НА ВНИМАНИЕТО на всички родители, семейства без балкон или хора с ограничено външно пространство за простиране на дрехи:


Писна ли ви прането ви да съхне с дни в студеното време... да губи свежестта си... да се вмирисва от „чистия“ въздух навън... и да се чудите на кой стол да го прострете в дома ви, за да изсъхне по-бързо?


Най-накрая! Нов, простичък и икономичен начин да сушите прането си за броени часове дори и в студените месеци - без да се вмирисва от мръсния въздух... без да се смалява при бързо сушене... и без материите да се повреждат - ГАРАНТИРАМЕ или ви връщаме парите обратно + ще получите подарък за компенсация

Колко време съхне прането ви в студените месеци?

 

А случвало ли ви се е да прострете прането си на вън и то да се вмирише от мръсния въздух, цигари, скарата на съседа или просто да загуби свежестта на „изпрани дрехи“?


И какво правите когато изперете втора пералня, но няма къде да я прострете, просто защото първото пране е... все... още... влажно?


Без значение дали сте родител, който се грижи за прането вкъщи - или студент, който „сам си пере гащите“... питайте всеки, който някога е простирал и ще ви каже, че би се радвал прането му да съхнеше по-бързо и да остава свежо независимо от времето и въздуха навън.

Особено ако сте родител на малки деца!

Тогава знаете какъв кошмар е да трябва да перете детски дрешки по няколко пъти и да имате нужда тези дрешки да са чисти и сухички още...в  същия.. ден!


За жалост това, обаче, рядко се случва.


Обикновени или времето ще е студено и прането ще съхне с дни по столове и радиатори в къщи.


Или времето ще е топло, но прането почти няма да ухае на „прано“ ,веднъж щом го свалим от простора.


Защо се получава така?

Нека ви успокоим, че причината не е във вас.

Вие не сте направили абсолютно нищо грешно или нередно.


... като се има в предвид колко е замърсен въздуха навън и колко време съхнат дрехите през зимата...


... като се  замислим колко скъпи са конвенционалните сушилни и как могат да свият дрехите и да повредят и заносят материята...


(Ако смятате, че стандартната сушилнята не поврежда дрехите ви, просто отворете вратата след сушене и погледнете колко мъх и тъкан са се събрали по вътрешната част. Всичко това е дошло от вашите дрехи по време на сушенето.)


... като се имат в предвид всички тези фактори – истинско геройство е, че успявате да изперете, да изчакате прането да изсъхне, да го изгладите, да го сгънете и приберете между всички останали задължения, които имате вкъщи.


А да не говорим колко тъпо е да трябва да прострете втора пералня и да няма къде, просто защото първото пране все още не е изсъхнало


Мили хора, не сте само вие! Това е проблем, който тормози не малко семейства и който плачеше да бъде решен.


До сега!


Поемете си дълбоко въздух и се отпуснете. Защото в следващите няколко минути ще атакуваме този проблем и ще се справим с него веднъж и завинагибързо, лесно и икономично.


Ето, че дойде време да ви съобщим добрите новини.

Добри новини – вече има нов начин
за сушене на дрехите
с нежна издухваща технология

Най-накрая има нова система за сушене на дрехи в домашни условия.


Система, която помага на домакинствата да намалят седем, осем до десет пъти времето, за което си сушат прането (дори деликатни дрехи като коприна)… при това без да поврежда дрехите

Сушенето чрез циркулиране на нежен топъл, въздух е ключът към това прането ви да изсъхне бързо дори и в студените месеци, да го запазите свежо и да НЕ повреждате материята на деликатните дрехи” – екипът на InnovaGoods Company

Тази система е лека, преносима и използва изключително малко енергия, което я прави идеална за съхранение и използване в домашни условия.


Всъщност, не е нужно дори да имате тераса, за да си сушите прането по този нов начин!

Може да я сложите, в която стая си поискате, тъй като е лека и заема изключително малко пространство.


В банята... в коридора... в хола... а може и на терасата, ако желаете.


Разглобява се и се сглобява за минути! Което ви позволява да си я приберете на удобно за вас място, когато не я ползвате - и да я изкарате и сглобите за нула време, когато ви е нужна.


Позволете да ви представим:

Сушилнята Innova

Сушилня Innova е система за сушене на дрехи, с която дрехите ви съхнат през зимата така, все едно навън е лято.


Но също толкова важно е, че Innova заключва свежестта на изпрано в дрехите ви, независимо от времето и въздуха на вън.


Магията на Innova се крие в това, че има формата на балон с малък, почти безшумен мотор в основата, който генерира и разпределя топъл въздух равномерно в балона.


На върха на бaлона има специални отвори, които постепенно изпускат въздуха и създават изключително добра вентилация.


Идеята е гeниално простичка:


Моторът в основата генерира вълни от топъл въздух, които нежно издухват и подсушават дрехите. Балонът играе ролята на пашкул, като циркулира топлия въздух от долу-нагоре и постепенно го изпуска през отворите на върха на балона.


По този начин дрехите не само изсъхват бързо, без да се поврежда материята... но също така се запазват меки и свежи. (като ароматът от прането буквално се заключва в дрехите).


В повечето случаи не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Топлото издухване заглажда дрехите и те излизат от Innova направо готови за носене.


Нещо повече, генераторът работи с таймер, който може да бъде нагласен на интервали от по 30 мин. до 3 часа, което го прави изключително лесен и удобен за ползване.


Просто настройвате таймера и оставяте сушилня Innova да си свърши работата, като след изтичане на времето, сушилнята Innova спира автоматично.


Лека. Преносима. Сглобява се и се разглобява за минути. Побира до 10 кг пране на веднъж (близо пране и половина) и може да я сложите или складирате навсякъде, където пожелаете в къщи (от балкона до банята)

Какво означава всичко това за вас, ли?

Ами на практика, означава следното:

 • Без повече да чакате цяла вечер, за да ви изсъхнат дрехите.
 • Без повече проснати дрехи по радиатора, столовете и диваните вкъщи.
 • Без повече свити или повредени дрехи от сушилнята.
 • Без повече вмирисани хавлии и вкочанени от студа дрехи.

Вече не е нужно да се притеснявате къде ще прострете втората си пералня, защото ще сте изсушили, сгънали и прибрали първото си пране още преди следващата пералня да е приключила!


Представете си колко хубаво би било да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студ и не са се вмирисали от мъгла, пушек или скарата на съседа.


И най-хубавото е, че не е нужно дори да гладите прането си, след като изсъхне. Дрехите излизат от сушилня Innova загладени и готови направо за носене.


Но една от най-прекрасните ѝ функции (с която слага дори скъпите сушилни в малкия си джоб), е способността на Innova да изсушава деликатни материи без да ги поврежда!


Благодарение на нежната издухваща технология, вече може с лекота да сушите всички дрехи, които до сега сте прали на ръка – бебешки дрехи, дантелено бельо... дори коприна.


И това не е всичко.

10 причини, поради които ще се влюбите в Innova:

 1. 1
  Innova суши прането ви за броени часове вместо за дни в студените месеци – представете си какво удоволствие и улеснение е прането ви да изсъхва зимата така, сякаш навън е лято.
 2. 2
  Премахва нуждата от тераса за простиране и изцяло елиминира простирането на прането по радиатори, мебели и вътрешни простори.
 3. 3
  С Innova може да започнете деня си с чисти, свежи и спретнати дрехи, които не са се вкочанили от студа и не са се вмирисали от мъгла, пушек или цигарите на съседа.
 4. 4
  Нежната издухваща технология заключва свежестта на прането в дрехите и щади дори най-деликатните материи, които перете на ръка - като бебешки дрехи, дантелено бельо и коприна.
 5. 5
  Не е нужно дори да гладите прането, след като изсъхне. Топлият въздух циркулира равномерно в балона, като по този начин заглажда дрехите след всяко сушене.
 6. 6
  Автоматичният таймер ви позволява да нагласите процеса на сушене от 30 мин до 3 часа, в зависимост за какво искате да ползвате сушилнята. А за ваше удобство, Innova автоматично се изключва, когато таймерът удари нула. 
 7. 7
  Лека, преносима, заема малко пространство и използва изключително малко електричество, което я прави значително по-икономична от всички видове сушилни и значително по-удобна за ползване в домашни условия.
 8. 8
  Изключително практична, когато дъждът или снегът ви изненадат навън. Сложете мокрите обувки или палтото в Innova и ще са сухи за нула време. Прибирате се вкъщи мокри и минути по-късно излизате напълно подсушени.
 9. 9
  Подходяща е дори за хора, които вече имат сушилня вкъщи, но искат да се възползват от бързото сушене на Innova, която не намачква дрехите, не ги свива и не поврежда материята им.
 10. 10
  Параметри: волтаж – 220 V, честота – 50 Hz, мощност – 1000 W, капацитет – 10 кг, максимална температура – 70 ºC, таймер – до 180 мин., размери – 65 см х 150 см, дължина на кабела 170 см.

Но не приемайте нашата дума за даденост, вижте какво казват хората, които вече използват Innova вкъщи:

Колко струва сушилнята Innova?
(Значително по-малко от стандартна сушилня)

Нека ви попитаме нещо:


Колко бихте очаквали да платите за сушилнята Innova, ако правеше всичко това, което твърдим, че прави?


... ако прането ви изсъхваше само за няколко часа в студените месеци (дори да не разполагате с балкон)


... ако успявахте да го запазите свежо независимо от лошото време


... ако дрехите ви и дори най-деликатните материи оставаха непокътнати след всяко сушене


... и разбира се, ако почти изцяло елиминирахте гладенето на изпраните дрехи


... колко би ви спестило всичко това, като време и средства в дългосрочен план?


... 400 лв? 500 лв? 700 лв? 1000 лв?


Не се смейте! Това всъщност са цените, които бихте платили ако закупите стандартна сушилня, която не само може да свие дрехите ви и да повреди материята... но също така заема огромно пространство и е изключително трудна за местене.


И истината е, че много хора с радост плащат подобни суми за сушилня, както може да се види от снимката по-долу на цените в популярна верига магазини:

Добрата новина е, че сушилнята Innova няма да ви струва и частичка от това, което бихте платили за стандартна сушилня. Няма да ви струва 500лв, 700лв или 1000 лв.


Разбира се, няма да ви струва 400 лв. Нито дори 300 лв, въпреки, че вероятно много хора с радост биха платили тази сума за подобно решение.


Всъщност, редовната цена, на която предлагаме сушилнята Innova е еднократна инвестиция от 210лв с ДДС! 


Но добрата новина е, че днес няма да ви струва дори 210 лв, просто защото имаме нужда от вашата помощ и сме готови да ви се отблагодарим щедро за нея.Инвестирайте в своята сушилня Innova днес, и ние ще ви се отблагодарим с дистрибуторска отстъпка от цели 63лв от редовната цена (+ бонус подарък на стойност 20лв)

Като закупите своята сушилня вие, не само инвестирате в може би най-добрия начин да сушите своето пране чрез новата нежна издухваща технология с циркулиране на топъл въздух.


Но също така ни помагате да си възвърнем част от средствата, които вече сме заключили в този продукт и с печалбата да заредим повече бройки от него и да доставим тази възможност на все повече хора.


На практика ще ни направите услуга, като подкрепите нашето начинания по този начин.


За благодарност ще получите дистрибуторска отстъпка от наша страна плюс бонус подарък на стойност 20лв (който може да видите по-долу)


Все пак, ние внасяме сушилнята директно без междинни посредници и можем да си позволим да ви дадем дистрибуторска отстъпка от 30% от крайната цена.


Какво означава това за вас, ли? 


Означава, че ако пуснете предварителна заявка сега, ще получите отстъпка от 30% и цената за вас ще бъде 210лв 147лв (спестявате 63 лв)!ВАЖНО: Възможно е да се наложи да изчакате няколко работни дни - до седмица, за да ви доставим вашата сушилня!


Това е така, тъй като зареждаме на траншове от по 100 бр. сушилни с около седмица дупка между тях.


Има седмици, в които сушилните се разпродават преди дори да са дошли в склада ни... но има и такива, в които остават десетина-двадесет бройки, преди да сме поръчали следващата партида.


Така че, ако преди вяс няма много чакащи, ще можем да обслужим вашата заявка веднага и да си я получите до ден-два.


Разбира се, ако всичко налично е вече продадено, ще ви помолим да се въоръжите с малко търпение и да изчакате около седмица, за да обслужим заявката ви.


Благодарим ви предварително за разбирането!Позволете ни да поемем целия този товар от раменете ви!

Не знам дали осъзнавате, но като инвестирате в сушилнята Innova днес, наистина ни правите услуга. И не смятаме, че е редно вие да поемате какъвто и да е риск по тази услуга.


Ето защо стандартните 14 дни по закон за връщане и замяна не са достатъчни, за да ви уверим, че ви пазим гърба, като наш клиент.


По тази причина сме ви подготвили допълнителна ДВОЙНА Гаранция за удовлетвореност.


За да сте спокойни, че ще останете доволни и че няма какво да губите:

Гаранция 1: Получавате не 14 дни, а 30 дни тест период от денят, в който ви пристигне сушилнята. Това означава, че ако върнете сушилнята в този 30 дневен период (поради каквато и да е причина), ние ще ви възстановим сумата за нея.


Гаранция 2: Ако дадете шанс на сушилнята и я използвате поне една седмица, но все пак решите да я върнете. Тогава не само ще ви възстановим сумата за нея, но и ще ви помолим да задържите бонус подаръка, като компенсация за гласуваното доверие (вижте вашия бонус по-долу)

Нямаше да си позволим да дадем такива гаранции, ако ние лично не ползваме този продукт и не сме убедени в качествата му! 


В общи линии ако искате да сушите прането си в студените месеци, така все едно ги сушите през лятото – до няколко часа, без да поврежда материите, като едновременно с това запазва свежестта и аромата на прането... вярваме, че това е най-добрият възможен начин!БОНУС ПОДАРЪК: за тези от вас, които пуснат своята заявка днес

Ако все още се колебаете, имаме допълнителен стимул за вас!


На тези от вас, които пуснат своята заявка днес (тъй като все пак имаме ограничени запаси), ще включим и един комплект органайзери за закачалки Wonder Hanger (8бр. в комплект), напълно БЕЗПЛАТНО, като БОНУС!


Ако гардеробът ви е претъпкан или имате повече дрехи, отколкото може да носите… то този малък подарък ще ви направи искрено щастливи.


Защо ли? Ами просто защото Wonder Hanger са специални органайзери за закачалки, който могат да ви освободят почти двойно повече пространство от закачалките в гардероба ви.


Изгледайте тази кратка видео демонстрация (1:19 мин) и ще се убедите сами:

В общи линии закачалките Wonder Hanger са перфектно допълнение към сушилнята Innova поради две причини:

1. Първо, защото с тяхна помощ може да наредите и съберете още повече дрехи в сушилнята Innova

2. И второ, защото веднъж щом прането ви започне да съхне толкова бързо, ви се отваря нов проблем – прибирането и подреждането на сухото пране

Именно за това смятаме, че комплекта органайзери за закачалки Wonder Hanger, ще ви бъдат незаменим помощник.


И най-хубавото е, чекКато пуснете своята заявка за сушилнята Innova сега, получавате един комплект органайзери за закачалки Wonder Hanger (8 бр. в комплект) напълно БЕЗПЛАТНО, като ПОДАРЪК.


Един органайзер Wonder Hanger побира минимум 5 закачалки (максимум 10). А в комплекта, който ще получите, има цели 8 органайзера.


Това означава, че ще може да подредите между 40 и 80 закачалки и да организирате гардероба си така, че да освободите почти двойно повече пространство в него.


П.П. ВАЖНО: Дистрибуторската отстъпка от 30% е временна и си запазваме правото да я премахнем във всеки един момент!


Ако все още виждате отстъпката, когато попълвате формата за поръчка - значи тя е все още валидна.


Но поради големия интерес си запазваме правото да премахнем отстъпката във всеки един момент.


Също така напомняме, че имаме по-малко бонуси отколкото сушилни, така че ще ги раздаваме на принципа „кой превари, той завари“.


Тоест, ако не виждате бонусът във формата за поръчка, значи просто е изчерпан.


Така, че ако проявявате интерес към дистрибуторската отстъпка от 30% и искате да получите бонус комплект органайзери за закачалки - сега е моментът.


По-късно може да нямате отново тази възможност.

П.П.П. Нека обобщим всичко до тук:


Видяхте как сушенето чрез циркулиране на нежен топъл, въздух е ключът към това прането ви да съхне бързо дори и в студените месеци... да заключите свежестта на изпрано и новичко в него... и да НЕ повреждате материята дори на най-деликатните дрехи.


Видяхте също така, че всичко това може да бъде постигнато единствено със сушилня на принципа на Innova


Видяхте как работи, видео демонстрация и отзиви от клиенти.


Видяхте дори, че Innova ви струва значително по-малко от стандартна сушилня и освен всичко друго Innova е мобилна, може да се разглобява и сглобява за нула време и да се складира където пожелаете.


Видяхте, че ви предлагаме дистрибуторска отстъпка от 30%, като поръчате днес, тъй като на практика ни правите услуга и ни помагате да си възвърнем инвестицията и с печалбата да поръчаме още бройки от този страхотен продукт. (така помагате все повече хора да разполагат с него вкъщи)


Видяхте, че сме готови да поемем целия риск по покупката с нашата ТРОЙНА ГАРАНЦИЯ, така че да сте спокойни, че ви пазим гърба.


Видяхте също и бонус подаръка, с който се опитваме да ви "подкупим" да вземете своето решение днес. 


Сега е ваш ред... вие сте на ход :). Надяваме се да сме помогнали да вземете едно информирано решение: