До всеки, който обича да му е чисто вкъщи...


“Писна ли ви всеки път, когато чистите пода, да мъкнете кофи, парцали и препарати из цялата къща?”

Вярвате или не този продукт ще превърне миенето на пода в детска игра


Ако и вие се чувствате изцедени след всяко почистване на пода у дома… то вярваме, че това съобщение силно ще ви развълнува!

Подът е най-голямата открита повърхност в едно помещение. Затова поддържането и почистването му изискват много усилия и време, а с това и парцали, мопове, препарати, кофи и какво ли още не…

Обичайно носим кофата във всяко помещение, като се връщаме многократно до нея, за да изплакнем и изстискаме парцала. Когато водата се замърси, я сменяме с чиста и отново добавяме препарати.

Всяка стъпка се повтаря по няколко пъти, докато не бъде изчистен целият под. Накрая сядаме напълно изтощени и чакаме да изсъхне…

Ето защо почистването щеше да е много по-лесно и приятно, ако не се налагаше постоянно да разнасяме кофи и препарати, да сменяме мръсната вода, да изплакваме и изстискваме парцала…


Представяме ви InstaClean Mop – мопът, който чисти вместо вас

InstaClean Mop е мултифункционален моп за многократна употреба, създаден специално за почистване на подови повърхности.

Той пести време, усилия и средства, тъй като работи само с вода, няма нужда от допълнителни кофи и препарати, а след почистване повърхностите изсъхват за секунди.

Тайната на InstaClean Mop се крие в специалната микрофибърна подложка за многократна употреба, въртящата се на 360° основа и регулиращата се метална дръжка.

Подложката е изработена от специален микрофибър, който дава на InstaClean Mop следните предимства:

 • Универсално почистващо средство за многократна употреба, което покрива почти всички нужди при почистване на дома;
 • Премахва сухи и мокри замърсявания от почти всякакви повърхности, като не разнася мръсотията, а я задържа в себе си, докато не бъде почистена;
 • Не оставя никакви мокри следи и петна след себе си, което елиминира нуждата от подсушаване или чакане повърхността да изсъхне;
 • Подходящ е за хора с алергии и непоносимост към препарати, понеже работи само с вода;

Въртящата се на 360° основа и регулиращата се метална дръжка означават, че:

 • С мопа може да се достигат всякакви ниски и тесни пространства, без да са нужни допълнителни физически усилия или местене на мебелите;
 • Повърхностите се почистват много по-лесно, бързо и прецизно, отколкото с обикновените почистващи средства.

Как работи?

Единственото условие InstaClean Mop да работи е подложката да бъде предварително навлажнена, тъй като именно по този начин се активират почистващите й способности.

Поставянето на подложката е фасулска работа, понеже няма нужда от завиване, монтиране и допълнителни движения: само я слагате на пода (с цветната част надолу) и поставяте основата върху й. Чрез велкро механизма подложката прилепва за основата като с вакуум и мопът е готов за действие.

 • Подложката на InstaClean Mop почиства около 50 кв.м. (46.45152 м²) наведнъж, което означава, че няма да ходите по сто пъти до мивката, за да изчистите цялата къща;
 • След почистване подложката се мие лесно и бързо (в пералня или на ръка с вода и обикновен препарат), така че за секунди е готова за повторна употреба;
 • Материята съхне толкова лесно, че дори да забравите някъде подложката, няма риск да замирише или мухляса (за разлика от памучния парцал и обикновения моп);
 • Най-накрая ще почистите недостижимите места като ръбовете и первазите, понеже подложката е направена по-голяма от основата именно с тази цел;
 • Сами може да контролирате количеството вода в подложката, с което елиминирате риска от прогизване и увреждане на пода;
 • Вече няма да се дразните, че мокрото помещение е претъпкано с всевъзможни боклуци, понеже мопът е компактен: дръжката му се скъсява, няма кофа и на практика е почти незабележим.

Какво казват хората:


Пробвайте InstaClean Mop и ще видите как:

 • Спокойно ще почиствате разлети по пода кафе или сок, само за секунди и то без да остават лепкави следи;
 • Ще ограничите появата на мухъл и влага по стените на банята, тъй като ще подсушавате всяко ъгълче;
 • Ще почиствате големи повърхности много по-бързо и по-лесно, като достигате всички ниски и тесни места под хладилника, печката, шкафовете (и то без да се навеждате);
 • Ще си поддържате плочките в кухнята чисти и сухи от мазнините и изпаренията, дори след няколко часа готвене;
 • Ще почиствате ламинирания паркет без да се притеснявате, че в пролуките му ще попадне вода, която да го повреди;
 • Ще миете спокойно повърхностите от естествен камък, без риск от увреждане на блясъка или цвета им;
 • С лекота ще почиствате огледалните повърхности и то без да остават власинки и петна.

Освен всичко това, подложката издържа до 300 пранета, което означава, че при пране 2 пъти седмично, ще я използвате в продължение на поне 3 години.


Колко струва InstaClean Mop?

Ако InstaClean Mop може да направи за вас всичко това, което твърдим на тази страница - колко бихте очаквали да платите за него?

Индустриалният тип моп с подобно качество струва между 40 лв и 50 лв с подложката!

Разбира се ние не смятаме, че 50 лв е достъпна цена за повечето хора.

За това не бихме ви таксували толкова.

Всъщност, смятаме, че дори 40 лв е много!

ВЪПРЕКИ, че вероятно бихме могли да продадем всичките ни налични запаси от InstaClean Mop (които дори не са чак толкова много) на цена от 40 лв.

Защо ли? Ами защото само животът на подложката е близо 300 изпирания в пералня!

(едно изпиране е препоръчително да се прави на всеки 5-10 ползвания на конкретна подложка).

Но дори да не искате да пипате подложката с ръце и да я перете след всяко ползване - това са цели 300 почиствания.

Ако миете подовете веднъж седмично - това прави 5.76 години, в които специалната микрофибърна подложка ще ви бъде верен помощник.

Сравнете това с обикновените мопове, които трябва да сменяте на всеки няколко месеца!

Ето защо смятаме, че дори 40 лв е добра инвестиция за InstaClean Mop.

И все пак, няма да ви таксуваме толкова за него днес.

Няма да ви таксуваме дори 35лв. Нито дори 30лв!

Ако пуснете своята заявка сега, InstaClean Mop ще бъде ваш само за еднократната инвестиция от 24.95 лв с ДДС. (цената включва 1 бр. микрофибърна подложка)

Инвестиция, която ще си избиете за нула време:

Изберете колко подложки желаете и пуснете своята заявка за InstaClean Mop тук >>

Всъщност, ако сметнете колко пари сте похарчили за обикновени мопове в последните 5 години, ще осъзнаете колко пари е можело да спестите за това време, ако имахте възможност да вземете InstaClean Mop тогава.

Но за жалост, такава възможност е нямало.

Иронията е, че през годините за всички обикновени мопове, гъби и парцали сте платили многократно цената на InstaClean Mop... а дори не притежавате такъв моп в дома си.

Всъщност, ако сметнете колко пари сте похарчили за обикновени мопове в последните 5 години, ще осъзнаете колко пари е можело да спестите за това време, ако имахте възможност да вземете InstaClean Mop тогава.

Но за жалост, такава възможност е нямало.

Иронията е, че през годините за всички обикновени мопове, гъби и парцали сте платили многократно цената на InstaClean... а дори не притежавате такъв моп в дома си.

Винаги имате избор:

1. Може да карате както до сега до следващия път, когато мопът ви се вмирише, мухляса и трябва да отидете до магазина за левче да си купите нов.

...или...

2. Бихте могли да се възползвате от тази възможност и да забравите за мъкненето на кофи и постоянното плакнене на мопове веднъж и за винаги.

Каквото и да си говорим, с всеки изминал ден, в който нямате InstaClean Mop вкъщи, е ден в който излишно хвърляте вашето време, усилия и средства на вятъра.

Така че преценете си сами. Изборът е изцяло ваш:

Най-хубавото е, че веднъж щом притежавате InstaClean Mop, с всяка следваща подложка, все едно си купувате чисто нов моп.

А специалните подложки са по-изгодни дори от чисто новите „парцали“ и мопове с кофи от магазина за левче.

Как да поръчам?

Лесно е!

Натиснете върху някой от линковете на тази страница, изберете колко микрофибърни подложки искате към мопа, кажете къде да ви го изпратим и сте готови.

До няколко дни ще бъде при вас и ще се наслаждавате на безгрижно, бързо и лесно поддържане на подовете в къщи.

Но ако проявявате интерес моля не отлагайте за по-късно.

Запасите ни са преброени, могат да се разграбят за нула време и преди да се усетите да сте изпуснали тази възможност.

Сега е моментът - докато сте на темата и информацията ви е прясна. Така поръчките ще идват и ще си отиват, но вие ще сте спокойни, че имате запазен моп на вашето име.

При всички положения ще сте доволни, като пуснете своята заявка сега. Ако моментът отмине, обаче, може да ви хване яд по-късно, че сте изпуснали тази възможност.

Изборът е ваш!

Благодарим ви за вниманието!

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309