Втория е БЕЗПЛАТЕН подарък от нас!

Зарадвайте двама ваши близки днес с подарък Travelo (14.45 за брой) - и ние ще ви зарадваме с БОНУС още един брой ПОДАРЪК от насТоест взимате 3 бр. на цената на 2бр.

  • Представяме ви Travelo - вашият простичък начин да ухаете приятно и свежо, независимо къде се намирате
  • Перфектен за изпът: дори охраната на летището ще ви пусне да пътувате с него
  • Малък и компактен – побира се във всяка дамска чанта, може да го носите дори в джоба си
  • Специален отвор за пълнене: напълвате контейнера за секунди без никакви течове и без да пропилеете дори капчица от вашия парфюм
  • Няколко секунди и вече разполагате с близо две седмици запас от любимия ви аромат
  • Всяка една дама би се зарадвала на подобен подарък - една от онези малки изненади, които буквално могат да ви направят деня
  • Без значение дали пътувате или го взимате с вас на работа - просто го слагате в джоба си или в дамската чанта и забравяте за него, докато не ви потрябва.
  • Любимият ви парфюм навсякъде с вас - най-накрая може да поберете всеки един от любимите ви аромати в джоба си, без да повредите цялостта на аромата
1
СТЪПКА 1:
Данни за клиент
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Офис на Еконт за доставка

Информация за поръчка

Избор продукти:
Цена
3
Travalo - парфюмен пулверизатор
43.35лв.

Общо

Продукт
Общо
3
Travalo - парфюмен пулверизатор
Travalo - парфюмен пулверизатор × 3
43.35лв.
Общо 43.35лв.
Доставка 4.50лв.
Общо 47.85лв.

  • Платете с наложен платеж при получаване на пратката

Любимият ви парфюм

навсякъде с вас - където и когато ви потрябва!

Случвало ли ви се е да имате нужда от парфюм, но да нямате такъв под ръка със себе си?

Купувате си голяма разфасовка от 200 мл, например (просто защото е по-изгодно), и в един момент осъзнавате, че ви е трудно да я мъкнете навсякъде с вас.

Дамската ви чанта и без това е препълнена и имате чувството, че ще ви откъсне ръката - последното, от което има нужда е да напъхате обемна опаковка парфюм... която да натежи още повече!

А опитвали ли сте някога да прекарате
парфюм над 100 мл през охраната на летището?

Просто няма как да стане. Понякога дори за 100 мл ви правят проблем, а за всичко над това да не говорим.

Ето защо с радост ви представяме една от онези малки, хитри идеи, които неусетно облекчават ежедневието ви. Тази идея се нарича Travalo – компактен пулверизатор на аромати.

Travelo е вашият простичък начин да ухаете приятно и свежо независимо къде се намирате. Защото с Travalo може да вземете любимия ви парфюм навсякъде с вас

Как работи?

Магията е в специалния малък отвор на дъното на Travalo, който ви позволява да напълните контейнера за секунди без никакви течове и без да пропилеете дори капчица от вашия парфюм.

Всичко, което трябва да направите е да махнете малката пръскаща капачица на парфюма ви, да свържете отвора на Travalo към тръбичката и да натиснете няколко пъти, докато контейнера се напълни. Това е!

Страничното прозорче ви позволява да следите кога контейнера е пълен и буквално ще видите как за няколко впръсквания сте готови.

Няколко секунди и вече разполагате с близо две седмици запас от любимия ви парфюм. Най-накрая може поберете всеки един от любимите ви аромати в джоба си без да повредите цялостта на аромата, благодарение на Travalo

Зарадвайте ваш близък

И най-хубавото е, че се задават празници и може да споделите един Travalo с майка ви, например и да задържите един за себе си. Или да подарите на сестра ви, дъщеря ви, половинката или дори на бабчето. Всяка една дама би се зарадвала на подобен подарък!

Или ако имате дневен и нощен парфюм, може да задържите два за вас и трети да споделите с ваш близък! Независимо какво решите, в момента имате страхотна възможност да зарадвате любим човек и себе си с това малко бижу.

Travalo е едно от онези малки подаръчета, които буквално могат да ви направят деня. Както казват хората – щастието се крие в малките неща! Само си представете радостта в очите им, когато им подарите нещо толкова симпатично.

А и кой не би искал любимият му парфюм да му е винаги под ръка?

Не е нужно да го мислите и да се притеснявате дали ще ви пуснат на самолета с него... или дали ще ви откъсне ръката от носене. Без значение дали пътувате или го взимате с вас на работа. Просто го слагате в джоба си или в дамската чанта и забравяте за него, докато не ви потрябва.