Писнало ли ви е прането ви да съхне с дни през зимата?


„Открийте как да сушите прането си в студените месеци така, все едно ги сушите през лятото?“

без да го чакате да съхне цяла вечност... без да го простирате по радиатори, столове и сгъваеми сушилници вкъщи... и без дрехите ви да се смаляват с няколко размера все едно са излезнали от сушилнята


Ако ви е писнало студените месеци да простирате прането навсякъде в дома ви (просто защото му отнема цяла вечност да изсъхне)... то това съобщение силно ще ви развълнува!


Ето защо:


Нека си го кажем направо… мокрите дрехи просто не изсъхват за една нощ през студените месеци.


Ако имате късмет и времето е хубаво (и с малко престой вкъщи на топло), дрехите ви ще са сухи и ще стават за носене поне след цяла една нощ съхнене.

Какво става обаче, ако неочаквано завали или времето просто е студено, мъгливо и влажно?

В този случай дрехите ви не само могат да се намокрят наново, но също така се втвърдяват, заносват и вмирисват.

А познато ли ви е чувството да няма къде да прострете втората си пералня, просто защото първото пране е още влажно? А вече дори нямате място в дома ви от почти (но не напълно) изсъхналите дрехи?


Дрехи, разхвърляни по радиатори, закачалки, сушилници, дивани и дори столове! Някои от вас вероятно имат скъпи сушилници, но приятно ли ви е сушилнята ви да смалява, заносва или намачква дрехите след всяко ползване?


(Ако смятате, че сушилнята не поврежда дрехите ви, просто отворете вратата и погледнете колко мъх и тъкан са се събрали по вътрешната част. Всичко това е дошло от вашите дрехи по време на сушенето.)

Добри новини:

Как бихте реагирали, ако ви кажем, че вече има система за сушене на дрехи в домашни условия, която помага на домакинствата да намалят седем, осем до десет пъти времето, за което си сушат прането (дори деликатни дрехи като коприна)… при това без да поврежда дрехите?


Това може би ви звучи прекалено хубаво, за да е истина, но нека ви уверя, че тази система наистина работи по начина, който е описан по-долу, и в момента, в който видите как - ще знаете, че изпълнява всичко това, за което е предназначена.


Но преди да видите как работи, нека първо ви покажем какво точно представлява:

Представяме ви сушилнята Innova

Сушилня Innova е система за сушене на дрехи, с която дрехите ви съхнат през зимата така, все едно навън е лято.


Магията на Innova се крие в това, че има формата на балон с малък, почти безшумен мотор в основата, който генерира и разпределя топъл въздух равномерно в балона.


На върха на бaлона има специални отвори, които постепенно изпускат въздуха и създават изключително добра вентилация.


Идеята е гeниално простичка:


Моторът в основата генерира вълни от топъл въздух, които нежно издухват и подсушават дрехите. Балонът играе ролята на пашкул, като циркулира топлия въздух от долу-нагоре и постепенно го изпуска през отворите на върха на балона.


По този начин дрехите не само изсъхват бързо, без да се поврежда материята... но също така се запазват меки и свежи. (като ароматът от прането буквално се заключва в дрехите).


В повечето случаи не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Топлото издухване заглажда дрехите и те излизат от Innova направо готови за носене.


Нещо повече, генераторът работи с таймер, който може да бъде нагласен на интервали от по 30 мин. до 3 часа, което го прави изключително лесен и удобен за ползване.


Просто настройвате таймера и оставяте сушилня Innova да си свърши работата, като след изтичане на времето, сушилнята Innova спира автоматично.


Лека. Преносима. Сглобява се и се разглобява за минути. Побира до 10 кг пране на веднъж (близо пране и половина) и може да я сложите или складирате навсякъде, където пожелаете в къщи (от балкона до банята)

Какво означава всичко това за вас, ли?

Ами на практика, означава следното:

 • Без повече да чакате цяла вечер, за да ви изсъхнат дрехите.
 • Без повече проснати дрехи по радиатора, столовете и диваните вкъщи.
 • Без повече свити или повредени дрехи от сушилнята.
 • Без повече вмирисани хавлии и вкочанени от студа дрехи.

Вече не е нужно да се притеснявате къде ще прострете втората си пералня, защото ще сте изсушили, сгънали и прибрали първото си пране още преди следващата пералня да е приключила!


Представете си колко хубаво би било да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студ и не са се вмирисали от мъгла, пушек или скарата на съседа.


И най-хубавото е, че не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Дрехите излизат от сушилня Innova загладени и готови направо за носене.


Но една от най-прекрасните ѝ функции (с която слага дори скъпите сушилни в малкия си джоб), е способността на Innova да изсушава деликатни материи без да ги поврежда!


Благодарение на нежната издухваща технология, вече може с лекота да сушите всички дрехи, които до сега сте прали на ръка – бебешки дрехи, дантелено бельо... дори коприна.


И това не е всичко.

Може да го използвате дори за сушене на обувки, палта и кожа.

Случвало ли ви се е, например, да се приберете вкъщи след проливен дъжд или сняг?


Значи знаете какво е обувките, чорапите и палтото ви да са прогизнали от лошото време?


Това вече няма да ви притеснява. Просто закачете всичко, което се е намокрило, на сушилня Innova, нагласете таймера и ще са отново сухи за нула време.


Сушилня Innova е лека, преносима и използва изключително малко енергия, което я прави идеална за съхранение и използване в домашни условия.


Всъщност, не е нужно дори да имате тераса, за да си сушите прането с Innova. Може да я сложите в която стая си поискате!


Това, че е лека и заема изключително малко пространство, ви позволява да я позициoнирате, където си пожелаете – в банята, коридора, хола... а може и на терасата, ако искате.


Разглобява се и се сглобява за минути, което ви позволява да си я приберете на удобно за вас място, когато не я ползвате... като в летните месеци, например.


(опитайте да направите нещо подобно с обикновените, тромави сушилни – няма как да стане)

10 причини, поради които ще се влюбите в Innova:

 1. 1
  Innova суши прането ви за броени часове вместо за дни в студените месеци – представете си какво удоволствие и улеснение е прането ви да изсъхва зимата така, сякаш навън е лято.
 2. 2
  Премахва нуждата от тераса за простиране и изцяло елиминира простирането на прането по радиатори, мебели и вътрешни простори.
 3. 3
  С Innova може да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студа и не са се вмирисали от мъгла, пушек или цигарите на съседа.
 4. 4
  Нежната издухваща технология заключва свежестта на прането в дрехите и щади дори най-деликатните материи, които перете на ръка - като бебешки дрехи, дантелено бельо и коприна.
 5. 5
  Не е нужно дори да гладите прането, след като изсъхне. Топлият въздух циркулира равномерно в балона, като по този начин заглажда дрехите след всяко сушене.
 6. 6
  Автоматичният таймер ви позволява да нагласите процеса на сушене от 30 мин до 3 часа, в зависимост за какво искате да ползвате сушилнята. А за ваше удобство, Innova автоматично се изключва, когато таймерът удари нула. 
 7. 7
  Лека, преносима, заема малко пространство и използва изключително малко електричество, което я прави значително по-икономична от всички видове сушилни и значително по-удобна за ползване в домашни условия.
 8. 8
  Изключително практична, когато дъждът или снегът ви изненадат навън. Сложете мокрите обувки или палтото в Innova и ще са сухи за нула време. Прибирате се вкъщи мокри и минути по-късно излизате напълно подсушени.
 9. 9
  Подходяща е дори за хора, които вече имат сушилня вкъщи, но искат да се възползват от бързото сушене на Innova, която не намачква дрехите, не ги свива и не поврежда материята им.
 10. 10
  Параметри: волтаж – 220 V, честота – 50 Hz, мощност – 1000 W, капацитет – 10 кг, максимална температура – 70 ºC, таймер – до 180 мин., размери – 65 см х 150 см, дължина на кабела 170 см.

Колко струва сушилнята Innova?
(Значително по-малко от стандартна сушилня)

Нека ви попитаме нещо:


Колко бихте очаквали да платите за сушилнята Innova, ако правеше всичко това, което твърдим, че прави?


... ако прането ви изсъхваше само за няколко часа в студените месеци (дори да не разполагате с балкон)


... ако успявахте да го запазите свежо независимо от лошото време


... ако дрехите ви и дори най-деликатните материи оставаха непокътнати след всяко сушене


... и разбира се, ако почти изцяло елиминирахте гладенето на изпраните дрехи


... колко би ви спестило всичко това, като време и средства в дългосрочен план?


... 400 лв? 500 лв? 700 лв? 1000 лв?


Не се смейте! Това всъщност са цените, които бихте платили ако закупите стандартна сушилня, която не само може да свие дрехите ви и да повреди материята... но също така заема огромно пространство и е изключително трудна за местене.


И истината е, че много хора с радост плащат подобни суми за сушилня, както може да се види от снимката по-долу на цените в популярна верига магазини:

Добрата новина е, че сушилнята Innova няма да ви струва и частичка от това, което бихте платили за стандартна сушилня. Няма да ви струва 500лв, 700лв или 1000 лв.


Разбира се, няма да ви струва 400 лв. Нито дори 300 лв, въпреки, че вероятно много хора с радост биха платили тази сума за подобно решение.


Всъщност, редовната цена, на която предлагаме сушилнята Innova е еднократна инвестиция от 210лв с ДДС! 


Но добрата новина е, че днес няма да ви струва дори 210 лв, просто защото имаме нужда от вашата помощ и сме готови да ви се отблагодарим щедро за нея.Имаме проблем, който създава възможност за вас да спестите допълнително 30% днес:

Имаме малък проблем, който създава интересна възможност за вас.


Проблемът ни е, че продуктът не е никак евтин (хубавите неща рядко са) и ни струва не малка инвестиция да вземем повече бройки и да ги държим на склад.


При крайна цена от 210 лв, сами може да прецените каква инвестиция е нужна, за да можем да вкараме 200-300 бройки наведнъж.


И проблемът е, че са ни нужни много повече от 200 бройки, за да задоволим търсенето за един сезон!


*(само за миналата година продадохме над 500+ бройки за целия сезон и предвид търсенето сме напълно убедени, че тази година спокойно можем да достигнем 1000 бр) 


И въпреки, че поръчването на 1000 бр би било страхотна инвестиция от наша страна, това е не малък залък за нас, крие известен риск и здравия разум налага да направим тази инвестиция поетапно.

Инвестирайте в закупуването на своята сушилня Innova днес, и ние ще ви се отблагодарим с дистрибуторска отстъпка от цели 63лв от редовната цена на сушилнята (+бонус подарък на стойност 20лв)

Като закупите своята сушилня вие, не само инвестирате в може би най-добрия начин да сушите своето пране чрез новата нежна издухваща технология с циркулиране на топъл въздух.


Но също така ни помагате да си възвърнем част от средствата, които вече сме заключили в този продукт и с печалбата да заредим повече бройки от него и да доставим тази възможност на все повече хора.


На практика ще ни направите услуга, като подкрепите нашето начинания по този начин.


За благодарност ще получите дистрибуторска отстъпка от наша страна плюс бонус подарък на стойност 20лв (който може да видите по-долу)


Все пак, ние внасяме сушилнята директно без междинни посредници и можем да си позволим да ви дадем дистрибуторска отстъпка от 30% от крайната цена.


Какво означава това за вас, ли? 


Означава, че ако пуснете предварителна заявка сега, ще получите отстъпка от 30% и цената за вас ще бъде 210лв 147лв (спестявате 63 лв)!ВАЖНО: Възможно е да се наложи да изчакате няколко работни дни - до седмица, за да ви доставим вашата сушилня!


Това е така, тъй като зареждаме на траншове от по 100 бр. сушилни с около седмица дупка между тях.


Има седмици, в които сушилните се разпродават преди дори да са дошли в склада ни... но има и такива, в които остават десетина-двадесет бройки, преди да сме поръчали следващата партида.


Така че, ако преди вяс няма много чакащи, ще можем да обслужим вашата заявка веднага и да си я получите до ден-два.


Разбира се, ако всичко налично е вече продадено, ще ви помолим да се въоръжите с малко търпение и да изчакате около седмица, за да обслужим заявката ви.


Благодарим ви предварително за разбирането!

СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШИ ако не поръчате „само тук и само сега“!

Молим ви, не приемайте това, че зареждаме малко бройки и може да изпуснете някое от зарежданията, като натиск от наша страна да пуснете своята заявка „само тук и само сега“


Никой не ви притиска и НЕ Е НУЖНО да се чувствате сякаш трябва да се случи „сега или никога“!


В крайна сметка ВИНАГИ ИМАТЕ ИЗБОР. И вие трябва да направите своя избор сами за себе си и по независими от нас причини.


Истината е, че едва ли имате „нужда“ да поръчвате точно днес!


Също както нямаме нужда от нова кола, нови дрехи, ходене на кино, театрът, заведения и да се поглезвате от време на време.... но все пак го правим!


Защо ли? Ами защото алтернативата без тези неща е сива, скучна и просто не ни прави щастливи.


Също както алтернативата без сушилнята Innova е сива, неприятна и е някакъв вид компромис.


Всеки ден, в който отлагате решението за вашата Innova е пореден ден, в който ще продължавате да сушите прането си по един от старите начини:


... на външен простор - да се омирисват и да губят свежестта си


... пространи вътре в дома ви, съхнещи с дни и създаващи усещане за хаос и бъркотия


... или със стандартна скъпа сушилня, която доказано свива дрехите и изтощава материята им


Вярваме, че заслужавате нещо по-добро. Всеки заслужава нещо по-добро!

Имате и друг избор:

Разбира се, имате и друга алтернатива.


Бихте могли да инвестирате в сушилнята Innova днес и да решите този проблем веднъж и завинаги.


Ще ви струва само частичка от това, което бихте платили за стандартна сушилня, и ще си избиете инвестицията още с първите няколко ползвания.


Изборът е изцяло ваш, но не се заблуждавайте. Отлагането на едно решение, също е избор и той обикновено не води до нищо добро.


Истината е, че ако не го направите днес... кога точно ще го направите?


В крайна сметка сте стигнали до тук. Информирали сте се. Знаете как можете с лекота да сушите прането си за броени часове и да заключите свежестта в него с новата нежна, издухваща технология.


И вероятно дори сте ентусиазирани в момента. Истината е, че ако не завършите започнатото сега... шансовете са срещу вас и вероятно никога няма да го завършите!


Моментът ще отмине, ще ви грабне ежедневието, ще се примирите със сегашното положение и преди да сте се усетили, отново ще сте направили компромис със себе си.


Надяваме се все пак да сме ви запознали адекватно с тази възможност и да сме ви помогнали да вземете едно информирано решение.Позволете ни да поемем целия този товар от раменете ви!

Не знам дали осъзнавате, но като инвестирате в сушилнята Innova днес, наистина ни правите услуга. И не смятаме, че е редно вие да поемате какъвто и да е риск по тази услуга.


Ето защо стандартните 14 дни по закон за връщане и замяна не са достатъчни, за да ви уверим, че ви пазим гърба, като наш клиент.


По тази причина сме ви подготвили допълнителна ТРОЙНА Гаранция за удовлетвореност.


За да сте спокойни, че ще останете доволни и че няма какво да губите:

Гаранция 1: Включваме опция за преглед на пратката преди заплащане, КАТО НИЕ ЩЕ поемем транспорта ако откажете заявката. Тоест може да я видите и пипнете на живо без това да ви струва нищо. (разбира се, ако приемете пратката, транспортът е за сметка на клиетна)


Гаранция 2: Получавате не 14 дни, а 30 дни тест период от денят, в който ви пристигне сушилнята. Това означава, че ако върнете сушилнята в този 30 дневен период (поради каквато и да е причина), ние ще ви възстановим сумата за нея.


Гаранция 3: Ако дадете шанс на сушилнята и я използвате поне една седмица, но все пак решите да я върнете. Тогава не само ще ви възстановим сумата за нея, но и ще ви помолим да задържите бонус подаръка, като компенсация за гласуваното доверие (вижте вашия бонус по-долу)

Нямаше да си позволим да дадем такива гаранции, ако ние лично не ползваме този продукт и не сме убедени в качествата му! 


В общи линии ако искате да сушите прането си в студените месеци, така все едно ги сушите през лятото – до няколко часа, без да поврежда материите, като едновременно с това запазва свежестта и аромата на прането... вярваме, че това е най-добрият възможен начин!БОНУС ПОДАРЪК: за тези от вас, които пуснат своята заявка днес

Ако все още се колебаете, имаме допълнителен стимул за вас!


На тези от вас, които пуснат своята заявка днес (тъй като все пак имаме ограничени запаси), ще включим и един комплект органайзери за закачалки Wonder Hanger (8бр. в комплект), напълно БЕЗПЛАТНО, като БОНУС! 


В общи линии закачалките Wonder Hanger са перфектно допълнение към сушилнята Innova поради две причини:

1. Първо, защото с тяхна помощ може да наредите и съберете още повече дрехи в сушилнята Innova

2. И второ, защото веднъж щом прането ви започне да съхне толкова бързо, ви се отваря нов проблем – прибирането и подреждането на сухото пране

Именно за това смятаме, че комплекта органайзери за закачалки Wonder Hanger, ще ви бъдат незаменим помощник. Изгледайте тази кратка видео демонстрация (1:19 мин) и ще разберете защо:

Ако гардеробът ви е претъпкан или имате повече дрехи, отколкото може да носите… то този малък подарък ще ви направи искрено щастливи!


Защо ли? Ами просто защото Wonder Hanger са специални органайзери за закачалки, който могат да ви освободят почти двойно повече пространство от закачалките в гардероба ви.


Нека си го кажем направо:


Всеки нормален човек има ограничено пространството в гардероба си - а винаги се намира по още някоя дреха, която искаме да наместим в него, нали така?


Ето защо тези простички решения се оказват изключително ценни.


Като пуснете своята заявка за сушилнята Innova сега, получавате един комплект органайзери за закачалки Wonder Hanger (8 бр. в комплект) напълно БЕЗПЛАТНО, като ПОДАРЪК.


Един органайзер Wonder Hanger побира минимум 5 закачалки (максимум 10). А в комплекта, който ще получите има цели 8 органайзера.


Това означава, че ще може да подредите между 40 и 80 закачалки и да организирате гардероба си така, че да освободите почти двойно повече пространство в него.


П.П. ВНИМАНИЕ: И преди сте отлагали важно решение и сте пропускали възможности... не го правете отново!


Призоваваме ви да вземете своето решение сега, докато информацията ви е прясна!


Възможно е да не смятате, че го заслужавате и да поискате да отложите решението за по-късно... но не го правете!


Изправете се пред решението и просто го вземете. Уверяваме ви, че ще се почуствате страхотно след това, независимо какво решение сте взели!


*(Да! Всичко е наред дори да решите, че не желаете сушилнята Innova! Изборът си е изцяло ваш и ние ще се радваме дори да не е в наша полза :))


Защо ще се радваме, дори да решите да НЕ поръчате, ли?


Ами защото винаги може да ви хване яд по-късно, че сте пропуснали една възможност - но със сигурност няма да ви е яд и ще сте доволни от себе си, когато... сте... направили... своя... избор.


Защото възможностите идват и си отиват, а с тях си отива и правото на избор!


Така, че направете своя избор сега и бъдете щастливи от него - независимо какъв е той. 


А що се отнася до заслужаването - всеки го заслужава. Вие също!

П.П.П. Нека обобщим всичко до тук:


Видяхте как сушенето чрез циркулиране на нежен топъл, въздух е ключът към това прането ви да съхне бързо дори и в студените месеци... да заключите свежестта на изпрано и новичко в него... и да НЕ повреждате материята дори на най-деликатните дрехи.


Видяхте също така, че всичко това може да бъде постигнато единствено със сушилня на принципа на Innova


Видяхте как работи, видео демонстрация и отзиви от клиенти.


Видяхте дори, че Innova ви струва значително по-малко от стандартна сушилня и освен всичко друго Innova е мобилна, може да се разглобява и сглобява за нула време и да се складира където пожелаете.


Видяхте, че ви предлагаме дистрибуторска отстъпка от 30%, като поръчате днес, тъй като на практика ни правите услуга и ни помагате да си възвърнем инвестицията и с печалбата да поръчаме още бройки от този страхотен продукт. (така помагате все повече хора да разполагат с него вкъщи)


Видяхте, че сме готови да поемем целия риск по покупката с нашата ТРОЙНА ГАРАНЦИЯ, така че да сте спокойни, че ви пазим гърба.


Видяхте също и бонус подаръка, с който се опитваме да ви "подкупим" да вземете своето решение днес. 


Сега е ваш ред... вие сте на ход :). Надяваме се да сме помогнали да вземете едно информирано решение: