Писнало ли ви е да простирате мокрото пране навсякъде в дома ви през зимните месеци… просто защото му отнема цяла вечност да изсъхне?

„Открийте как да сушите прането си до 950% по-бързо през студените месеци, без да го простирате навън, без да го нахвърляте по радиатори, закачалки, сгъваеми сушилници и без дрехите ви да се смаляват с няколко размера все едно са излезли от сушилнята“


„Когато видите колко гениално просто е това изобретение, ще се зачудите как никой не се е сетил досега!“

Здравейте,

Ако ви е писнало да чакате прането ви да съхне цяла вечност през студените месеци, то това ще е едно от най-вълнуващите съобщения, които ще прочетете тази зима.

Ето защо:

Нека си го кажем направо… мокрите дрехи просто не изсъхват за една нощ през студените месеци.

Ако имате късмет и времето е хубаво (и с малко престой вкъщи на топло), дрехите ви ще са сухи и ще стават за носене поне след цяла една нощ съхнене.

Какво става обаче, ако неочаквано завали или времето просто е студено, мъгливо и влажно?

В този случай дрехите ви не само могат да се намокрят наново, но също така се втвърдяват, износват и вмирисват

А познато ли ви е чувството да няма къде да прострете втората си пералня, просто защото първото пране е още влажно, а вече дори нямате място в дома ви от почти (но не напълно) изсъхналите дрехи?

Дрехи, разхвърляни по радиатори, закачалки, сушилници, дивани и дори столове!

Някои от вас вероятно имат скъпи сушилници, но приятно ли ви е сушилнята ви да смалява, износва или намачква дрехите след всяко ползване? (Ако смятате, че сушилнята не поврежда дрехите ви, просто отворете вратата ѝ и погледнете колко мъх и тъкан са се събрали по вътрешната част. Всичко това е дошло от вашите дрехи по време на сушенето.)

Добри новини

Как бихте реагирали, ако ви кажем, че вече има система за сушене на дрехи в домашни условия, която помага на домакинствата да намалят седем, осем до десет пъти времето, за което си сушат прането (дори деликатни дрехи като коприна)… при това без да поврежда дрехите?

Това може би ви звучи прекалено хубаво, за да е истина, но нека ви уверя, че тази система наистина работи по начина, който е описан по-долу, и в момента, в който видите как, ще знаете, че изпълнява всичко това, за което е предназначена.

Но преди да видите как работи, нека първо ви покажем какво точно представлява:

Представяме ви сушилнята Innova

Сушилня Innova е система за сушене на дрехи, която има формата на балон с малък, мощен механизъм в основата, който генерира и разпределя топъл въздух равномерно в балона.

Състои се от специална (алуминиева) стойка, която събира до 10 кг пране наведнъж или близо пране и половина.

На върха на стойката има поставки за закачалки, които побират до 18 дрехи наведнъж, а в основата си сушилня Innova има малък мотор, който генерира вълни от топъл въздух в балона и по този начин ускорява в пъти сушенето на дрехите.

След като прането е поставено, закачалката се обвива със специален найлон, който обгръща дрехите и циркулира топлия въздух от мотора, като така допълнително ускорява процеса на сушене на дрехите. 

Освен това сушилня Innova разполага със специални изходи на върха на балона, които изпускат топлия въздух равномерно, създавайки изключително добра вентилация, при която топлият въздух циркулира от долу нагоре и постепенно излиза от балона.

По този начин дрехите не само изсъхват бързо, но се заглаждат и запазват меки и свежи, без грам да се вмиришат.

Всичко това на практика означава следното за вас:

 • Без повече да чакате цяла вечер, за да ви изсъхнат дрехите.
 • Без повече проснати дрехи по радиатора, столовете и диваните вкъщи.
 • Без повече свити или повредени дрехи от сушилнята.
 • Без повече вмирисани хавлии и вкочанени от студа дрехи.

Нещо повече, генераторът работи с таймер, който може да бъде нагласен на интервали от по 30 мин. до 3 часа, което го прави изключително лесен и удобен за ползване. Просто настройвате таймера и оставяте сушилня Innova да си свърши работата, като след изтичане на времето, сушилнята Innova спира автоматично.

В повечето случаи не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Дрехите излизат от Innova загладени и готови направо за носене.

Всичко това е възможно, благодарение на тихия, ефективен мотор, който генерира вълни от топъл въздух и ги циркулира равномерно в балона пашкул, като така изсушава дрехите бързо, лесно и безопасно… и едновременно с това заключва свежия аромат в дрехите и по естествен начин заглажда гънките им.

Какво означава това за вас ли?

Ами като за начало, вече не е нужно да се притеснявате къде ще прострете втората си пералня, защото ще сте изсушили, сгънали и прибрали първото си пране още преди следващата пералня да е приключила.

Представете си колко хубаво би било да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студ и не са се вмирисали от мъгла, пушек или скарата на съседа. 

И най-хубавото е, че не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Дрехите излизат от сушилня Innova загладени и готови направо за носене.

Но една от най-прекрасните му функции, с която сушилня Innova слага дори скъпите сушилни в малкия си джоб, е способността й да изсушава деликатни материи без да ги поврежда!

Благодарение на нежната издухваща технология, вече може с лекота да сушите всички дрехи, които до сега сте прали на ръка – бебешки дрехи, дантелено бельо, коприна… на практика всичко.

И това не е всичко.

Може да го използвате дори за сушене
на обувки, палта и кожа.

Случвало ли ви се е например да се приберете вкъщи след проливен дъжд или сняг?

Значи знаете какво е обувките, чорапите и палтото ви да са прогизнали от лошото време?

Това вече няма да ви притеснява. Просто закачете всичко, което се е намокрило, на сушилня Innova, нагласете таймера и ще са отново сухи за нула време.

Сушилня Innova е лека, преносима и използва изключително малко енергия, което я прави идеална за съхранение и използване в домашни условия.

Ето само част от нещата, които сушилня Innova ще направи за вас:

 • Сушилня Innova ще суши прането ви (дори деликатните дрехи) само за частичка от времето, за което би изсъхнало навън, върху радиатора или сушилника вкъщи… при това без да поврежда материята им.
 • Може да оставите сушилня Innova да работи през нощта, за да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студа и не са се вмирисали от мъгла, пушек или цигарите на съседа.
 • Не е нужно дори да гладите прането, след като изсъхне. Топлият въздух, който се отделя от въртящия се генератор, циркулира равномерно в балона от долу нагоре, след което излиза през изходите и по този начин не само изсушава дрехите, но и ги заглажда, като така намалява времето, прекарано в гладене.
 • Благодарение на нежната издухваща технология, сушилнята Innova е перфектна за бързо и ефективно сушене дори на деликатните дрехи, които перете на ръка – като бебешки дрехи, дантелено бельо и коприна.
 • Изключително удобна е в моментите, когато дъждът или снегът ви изненадат навън. В подобен случай може да я използвате да изсушите обувките и палтото си за нула време. Прибирате се вкъщи мокри и минути по-късно излизате напълно подсушени.
 • Подходяща е дори и за хора, които имат сушилня вкъщи, но искат да се възползват от бързото сушене на сушилня Innova, която не намачква дрехите, не ги свива и не поврежда материята им.
 • Сушилня Innova е лека, преносима и използва изключително малко електричество, което я прави значително по-икономична от всички видове сушилни и значително по-удобна за ползване в домашни условия.
 • Параметри: волтаж – 220 V, честота – 50 Hz, мощност – 1000 W, капацитет – 10 кг, максимална температура – 70 ºC, таймер – до 180 мин., размери – 65 см х 150 см, дължина на кабела 170 см.

Всичко това е много хубаво, но колко ще ви струва, за да се сдобиете с уреда, който ще суши прането ви до 10 пъти по-бързо от обикновено?

Вижте, напълно наясно сме, че цената е фактор в България.

Както сме наясно също, че има много хора, които с готовност дават между 500 и 3000 лв. за сушилня, с ясното съзнание, че тя може да повреди дрехите им.

И го правят, просто защото не им се чака цяла вечност дрехите им да изсъхнат през зимата, а досега са нямали друга алтернатива.

Така че вероятно бихме могли да бъдем нахални и да сложим цена от 500 лв. и въпреки това смятаме, че сушилня Innova спокойно ще се купува, тъй като е най-доброто решение, измислено до момента.

Все пак върши същата работа като скъпите сушилни, само че по-добре, тъй като не свива дрехите и не поврежда материята им.

И като вземем предвид, че ние сме единствените, които я предлагат в България в момента (не може да намерите никъде другаде сушилня Innova, дори и в големите вериги магазини!) вероятно бихме могли да надуем цената и да поискаме 500+ лв. за нея.

Но не това е идеята, приятели!

Ние не искаме да бъдем монополисти в дадена сфера и да ви извиваме ръцете. Ние се стремим да предлагаме полезни продукти при изгодни условия на всеки, който проявява интерес…без значение от статута му.

Ето защо, след като направихме нужните изчисления, успяхме да стигнем до цена, която покрива по-голямата част от разходите ни, свързани с предлагането на сушилня Innova, плюс малка печалба за нашия труд, за да може и други хора да се сдобият с този прекрасен уред занапред.

Сумата не е 400 лв., не е и 300 лв., не е дори и на половината на това, което най-евтините сушилни биха ви стрували!

Тази сума е 210 лв. с ДДС (като даваме възможност да се вземе и с карта. Условията са описани на страницата за поръчка).

Искрено вярваме, че това е малка цена в сравнение с това, което бихте платили за стандартна сушилня.

Всъщност, ако имате сушилня, вероятно вече сте хвърлили повече пари по разходите, които тя ви е създала (електричество и смяна на захабените дрехи с нови), така че тази цена е капка в морето, в сравнение с времето, нервите и разходите, които сушилня Innova ще ви спести.

Допълнителна отстъпка от 60 лв., ако си поръчате сушилня Innova днес:

Не ни разбирайте погрешно, има една единствена причина да предложим подобно намаление в момента и тя е, защото сме инвестирали немалка сума в този продукт.
Така че за нас нещата седят така:

Колкото по-бързо продадем първата партида от сушилня Innova и си възвърнем първоначалната инвестиция, толкова по-спокойни ще бъдем да правим последващи зареждания и да предлагаме сушилня Innova и занапред.

Така че тази отстъпка е чисто и просто възможност да се възползвате от ситуацията.

Тя е временна и ще спрем да я предлагаме за в бъдеще, но в крайна сметка обстоятелствата в момента са такива и ако желаете, може да се възползвате от тях.

Ако ли не, няма проблем, по-късно отново ще имате възможност да се сдобиете със сушилня Innova на стандартната цена от 210 лв., така че не искаме да ви даваме зор в никакъв случай.

Но ако сте от хората, които обичат да получават изгодни предложения, то вярваме, че ще оцените възможността да спестите едни допълнителни 60 лв. В крайна сметка всеки разумен човек би го направил, не мислите ли?

Това означава, че ако поръчате сушилня Innova днес, тя ще ви струва само 147 лв. с ДДС.

Ето как може да поръчате

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да изпратим заявенaта от вас сушилня Innova.

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]