Возете домашния си любимец навсякъде с вас – без да се притеснявате, че ще повръща от пътя, ще се изпусне на седалката или просто ще направи всичко в косми!


Здравейте,

Ако имате домашен любимец, значи знаете колко е трудно да опазите колата си чиста, без кучешки или котешки косми по тях.

Ето защо вярваме, че ако не Ви е приятно да имате косми навсякъде и предпочитате колата Ви да е чиста и спретната… то трябва да прочетете следващите редове много внимателно.

Представяме ви:

Pet Rider Car Mat, защитната постелка която ще предпази вашите седалки и багажник от всякакви нежелани косми и мръсотията;.


С Pet Rider Car Mat няма да съсипвате автомобила и тапицерията, когато возите домашния любимец и дори и след няколко часа път, покривалото ще е на същото място – без да се мести и свлича.

Ако се колебаете дали да вземате домашния си любимец с вас когато пътувате, защото му прилошава, изпуска се на седалката или просто си оставя козината навсякъде… то определено ще се влюбите в тази защитна постелка.

Освен, че е водонепроницаема, постелката може да се сложи както на задната седалка, така и на багажника, като имате избор колко голяма площ да покрие.

Може да покриете цялата задна седалка, или само половината (ако возите други хора, например), което е изключително удобство и спокойствие за вас и за всички, които пътуват с вас. Инсталира се за секунди, премахва се с няколко движения и това я прави изключително лесна за ползване.

И най-хубавото е, че ако на вашия любимец случайно му стане лошо от пътя (което за жалост се случва понякога) или просто се изпусне докато сте в колата – няма да се налага да му се карате и да се нервирате, че е съсипал тапицерията… просто защото нищо от това няма да стигне до нея.

Само се замислете колко разходи и усилия за автомивки и почистване на колата може да спестите с това простичко покривало!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА:

I. Направен е от полиестер и е непромокаем

  • С Pet Rider Car Mat няма да съсипвате автомобила и тапицерията, когато возите домашния ви любимец, а ще сте спокойни, че след пътуването, купето ще е също толкова чисто, колкото преди;
  • Дори и в кризисни ситуации, в които домашният ви любимец се изпуска, повръща или отделя слюнки, тапицерията ви ще е чиста и суха;

II. Има 4 каишки за захващане, цип и отвори за коланите

  • Дори и след няколко часа път, покривалото ще е на същото място – без да се мести и свлича. Нищо общо с обикновените покривала или чаршафи, които накрая на пътуването са на топка в единия ъгъл;
  • Вече не е нужно да чистите колата основно отвътре или да я карате на автомивка след всяко возене на кучето в нея. Pet Rider Car Mat спестява всичко това, като предпазва тапицерията от космите, лигите и мръсотията;
  • С Pet Rider Car Mat ще имате необходимата защита за купето на автомобила си, така че да сте спокойни, че може да качвате пътници отзад веднага след като сте возили кучето;

III. Подходящ за седалките и багажника (размери 144 х 130)

  • Постелката е достатъчна голяма, за да покрие цялата задна седалка заедно с облегалките, както и багажника. Така няма да имате нужда от допълнителни чаршафи и покривала, за да обезопасите тапицерията;

IV. Лесен за поставяне и сваляне, както и за почистване

  • Само няколко изтупвания са напълно достатъчно, за да изглежда като нов, като при „инциденти“ може да се избърше с кърпа или да се изпере;
  • Почистването след возене на кучето в колата ще става само за секунди – просто откопчавате постелката и я изтупвате на две – на три.

Как може да се сдобиете с Pet Rider Car Mat и колко струва?

Pet Rider Car Mat не се предлага в магазините и може да го закупите само от Naidobriteoferti.bg. В момента, в който направите своята заявка, ще получите Pet Rider Car Mat с куриер на Еконт до 2 работни дни. (ако количествата не са изчерпани)

Редовната му цена е 39.95 лв, но ако завършите своята заявка в следващите 20 минути.... ще ви дадем специална отстъпка от 25% за постелката Pet Rider Car Mat и ще я получите само за 29.75лв.

Pet Rider Car Mat върви с 60 дневна гаранция за връщане на парите, така че сте застраховани в случай, че не останете доволни. Просто няма какво да губите!

Не приемайте нашата дума за даденост…убедете се сами!

Ето как може да поръчате

Лесно е!

Просто натиснете върху бутона по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата за поръчка е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим вашия продукт.

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]