Представяме ви най-новата подвижна сушилня с издухваща технология INNOVA 2.0, която суши прането ви за часове и побира 1.5х пъти повече дрехи.


Спестете 35% от редовната цена днес

... суши прането ви до 3 часа
... заключва свежестта в дрехите
... без да ги поврежда или смалява
... без да се вмирисват от мръсния въздух

Ако редовно пускате пералня вкъщи и ви е писнало прането ви да съхне с дни...

... или просто искате дрехите ви да свежи и готови за носене веднага след като изсъхнат, то следващите няколко минути силно ще ви развълнуват.

Ето защо:

Сушилнята INNOVA 2.0 е най-новата система за сушене на дрехи, с която прането ви съхне през зимата така, все едно навън е лято.

Вярно е! Дори в най-студените месеци, прането ви ще е сухо, свежо и готово за гардероба само за броени часове, вместо за дни.

Това е така, защото за разлика от конвенционалните сушилни (които са обемни, скъпи и изтощават материята на дрехите) -  INNOVA 2.0 е компактнa, достъпна и щади дори най-деликатните материи.

С нейна помощ, може с лекота да сушите бебешки и детски дрешки - без да се притеснявате, че материята ще се повреди или свие.


И най-хубавото е, че INNOVA 2.0 заключва свежестта на изпрано в дрехите ви, независимо от времето и въздуха на вън, благодарение на...

Новата издухваща технология

Магията на INNOVA 2.0 се крие в нежната издухваща технология, която циркулира вълни от топъл въздух в пашкула и по този начин, изсушава прането ви без да поврежда материята.


Идеята е гeниално простичка:


Моторът в основата генерира вълни от топъл въздух, които издухват и подсушават дрехите.

Обвивката играе ролята на пашкул, който циркулира топлия въздух от долу-нагоре и постепенно го изпуска през отворите на върха на INNOVA 2.0.

По този начин дрехите не само изсъхват бързо, без да се поврежда материята... но също така се запазват меки и свежи. (като ароматът от прането буквално се заключва в дрехите).


В повечето случаи не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Топлото издухване заглажда дрехите и те излизат от INNOVA 2.0 готови за носене.


Всичко това звучи прекрасно, но вероятно вече си мислите:

„Имам си тераса като слънце и сушилници от магазина за левче... защо ми е притрябвала INNOVA 2.0?“

Уместен въпрос. На практика нямате нужда.


Може да прострете прането си на терасата и да го изчакате ден-два да изсъхне.


Или да извадите сушилника от магазина за левче и да прострете остатъка от дрехите на него... или на радиатора... или да ги разхвърляте по столовете.


И ако вмирисаните дрехи от „чистия“ въздух на вън не ви притесняват... и хауса в хола не ви дразни - може спокойно да забравите за сушилнята INNOVA 2.0.


Но ако ви е писнало да чакате прането ви да съхне цяла вечер.

Ако ви е писнало дрехите ви да се вмирисват и вкочаняват от студ в студените дни.


Ако ви е писнало от проснати дрехи по сушилници, радиатора и столове вкъщи


И ако просто искате да се наслаждавате на чисти, свежи и загладени дрехи до няколко часа след като са изпрани – то INNOVA 2.0 е вашето решение.


С INNOVA 2.0 не е нужно да се притеснявате къде ще прострете втората си пералня - просто защото ще сте изсушили, сгънали и прибрали първото си пране още преди следващата пералня да е приключила!


Представете си колко хубаво би било да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студ и не са се вмирисали от мъгла, пушек или скарата на съседа.


И най-хубавото е, че не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Дрехите излизат от INNOVA 2.0 загладени и готови направо за носене.

„В момента едва побирам прането си на терасата, сушилника и столовете...как ще успее INNOVA 2.0 да ми спести допълнително място?“

Не случайно новият дизайн на INNOVA 2.0 е с формата на гардероб.


Този нов дизайн позволява да поберете до 1.5х пъти повече пране от преди. Тоест, на практика може да поберете пране и половина без проблем. (цели 15 кг дрехи в стандартния модел и 25 кг в делукс модела).


Също така, INNOVA 2.0 разполага с минимум две нива, което позволява да организирате дрехите според размера и дължината им. От дълги панталони - до ризи, блузи, якета, обувки и дори чорапи.


Освен това, като заявите INNOVA 2.0 днес, получавате 6 специални органайзера за закачалки. Всеки един от тях има вместимост от по 5 закачалки, което ви позволява да оптимизирате максимално пространството в INNOVA 2.0.


С други думи, един единствен уред премахва изцяло нуждата от простиране по столове, сушилници и радиатори.


И тъй като формата на гардероб е изключително компактна. Може да напаснете INNOVA 2.0 като парче от пъзел до почти всеки шкаф, стена или скрин и да си освободите огромно пространство в стаята.


Да не говорим, че с INNOVA 2.0 дори не е нужно да имате тераса, за да се наслаждавате на чисти, свежи и сухи дрехи за броени часове, след като са изпрани.

„Опасна ли е влагата, която се отделя при сушене?“

Вероятно вече си представяте INNOVA 2.0 като малка атомна централа, която бълва облаци от топлина и влага. Може би дори се притеснявате, че стените ще плъзнат с мухъл, а прозорците ще са постоянно запотени.


Количеството влага, което се отделя при сушене с INNOVA 2.0, е абсолютно същото като това, което се отделя при всякакъв друг вид съхнене на пране в домашни условия. Говорим за едно и също пране все пак. Единствената разлика е, че с INNOVA 2.0 влагата се отделя по-бързо.


Но за сметка на това, тя се отделя равномерно и плавно овлажнява въздуха в цялата стая. Което според последните проучвания е изключително полезно за едно домакинство.


Не случайно все повече хора си купуват специални овлажнители за въздух. Според изследванията, добре овлажнения въздух намалява шансовете за развитие на грип и настинка и подобрява условията за живот в съответното помещение.


Но ако все пак се притеснявате, може да сложите INNOVA 2.0 навсякъде, където поискате - в банята... в коридора... в хола... дори и на терасата, ако желаете.


А и благодарение на малките колелца в основата, може да местите INNOVA 2.0 с лекота дори само с една ръка. Така че на практика нямате реални ограничения къде да си сушите прането.

„Вече си имам скъпа сушилня в къщи, защо ми е друга?“

Единственият друг начин да сушите прането си за борени часове в студените дни, е с конвенционална сушилня.


Която е страхотно решение, ако не създаваше две сериозни предизвикателства:


Първо, конвенционалните сушилни могат да свият дрехите ви и да повредят и износят материята. Ако не вярвате, просто отворете вратата след сушене и погледнете колко мъх и тъкан са се събрали по вътрешната част. Всичко това е дошло от вашите дрехи по време на сушенето.


И второ, тези машини са скъпи, тежки и гълтат значително повече електричество, за да работят. Това, разбира се, неизменно се отразява на сметката ви за ток.


Което ни води до следващия логичен въпрос.

Колко скъпо ще ми излезе INNOVA 2.0?

Колко струва според вас най-новата сушилня INNOVA 2.0?


... 400 лв? 600 лв? 800 лв?


Не се смейте! Това всъщност са цените за стандартните конвенционални сушилни.


И истината е, че много хора с радост плащат подобни суми за тях, както може да се види от снимката по-долу на цените в популярна верига магазини:

Добрата новина е, че сушилнята INNOVA 2.0 няма да ви струва и частица от това, което бихте платили за стандартна сушилня.


Няма да ви струва 800лв или 700 лв.


Нито дори 500 лв, въпреки, че вероятно много хора с радост биха платили тази сума за подобно решение.


Всъщност, редовната цена, на която предлагаме сушилнята INNOVA 2.0 е еднократна инвестиция от 240лв с ДДС!


Но добрата новина е, че днес може да вземете допълнителна отстъпка от 35%


Което означава, че ако пуснете своята заявка сега, ще получите своя INNOVA 2.0 само за 240 лв 157лв.Какво казват хората, които вече използват INNOVA 2.0 вкъщи:П.П. ВАЖНО: Отстъпката от 35% е временна и си запазваме правото да я премахнем във всеки един момент!


Ако все още виждате отстъпката, когато попълвате формата за поръчка - значи тя е все още валидна.


Но поради големия интерес си запазваме правото да премахнем отстъпката във всеки един момент.


Така, че ако искате да спестите 83 лв от редовната цена днес - сега е моментът. По-късно може да нямате отново тази възможност.

П.П.П. Нека обобщим всичко до тук:

14 причини, поради които ще се влюбите в INNOVA 2.0:

 1. 1
  INNOVA 2.0 суши прането ви за броени часове вместо за дни в студените месеци – представете си какво удоволствие и улеснение е прането ви да изсъхва зимата така, сякаш навън е лято.
 2. 2
  Премахва нуждата от тераса за простиране и изцяло елиминира простирането на прането по радиатори, мебели и вътрешни простори.
 3. 3
  С INNOVA 2.0 може да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студа и не са се вмирисали от мъгла, пушек или цигарите на съседа.
 4. 4
  Нежната издухваща технология заключва свежестта на прането в дрехите и щади дори най-деликатните материи, които перете на ръка - като бебешки дрехи, дантелено бельо и коприна.
 5. 5
  Не е нужно дори да гладите прането, след като изсъхне. Топлият въздух циркулира равномерно в балона, като по този начин заглажда дрехите след всяко сушене.
 6. 6
  INNOVA 2.0 побира 1.5х пъти повече пране от преди. Цели 15 кг дрехи в стандартния модел и цели 25 кг в делукс модела. Плюс, разполага с няколко нива, което позволява да организирате дрехите според размера и дължината им. От дълги панталони - до ризи, блузи, якета, обувки и дори чорапи.
 1. 7
  Разполага с 4 бр. колелца в основата, които се въртят на 360º с механизъм за застопоряване. Буквално може да я местите с една ръка от стая в стая и да я позиционирате навсякъде, където пожелаете - в банята, коридора, хола и дори терасата.
 2. 8
  Новият дизайн с форма на гардероб прави INNOVA 2.0 изключително компактна. Може да я напаснете като парче от пъзел до почти всеки шкаф, стена или скрин и да си освободите огромно пространство в стаята.
 3. 9
  Използва изключително малко електричество, което я прави значително по-икономична от всички видове сушилни и значително по-удобна за ползване в домашни условия.
 4. 10
  Автоматичният таймер ви позволява да нагласите процеса на сушене от 30 мин до 3 часа, в зависимост за какво искате да ползвате сушилнята. А за ваше удобство, INNOVA 2.0 се изключва автоматично, когато таймерът удари нула.
 5. 11
  Анти-бактериална и стерилизираща функция - INNOVA 2.0 достига максимална температура до 70 ºC, което убива бактериите и стерилизира прането ви.
 6. 12
  Подходяща е дори за хора, които вече имат конвенционална сушилня вкъщи, но искат да се възползват от бързото сушене на INNOVA 2.0, която не намачква дрехите, не ги свива и не поврежда материята им.
 7. 13
  Параметри: волтаж – 220-240 V, честота – 50 Hz, мощност – 1000 W, капацитет – 15 кг, максимална температура – 70 ºC, таймер – до 180 мин., размери – 70 x 150 x 45 см, дължина на кабела 160 см. *Включва инструкции за монтаж на Български.
 8. 14
  БОНУС: Комплектът включва 6 броя органайзери за закачалки