Как да притъпите насрещните фарове при шофиране - 

- без да намалявате видимостта със сенник... без да присвивате очи... и без да отмествате поглед от пътя

HD Night Vision очила:
Нощно + Дневно (подарък)

 • Филтрира синия спектър на светлините, който е най-дразнещ за окото
 • Висока разделителна способност, която избистря видимостта нощем
 • Намалява отблясъците от насрещните фарове и светлини
 • Може да се носят върху очила с диоптър

НАПРЯГАТ ЛИ ВИ СЕ ОЧИТЕ, КОГАТО КАРАТЕ НОЩЕМ?

В днешно време почти няма шофьор, който да не се напряга и изнервя, когато кара нощем.

Причината се крие в това, че почти навсякъде гъмжи от дразнещи светлини, голяма част от които ни заслепяват и пречат да виждаме добре. Най-много обаче дразнят дългите фарове в насрещното и мигащите лампички по „участъка в ремонт“.

Без значение дали пътуването е 20 минути или над 2 часа, дали е в градско или извънградско, то само няколко заслепявания са достатъчни, за да се напрегнем, очите ни да се уморят и накрая да сме скапани.

Ето защо карането по тъмно щеше да е много по-приятно и безобидно, ако имаше лесен начин да отблъснем обстрелващите ни от всички посоки светлини.

Представяме ви:

HD Night Vision – очилата – щит срещу бомбардиращите ни по тъмно светлини

HD Night Vision са очила за нощно каране, които облекчават зрението, избистрят гледката и подобряват видимостта на пътя. Те не позволяват на светлините да се размазват и сливат, а с това очите не се напрягат и стресът от шофирането се редуцира значително.

Тайната им се крие в специалните лещи, изработени по утвърдена формула, така че да „убиват“ синия спектър на изкуствената светлина (който всъщност е една от основните причини зрението да се напряга при шофиране по тъмно).

Но това не е всичко! Ето как очилата ще облекчат пътуването ви още с първото ползване:

 • Фаровете, стоповете и уличните лампи няма да ви заслепяват, а очите ви ще си отдъхнат веднъж завинаги, дори и срещу вас да карат на дълги;
 • Ще виждате обектите на пътя толкова ясно, че ще забелязвате дори и изскачащите от нищото пешеходци (даже и тези без светлоотразяващи дрехи);
 • Мигащите лампи и светофарите по тъмно няма да ви изнервят, а изпреварването по тъмно ще е по-спокойно – без да се чудите колко коли има срещу вас и къде точно се намират;
 • Ярките светлини от тунелите няма да ви заслепяват и няма да ви кипва, когато ви фаровете отзад ви светят в огледалата за обратно виждане;
 • Дори при мокър път, няма да се напрягате, като ще виждате и при сумрачно и мъгливо време – без да е нужно да гледате прогнозата или да се надбягвате със залеза;

Колко струват очилата HD Night Vision?

Ако влезете в някой магазин за маркови очила, ще видите, че цената на един чифт започва от 80 лв. и то само ако са на разпродажба или са единствената останала бройка.

HD Night Vision обаче няма да ви струват толкова, нито даже наполовината.

Цената на очилата за нощно виждане е 19.95 лв., а инвестицията за тях ще се изплати многократно за времето, в което ще ги ползвате.

Тази цена включва очилата за нощно виждане в универсален размер със специални и устойчиви лещи и също толкова здрави рамки.

Всичко това означава, че на практика очилата ще ви излязат по-малко от стотинка на ден!

Но само защото стигнахте дотук, ще ви дадем още по-добра сделка!

Ако заявите своите HD Night Vision в следващите 20 минути, ще получите втори чифт очила за дневно виждане (с вграден поляризиращ филтър) напълно безплатно!

Това означава, че без значение кога карате, то гледката ви ще е ясна, а пътуването спокойно.

БОНУС ПОДАРЪК: Допълнителни дневни очила за безпроблемно шофиране през деня

Преди да си кажете: „Ама аз си имам слънчеви очила, за какво са ми втори?“, нека обясним разликата между обикновените слънчеви очила и HD Night Vision за дневно виждане:

Малко хора знаят, че слънчевите очила всъщност не са особено безопасни, когато ги носим зад волана. Причината се крие в това, че поради най-често високия си процент затъмнение, слънчевите очила намаляват контраста и така повишават риска от инциденти.

За разлика от обикновените слънчеви очила обаче, HD Night Vision за дневно виждане:

 • подсилват контраста и цветовете на обектите на пътя,
 • притъпяват слънчевите отблясъци,
 • избистрят гледката, не напрягат очите,
 • а при дъжд или сняг повърхностите не лъщят и не дразнят окото.

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Тя е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим чилата HD Night Vision

Ако искате да шофирате по светло и по тъмно, в студ, пек и дъжд спокойно и без да си напрягате зрението излишно, заявете своите HD Night Vision Glasses в следващите 20 минути и ще получите допълнително 1 чифт за дневно виждане. Всичко това може да е ваше само за 19.95 лв (+4 лв. за доставка).

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на naidobriteoferti.bg

[email protected]

02/49-29-309

HD Night Vision очила:
Нощно + Дневно (подарък)

 • Филтрира синия спектър на светлините, който е най-дразнещ за окото
 • Висока разделителна способност, която избистря видимостта нощем
 • Намалява отблясъците от насрещните фарове и светлини
 • Може да се носят върху очила с диоптър

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в HD Night Vision си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че HD Night Vision ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.