До всеки, който изпитва напрежение и болки в гърба, врата и кръста и не знае как да се отърве от тях…

Ето кой е може би най-лесният начин да облекчите болките и неразположенията в гърба, врата и кръста си

Ако се оплаквате от болки и неразположение в гърба, врата или кръста, то това съобщение ще ви бъде изключително ценно…

Защото – няма какво да крием – болките и напрежението в гърба, врата и кръста са едни от най-коварните и непоносими неразположения, които се появяват в следствие на продължителното стоене или седене в неправилна поза.

Независимо дали работим по цял ден на компютър, стоим прави или вършим някои обичайни дейности като миене на чинии, гладене или готвене… Ако стойката ни е изкривена, то много скоро по гърба ни плъзва пареща и непоносима болка.

Единственият начин да предотвратим появата ѝ е като следим позицията на тялото ни и я коригираме, ако е неправилна. Това обаче е почти невъзможно на практика, защото означава, че трябва да мислим за стойката ни постоянно вместо спокойно да си вършим работата…

Именно затова ни е нужно нещо, което да “мисли” вместо нас и което да регулира позицията на тялото ни, така че да облекчава болките и напрежението в гърба, врата и кръста…

Ето защо без повече приказки ви представяме: 

Posture Support – магнитният колан, който регулира стойката, осигурява постоянна опора на гърба и облекчава болките и напрежението

Posture Support е иновативен магнитен колан, който регулира позицията на тялото и действа като допълнителна опора на гърба, с цел подобряване на стойката и облекчаване на болките и напрежението в гърба, врата и кръста.

Тайната му се крие в :

  • Първо - в 12-те стратегически разположени магнита, които подобряват стойката на гръбначния стълб и действат успокояващо на мускулите. Като едновременно с това спомагат за по-доброто кръвообращение и намаляват болките в гърба.

Ето само част от нещата, които правят Posture Support толкова специален:

  • Облекчава болките в кръста и гърба още с първото носене, защото поддържа стойката изправена по естествен начин, като същевременно подравнява гръбнака и врата; 
  • Стимулира кръвообращението и помага за освобождаването на стреса от мускулите и ставите, тъй като разполага с 12 стратегически разположени магнита, които осигуряват на гърба ни една своеобразна “магнитна терапия”; 
  • Може да се носи през целия ден, тъй като не изпъква под дрехите и при движение следва извивките на тялото; 
  • Поддържа се изключително лесно и издържа с години. Достатъчно е просто да го перете на ръка и да го сушите по естествен начин, и ще е като нов всеки път!

Каква е цената му?

Ако трябва да се подложите на специални процедури за облекчаване на болките в гърба, ще трябва да ходите в продължение на месеци и да изсипете една торба с пари, докато облекчите състоянието си.

С Posture Support обаче няма нужда да чакате толкова дълго (все пак сте живели достатъчно време с ужасната болка), нито да теглите заем, за да си го позволите… Понеже ще ви струва по-малко, отколкото бихте дали само за една процедура!

Иначе казано цената на Posture Support е 24.95 лв. и си заслужава всяка една похарчена стотинка! 

Тя включва колана в избрания от вас размер и 60-дневен тест период, в рамките на който може да получите парите си обратно, ако не отговаря на вашите очаквания. Точно така, даваме ви:

60 дни тест период – застраховка за качество

Затова заявете своя колан сега и се възползвайте от 60-дневния тест период, за да го изпробвате на спокойствие. Поносете го у дома, докато си вършите задачите, излезте с него на разходка из парка или пък го облечете преди работа и вижте как ви се отразява носенето му в офиса.

Тествайте го както намерите за добре и чак тогава преценете дали да го задържите. Ако поради някаква причина решите, че не отговаря на написаното по-горе, ще ви върнем парите за него (цялата сума от 24.95 лв.) без да задаваме въпроси!

Не гарантираме, че ще останат бройки за всички!

Длъжни сме да кажем, че поради особено високия интерес, коланите свършват като топъл хляб… И заради това не можем да дадем гаранция, че ще има за всички…

Затова, ако искате да пробвате Posture Support, побързайте, докато все още има бройки. Още повече, че за нова доставка, се чака между 2 и 3 месеца, което означава, че изпуснете ли шанса си сега, ще трябва да стоите с болки и напрежение в гърба още дълго…

Така че, ако искате веднъж и завинаги да облекчите болките в гърба, врата и кръста си, и да имате изправена стойка, заявете своя колан на този линк:

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]

П.П. Представете си колко хубаво би било да се събудите сутрин и да усетите, че напрежението в гърба е спаднало и болката е намаляла драстично. НЕ е нужно да си го представяте, пробвайте Posture Support сега.