5 ВИДА бързи и лесни къдрици, които може да постигнете вкъщи без преса – кой от тях е вашият?


Пресите и машите са хубаво - но скъпо решение. Отнемат време и постоянното им ползване може да изтощи косата. Ето 5 вида накъдряне, които може да постигнете с лекота без да прибягвате до преса:


5 ВИДА бързи и лесни къдрици, които може да постигнете вкъщи без преса – кой от тях е вашият?


Пресите и машите са хубаво - но скъпо решение. Отнемат време и постоянното им ползване може да изтощи косата. Ето 5 вида накъдряне, които може да постигнете с лекота без да прибягвате до преса:

СПИРАЛОВИДНИ КЪДРИЦИ


Спираловидните къдрици са може би един от най-желаните стилове къдрици. Ефектът им е поразителен и въпреки това, труден за постигане с преса или маша.


Това според нас е един от най-лесните начини да постигнете този желан ефект. (Дължина на видеото - 1:31 мин.)


къдрици на букли


Ето как да накъдрите косата си на букли, докато спите. Използвайте този метод вечер преди лягане и на сутринта ще се събудите със страхотни букли, които може да оформите по ваш вкус и осмотрение.


(Дължина на видеото - 1:21 мин.)


Афро Къдрици


Афро къдриците не са за всеки. Но ако сте със сравнително къса коса и ви е интересно да се видите с подобен тип къдрици, ето как може да ги постигнете.


Натиснете върху видеото, изгледайте и следвайте стъпките, за да постигнете този желан ефект. (Дължина на видеото - 1:31 мин.)


СВАТБЕНИ КЪДРИЦИ 1


Разбира се, комбинациите, в които може да оформите вашите къдрици са безбройни. Ето един примерен вариант, който е подходящ, както за вечерни и светски събития, така и за сватби.


(Дължина на видеото - 0:59 мин.)


СВАТБЕНИ КЪДРИЦИ 2


И разбира се, още една визия, която може да постигнете с лекота по този начин. Съберете погледите на следващото събитие с тази прекрасна визия. 


(Дължина на видеото - 0:59 мин.)

Представяме ви спиралите Magic Leverage – вашата малка тайна за приказни къдрици:

Magic Leverage е система за бързо, лесно и щадящо оформяне на всякакви видове къдрици. Спираловидни къдрици... небрежни къдрици... афро къдрици... ретро къдрици и  почти всеки тип къдрици, за които може да се сетите. 


Тази система включва 1 кука и 16 спирали (8 големи и 8 малки), изработени от специална, гъвкава материя. 


Просто прокарайте желания размер кичур през спиралата с помощта на специалната кука. След което оставете спиралите да си свършат работата. Толкова е лесно!

Поставете спиралите Magic Leverage на влажна коса чрез специалната кука, като избирате размера и дължината на кичура, който желаете да накъдрите.


По този начин може да накъдрите цялата си коса, само долната част или отделни кичури – това зависи изцяло от вас и от ефекта, който искате да постигнете.

Веднъж щом му хванете цаката, ще може да подготвите цялата си коса за не повече от 10-15 мин. След което я оставете да изсъхне (или ѝ помогнете със сешоар), премахнете спиралите и оформете къдриците по ваше осмотрение.


А най-хубавото е, че спиралите Magic Leverage са подходящи за всяка възраст, защото не горят и не изтощават косата. По този начин дори и вашата малка принцеса ще може да има красива къдрава коса, която да носи с гордост.

Част от предимствата да се къдрите по този начин:

  • Получавате прекрасни къдрици без да изтощавате косата си - благодарение на спираловидната форма на лентите Magic Leverage, косата се къдри, докато съхне. Тъй като не се използва директна топлина върху нея, косата не се къса и не изгаря. При нужда, може да използвате и сешоар за по-бързо съхнене.
  • Спиралите Magic Leverage са подходящи за всеки тип коса и за всяка възраст - няма значение дали косата ви е непокорна, къдрава, леко начупена, права, тънка или по-плътна. Спиралите могат да оформят в красиви извивки всеки косъм, независимо от неговата структура.
  • С едно къдрене получавате най-малко 4 визии -  Magic Leverage оформя спираловиден кичур, който може да бъде моделиран както вие пожелаете – от най-ситните къдрици до прекрасни и обемни букли.
  • С Magic Leverage къдренето е приятно занимание - поставете спиралите на косата си там, където ви е най-удобно, без да се съобразявате с мястото на контакта, без да седите в неудобна поза и без да се притеснявате, че кабелът е твърде къс
  • С тези спирали за къдрене на коса може дори да спите - материалът, от който са изработени е много гъвкав, което освен че помага за поставянето и оформянето на приказни къдрици, позволява и да спите с тях – без скубане, без убиване и без мачкане на косата и деформиране на къдриците

Каквo включва един комплект спирали за къдрене Magic Leverage и колко струва?


Цената на един комплект спирали Magic Leverage е 17.95лв, като за тази цена получавате пълен набор от прическивизии и стилове, които може да постигнете, само с едно накъдряне.


Сравнете това с машите и пресите за коса, които освен, че са по-скъпи - имат своите ограничения, отнемат повече време и поради директния контакт с косата, могат най-малкото да я изтощят.


Достатъчно е да използвате своите спирали Magic Leverage поне веднъж, вместо да отидете на фризьор и ще сте избили изцяло инвестицията за покупката им!

Един комплект включва 1 кука, 8 малки ролки за по-къси кичури (до 16см) и 8 големи ролки за по-дълги кичури (до 22см). Ако имате къса до средно-дълга коса, то един комплект ви е достатъчен.


Ако косата ви е по-дълга, обаче, реално ще са ви нужни два комплекта. Ето защо ви предлагаме да вземете два комплекта спирали Magic Leverage днес с -25% обща отстъпка, само за 27 лв (спестявате 44% от цената на втория комплект)!

БОНУС: Кратки видео инструкции как да използвате спиралите Magic Leverage стъпка по стъпка, за да постигнете желания от вас резултат:

Пуснете своята заявка в рамките на деня и ще ви изпратим кратки видео инструкции как да използвате спиралите Magic Leverage стъпка-по-стъпка, като БОНУС!


Ще получите видео инструкциите автоматично на посочения от вас имейл в момента, в който пуснете своята заявка. Инструкциите са толкова простички и лесни за следване, че в рамките само на 1 минута и 36 секунди ще ви прекарат през целия процес на поставяне на спиралите от начало до край. 


Подбрали сме тези видеа специално за вас и целта им е да покажат, че ВСЕКИ може да се справи със спиралите Magic Leverage и да постигне желания резултат, независимо от опита му до момента.


Идеята на този БОНУС е, ако сте имали някакви колебания относно спиралите Magic Leverage, те да се изпарят още преди да сте взели своята доставка от куриер и да сте заплатили за нея. 


Така ще сте спокойни, че това е начинът да постигнете желаната от вас визия, още преди да сте инвестирали средства във нея. Не се чудете много, такива възможности отминават бързо. Възползвайте се сега, преди да ви е грабнало ежедневието и да е отлетяла и тази възможност.


Заявете своите спирали Magic Leverage сега и до 2-3 дни ще се любувате на чисто новата си визия.