До всяка жена, която използва четка и сешоар поне веднъж седмично

МЪРЗЕЛИВИЯТ НАЧИН ДА СУШИТЕ, ИЗПРАВЯТЕ И ОФОРМЯТЕ КОСАТА СИ САМО С ЕДНА РЪКА?


„Вярвате или не, с Hair Straight ще имате изсушена и добре оформена коса само за половината от времето, което обикновено ви отнема с четката и сешоара“ - Иван Рангелов, професионален фризьор

Ако поне веднъж седмично използвате сешоар и четка, за да сушите, оформяте или изправяте косата си, то това съобщение силно ще ви развълнува.

Защото в следващите няколко минути ще ви покажем как да изсушите, изправите и оформите косата си само с една ръка и то за половината от времето, което обикновено ви отнема.

Представяме ви Hair Straight:

ЛИЧНИЯТ ВИ КОАФЬОР, С КОЙТО ЕДНОВРЕМЕННО ЩЕ СУШИТЕ, ИЗПРАВЯТЕ И ОФОРМЯТЕ КОСАТА СИ
И ТО САМО ЗА ПОЛОВИНАТА ОТ ВРЕМЕТО, КОЕТО ОБИКНОВЕНО ВИ ОТНЕМА.

Hair Straight е уред, обединяващ в себе си четка, сешоар и преса за коса, така че едновременно да сушите, разресвате и изправяте косата си.

А най-хубавото е, че докато изправя косата, този уред я разресва и придава обем.

С Hair Straight можете едновременно да решите косата си и да оформяте прическата си.

Четката има лед дисплей, който ще ви показва температурата и така ще може да я нагласяте, така че да оформите както най-крехката, така и най-непокорната коса. А удобната ергономична дръжка от своя страна позволява да се справите с цялата процедура само с една ръка.

Така освен че ще сушите и оформяте косата си за половината от времето, което обикновено ви отнема, ще облекчите значително ръцете си по време на работа.

Освен това кабелът се върти на 360 градуса и няма да се оплита около вас, независимо от коя страна искате да изправите косата си, с коя ръка работите и как ви е удобно да застанете.

Hair Straight е с вградена керамична плоча и работи на принципа на инфрачервена технология за максимални резултати, и в същото време щадящ за косата.

Това обаче е само малка част от нещата, които Hair Straight ще направи за вас. 

Ето за какво още ще ви бъде полезен:

  • Стопява времето за изправяне наполовина – ако досега ви е отнемало между 20-30 мин, за да изправите и оформите косата си, с Hair Straight ще намалите времето на половина
  • Комбинира в себе си четка, сешоар и преса за коса– благодарение на това ще сресвате и изсушавате и изправяте косата си с един уред
  • Много по-добра от преса, защото не изгаря косата - специалните силиконови пръстени са създадени да предпазват косата от прекия досег с високата температура. Така ще може да изправяте косата си всеки ден, без да нарушавате нейната цялост.
  • Изправя, разресва и придава обем на косата - с Hair Straight ще имате перфектно изправена коса, като след фризьор само, докато се разресвате
  • Разполага с лесен контрол на температурата от 80° C - 230° C – така ще можете да нагласите Hair Straight спрямо нуждите на вашите коса и скалп
  • Спецификации: Мощност: 29W ;Температурен диапазон: 80° C - 230° C ;Регулиране на температурата на всеки 5° C; Европейска мощност: 220-230V ;Размери: 26.5cm x 7cm x 4cm; Дължина на мрежовия кабел: 165см

И това са само част от нещата, които Hair Straight може да направи за вас. Не знам дали ще ни стигне пространството да изброим всичко, заради което ще се влюбите в този продукт.

Сега разбирате ли какво удобство ще ви бъде да си сушите, сресвате и изправяте косата само с една ръка?

Осъзнавате ли, наистина, колко време и усилия може да спестите по този начин? В такъв случай вече знаете как Hair Straight може да се превърне в незаменим помощник в изправянето и сресването на косата ви след баня.

И най-хубавото е, че е повече от достъпен с предложението, което сме ви подготвили.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА Hair Straight?

Hair Straight струва 29.70лв. с ДДС.

Истината е, че това е или висока цена - или изгодна инвестиция в зависимост с какво я сравнявате.

Ако ставаше въпрос само за оформяща четка за коса - то, тази цена определено ще ви се стори висока

Но колко би струвало за вас, ако Hair Straight може да изсуши, изправи и оформи косата ви бързо и без усилия?

Ако можехте да се отървете от вечно бухналите краища на косата, липсата на обем в корените и въртенето пред огледалото, когато оформяте прическата си, каква цена бихте платили тогава?

Замислете се, ако Hair Straight в действителност може да „дресира“ косата ви и тя да изглежда перфектно оформена всеки път, колко би струвало това за вас наистина?

Очевидно, в този случай Hair Straight си заслужава всяка една вложена стотинка и цената от 29.70 лв. е малка инвестиция в сравнение с това, което получавате в замяна.

Проблемът е, че няма как да знаете със сигурност, докато не видите със собствените си очи и не го изпробвате лично. А 29.70 лв. не е малък залък за преглъщане, когато говорим за изпробване на един продукт.

За това сме ви подготвили гаранция, с която.....

Не рискувате и стотинка

Разбира се, че не очакваме от вас да задържите продукта, ако не сте убедени, че тази инвестиция ще ви се изплати многократно за годините, в които ще я ползвате.

При това положение, ако Hair Straight не отговаря на очакванията ви, просто ни го изпратете обратно и ще ви върнем цялата сума!

Разбира се, нямаше да рискуваме с подобно предложение ако не сме на 110% убедени, че ще се влюбите в Hair Straight и че даваме най-добрата възможна цена за този продукт.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ?

Лесно е!

Просто изберете начин на плащане на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Тя е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да ви изпратим Hair Straight.

Може да направете своята заявка тук:

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]