просто ви спестява два пъти повече време.

Така например:

  • Имате покрита с мъх възглавницата? Няма проблем, Fur Wizard ги омита за секунди!
  • Вплетена козина от домашния ви любимец по дивана? Няма страшно, Fur Wizard ги събира с лекота!
  • Остатъчни власинки по сакото или панталона ви? Едно движение с Fur Wizard и ще забравите за тях!
  • И най-хубавото е, че Fur Wizard е щадящ и подходящ за всякакъв вид материя.
  • Независимо дали става въпрос за памук, велур или коприна - Fur Wizard ще събере излишните косми и козина без да поврежда основната материя.

Заявете днес и спестете 30%

Тъй като имаме добри търговски отношения с доставчиците на Fur Wizard, те ни предоставят промоционални отстъпки от пазарната му стойност. Решихме да прехвърлим тези отстъпка на вас и на всеки, който има нужда от Fur Wizard. Така че щом сте стигнали до тук, може да се възползвате от нашата лична отстъпка, като просто пуснете своята заявка през този бутон.

Как да поръчам?

Лесно е!.

Просто натиснете бутона, попълнете къде желаете да ви изпратим Fur Wizard и до няколко дни ще e при вас.

Благодарим ви за отделеното време и не забравяйте, че животът е в пъти по-цветен, щом имате до себе си домашен любимец.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309