До всеки, който изпитва напрежение и болки в гърба, врата и кръста и не знае как да се отърве от тях…


​Ето кой е може би най-лесният начин да облекчите болките и неразположенията в гърба, врата и кръста си


Ако се оплаквате от болки и неразположение в гърба, врата или кръста, то това съобщение ще ви бъде изключително ценно…

Защото – няма какво да крием – болките и напрежението в гърба, врата и кръста са едни от най-коварните и непоносими неразположения, които се появяват в следствие на продължителното стоене или седене в неправилна поза.

Независимо дали работим по цял ден на компютър, стоим прави или вършим някои обичайни дейности като миене на чинии, гладене или готвене… Ако стойката ни е изкривена, то много скоро по гърба ни плъзва пареща и непоносима болка.

Единственият начин да предотвратим появата ѝ е като следим позицията на тялото ни и я коригираме, ако е неправилна. Това обаче е почти невъзможно на практика, защото означава, че трябва да мислим за стойката ни постоянно вместо спокойно да си вършим работата…

Именно затова ни е нужно нещо, което да “мисли” вместо нас и което да регулира позицията на тялото ни, така че да облекчава болките и напрежението в гърба, врата и кръста…

Ето защо без повече приказки ви представяме:


Royal Posture – магнитният колан, който регулира стойката, осигурява постоянна опора на гърба и облекчава болките и напрежението

Royal Posture е иновативен магнитен колан, който регулира позицията на тялото и действа като допълнителна опора на гърба, с цел подобряване на стойката и облекчаване на болките и напрежението в гърба, врата и кръста.

Тайната му се крие в две неща:

  • Първо – в 12-те стратегически разположени магнита, които подобряват стойката на гръбначния стълб и действат успокояващо на мускулите. Като едновременно с това спомагат за по-доброто кръвообращение и намаляват болките в гърба.
  • Второ – в специалния му дизайн, благодарение на който коланът приляга плътно по тялото, така че да подпомага гръбнака и да държи врата и раменете в правилната позиция.

Освен това презрамките му се регулират лесно, така че да нагласите Royal Posture според вашето телосложение – без да се впива под мишниците и без да създава дискомфорт при носене.

Няма как да не споменем и материята му, която е толкова приятна, че ще ви е като втора кожа (външната му страна е изработена от дишащ неопрен, а вътрешната от мек памук).

С две думи ще ви е толкова удобен и приятен за носене, че въобще ще забравите, че сте с него!

​Ето само част от нещата, които правят Royal Posture толкова специален:

  • Облекчава болките в кръста и гърба още с първото носене, защото поддържа стойката изправена по естествен начин, като същевременно подравнява гръбнака и врата;
  • Стимулира кръвообращението и помага за освобождаването на стреса от мускулите и ставите, тъй като разполага с 12 стратегически разположени магнита, които осигуряват на гърба ни една своеобразна “магнитна терапия”;
  • ​Разполага с регулиращи презрамки, с които да го нагласите специално според вашето телосложение, така че въобще да забравите, че сте с него;
  • Може да се носи през целия ден, тъй като не изпъква под дрехите и при движение следва извивките на тялото;
  • ​Ще ви бъде като втора кожа благодарение на специалната му “дишаща”, приятна на допир материя;
  • Поддържа се изключително лесно и издържа с години. Достатъчно е просто да го перете на ръка и да го сушите по естествен начин, и ще е като нов всеки път!

​Каква е цената му?

Ако трябва да се подложите на специални процедури за облекчаване на болките в гърба, ще трябва да ходите в продължение на месеци и да изсипете една торба с пари, докато облекчите състоянието си.

С Royal Posture обаче няма нужда да чакате толкова дълго (все пак сте живели достатъчно време с ужасната болка), нито да теглите заем, за да си го позволите… Понеже ще ви струва по-малко, отколкото бихте дали само за една процедура!

Иначе казано цената на Royal Posture е 34.95 лв. и си заслужава всяка една похарчена стотинка! 

Тя включва колана в избрания от вас размер и 60-дневен тест период, в рамките на който може да получите парите си обратно, ако не отговаря на вашите очаквания. Точно така, даваме ви:

​60 дни тест период – застраховка за качество

Затова заявете своя колан сега и се възползвайте от 60-дневния тест период, за да го изпробвате на спокойствие. Поносете го у дома, докато си вършите задачите, излезте с него на разходка из парка или пък го облечете преди работа и вижте как ви се отразява носенето му в офиса.

Тествайте го както намерите за добре и чак тогава преценете дали да го задържите. Ако поради някаква причина решите, че не отговаря на написаното по-горе, ще ви върнем парите за него (цялата сума от 34.95 лв.) без да задаваме въпроси!

Не гарантираме, че ще останат бройки за всички!

Длъжни сме да кажем, че поради особено високия интерес, коланите свършват като топъл хляб… И заради това не можем да дадем гаранция, че ще има за всички…

Затова, ако искате да пробвате Royal Posture, побързайте, докато все още има бройки. Още повече, че за нова доставка, се чака между 2 и 3 месеца, което означава, че изпуснете ли шанса си сега, ще трябва да стоите с болки и напрежение в гърба още дълго…

Така че, ако искате веднъж и завинаги да облекчите болките в гърба, врата и кръста си, и да имате изправена стойка, заявете своя колан на този линк:

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
​02/49-29-309

П.П. Представете си колко хубаво би било да се събудите сутрин и да усетите, че напрежението в гърба е спаднало и болката е намаляла драстично. НЕ е нужно да си го представяте, пробвайте Royal Posture сега.