До всеки, който мрази да му светят право в очите, докато шофира, спортува или разхожда кучето си вечерно време

Шофиране по тъмно: ето как да избегнем заслепяващите фарове, дразнещите отблясъци от предметите на пътя и изнервящите светлинки от лампите и светофарите – без да отместваме поглед от пътя, да присвиваме очи и да си закриваме с ръка

Ако сте от хората, които обичат да шофират (или просто ви се налага), но карането по тъмно ви изнервя и напряга, то това вероятно ще е най-ценното съобщение, което ще прочетете днес.

В днешно време почти няма шофьор, който да не се напряга и изнервя, когато кара нощем.

Причината се крие в това, че почти навсякъде гъмжи от дразнещи светлини, голяма част от които ни заслепяват и пречат да виждаме добре. Най-много обаче дразнят дългите фарове в насрещното и мигащите лампички по „участъка в ремонт“.

Без значение дали пътуването е 20 минути или над 2 часа, дали е в градско или извънградско, то само няколко заслепявания са достатъчни, за да се напрегнем, очите ни да се уморят и накрая да сме скапани.

Ето защо карането по тъмно щеше да е много по-приятно и безобидно, ако имаше лесен начин да отблъснем обстрелващите ни от всички посоки светлини.

Представяме ви:

HD Night Vision Glasses – очилата – щит срещу бомбардиращите ни по тъмно светлини

HD Night Vision Glasses са очила за нощно каране, които облекчават зрението, избистрят гледката и подобряват видимостта на пътя. Те не позволяват на светлините да се размазват и сливат, а с това очите не се напрягат и стресът от шофирането се редуцира значително.

Тайната на HD Night Vision Glasses се крие в специалните лещи, изработени по утвърдена формула, така че да „убиват“ синия спектър на изкуствената светлина (който всъщност е една от основните причини зрението да се напряга при шофиране по тъмно).

По този начин лещите на очилата HD Night Vision Glasses действат като обектив с висока разделителна способност и оптично качество, като премахват отблясъците и увеличават наситеността на цветовете. Така винаги, когато шофирате с тях, ще имате пред себе си ясна и отчетлива картина.

Но това не е всичко!

Ето как очилата ще облекчат пътуването ви още с първото ползване:

 • Заслепяването от фаровете, стоповете и уличните лампи ще секне, а очите ви ще си отдъхнат веднъж завинаги, дори и тоя в насрещното да кара на дълги;
 • Ще виждате обектите на пътя толкова ясно, че ще забелязвате дори и изскачащите от нищото пешеходци (даже и тези без светло отразяващи дрехи);
 • Няма да се чувствате като в детски лунапарк всеки път, когато минавате покрай мигащи табели или светофари;
 • Ще изпреварвате без да се чудите колко коли има срещу вас и къде точно се намират;
 • Ярките светлини от тунелите няма да ви заслепяват все едно сте седнали на зъболекарски стол;
 • Няма да ви кипва, дори фаровете зад вас да ви светят в огледалата за обратно виждане (а и ще си спестите излишните усилия да ги нагласявате).

Но не приемайте думата ни за даденост, убедете се сами

Заявете HD Night Vision Glasses сега и ги изпробвайте в рамките на 60-дневния тест период, който даваме. Пробвайте ги и ще видите как:

 • Пътят вече няма да блести, дори при дъжд и сняг;
 • Ще разхождате кучето и ще спортувате по тъмно без фаровете отсреща да ви дразнят и пречат;
 • Ще виждате дори и при сумрачно и мъгливо време – няма нужда да гледате прогнозата или да се надбягвате със залеза;
 • След шофиране по тъмно няма да сте скапани (независимо дали карате веднъж месечно или всеки ден).

Ако все още не ни вярвате, то вижте сами какво казват хората, които вече пробваха HD Night Vision Glasses:

„Толкова са ми леки и удобни, че ги забравям на мен и жената все ми се смее, че след работа влизам вкъщи с тях.“

(Тодор Стоянов, таксиметров шофьор, гр. София)

„Направо се преродих, откакто ги ползвам. Най-хубавото е че мога да си ги нося направо върху очилата с диоптър и си карам без да свалям и слагам постоянно. Всичко, дето ми трябва ми е пред очите.“

(Роза Кирилова, счетоводител, гр. Пловдив)

„Взех очилата и си карам с кеф. Всеки, който ме познава, знае колко съм непохватен… Явно наистина са бая здравички щом все още са непокътнати. Взимаш ги един път и хич не ги мислиш после…“

(Росен Иванов, безработен, гр. Русе)

Колко струват очилата HD Night Vision?

Ако влезете в някой магазин за маркови очила, ще видите, че цената на един чифт започва от 80 лв. и то само ако са на разпродажба или са единствената останала бройка.

HD Night Vision Glasses обаче няма да ви струват толкова, нито даже на половината.

Цената на очилата за нощно виждане е 19.95 лв., а инвестицията за тях ще се изплати многократно за времето, в което ще ги ползвате.

Тази цена включва очилата за нощно виждане в универсален размер със специални и устойчиви лещи и също толкова здрави рамки.

Всичко това означава, че на практика очилата ще ви излязат по-малко от стотинка на ден!

Но само защото стигнахте дотук,
ще ви дадем още по-добра сделка!

Ако заявите своите HD Night Vision Glasses в следващите 20 минути, ще получите втори чифт очила за дневно виждане (с вграден поляризиращ филтър) напълно безплатно!

Това означава, че без значение кога карате, то гледката ви ще е ясна, а пътуването спокойно като по мед и масло.

Защо ви даваме 1 чифт очила за дневно виждане като подарък?

Преди да си кажете: „Ама аз си имам слънчеви очила, за какво са ми втори?“,

нека обясним разликата между обикновените слънчеви очила и HD Night Vision за дневно виждане:

Малко хора знаят, че слънчевите очила всъщност не са особено безопасни, когато ги носим зад волана. Причината се крие в това, че поради най-често високия си процент затъмнение, слънчевите очила намаляват контраста и така повишават риска от инциденти.

За разлика от обикновените слънчеви очила обаче, HD Night Vision за дневно виждане:

 • подсилват контраста и цветовете на обектите на пътя;
 • притъпяват слънчевите отблясъци;
 • избистрят гледката;
 • не напрягат очите;
 • а при дъжд или сняг повърхностите не лъщят и не дразнят окото.

Пазим ви гърба с 60-дневен тест период

Ако заявите своите HD Night Vision Glasses в следващите 20 минути, ще получите двата чифта (1 за нощно + 1 за дневно виждане като подарък) и ще разполагате с 60-дневен тест период.

Така ще имате достатъчно време, за да ги изпробвате и да се уверите сами във всяко едно наше твърдение! Ако по някаква причина не сте на 110% доволни, то ние ще ви върнем парите без да задаваме каквито и да е въпроси – вашата дума ни е напълно достатъчна!

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Тя е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим очилата HD Night Vision.

Ако искате да шофирате по светло и по тъмно, в студ, пек и дъжд спокойно и без да си напрягате зрението излишно, заявете своите HD Night Vision Glasses в следващите 20 минути и ще получите допълнително 1 чифт за дневно виждане. Всичко това може да е ваше само за 19.95 лв (+4 лв. за доставка).

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
02/49-29-309