“Как да поддържате дома си чист между основните почиствания – в това число дивана, дрехите и мебелите – без особени усилия?“

Независимо дали имате, куче, котка, деца или мъж в къщи, цялостното почистване на домът е необходимо, трудоемко и време-поглъщащо занимание. Позволете да ви покажем най-добрия, според нас, начин за обиране на дребни боклуци, мъхове, косми, прах и мръсотия между основните почиствания

Здравейте,

Ако не почиствате дома си поне веднъж седмично… или… не плащате на някой да го прави вместо вас поне веднъж седмично, то най-вероятно няма да намерите нищо стойностно в това, което ще ви покажем!

От друга страна, ако обичате домът ви да е чист и спретнат…ако имате деца или домашен любимец – това, което ще ви покажем ще ви бъде изключително полезно.

Защото в рамките на няколко минути, ще видите как да поддържате дома си чист и спретнат между основните почиствания, без почти никакви усилия.

 • Без да вадите прахосмукачката през ден и да се борите с кабели, за да обират дребни боклуци от дивана.
 • Без да хвърляте пари за ръчни прахосмукачки (които ако трябва да сме честни не са особено ефективни).
 • Без да си харчите парите по половинчати решения, като лепкави хартиените ролери.

Нека бъдем реалисти за момент

Колкото и цялостно почистване да направите в къщи, ден по-късно мръсотията отново е започнала да се трупа.

Това е особено вярно ако имате домашен любимец, деца или дълга коса.

Всъщност, колкото по-голям “генератор” на косми, мъхове и дребна мръсотия имате в дома ви, толкова по-често трябва да чистите.

И все пак не може да вадите прахосмукачката всеки път, само защото по дивана има малко боклуци? Всъщност бихте могли, но е тромаво и досадно.

И истината е, че дори това няма да ви спаси от космите, които полепват по дрехите ви, тъй като дрехите създават статично електричество с космите и прахосмукачката просто не може да ги обере.

Ако някога сте си играли с домашен любимец, преди да трябва да излизате навън, значи знаете за какво говорим. В този случай трябва или някак си да оберете космите, или ви се налага да се преоблечете.

Вече не е нужно. Позволете да ви покажем най-ефективното решение (според нас, разбира се).

Представяме ви Schticky

Schticky е висококачествен силиконов ролер за многократна употреба. Направен е от специален силикон, който е изключително лепкав, когато е сух…и изключително хлъзгав, когато е мокър. И най-хубавото е, че след като силиконът изсъхне, той е отново лепкав и готов за ползване, както в началото.

Това за вас означава две неща:

 1. Първо, много е лесен за почистване – тоест, когато се напълни с боклуци, просто го изплаквате с топла вода и сапун (веро) и на практика се почиства от самосебе си. Става толкова хлъзгав, че е почти невъзможно мръсотията да се задържи на него. Важно е да уточним, че го почиствате с топла вода и някаква форма на сапун (може и веро). Ако използвате само студена вода, излишно ще си усложните живота.

 2. Второ, перфектен е за многократна употреба, защото в момента в който изсъхне или го подсушите, е отново лепкав и готов за ползване – Всъщност, тестовете показват, че може да ползвате Schticky до 30,000 пъти преди да загуби своята лепкавост. Което означава, че дори да го ползвате всеки ден по няколко пъти, ще минат поне 10 години преди да се захаби.

Но това е само черешката на тортата. Schticky е обидно лесен за ползване. Буквално само го плъзгате по желаната повърхност и докато се търкаля, лепкавия силикон обира всичко по пътя си – при това без да оставя лепкави следи след себе си.

Знаем, знаем, звучи невероятно, но е факт. Не оставя лепкави следи, тъй като няма добавено лепило и токсични материали. Това е специален, висококачествен силикон, който е естествено лепкав – напълно безопасен за деца и животни.

Истината е, че дори децата могат да почистват с Schticky, защото е изключително елементарен за ползване. Много деца дори обичат да си играят с него.

Schticky може да се използва на всякакви повърхности и материи, включително коприна и велур. Задържа мръсотията в себе си, докато не се намокри, като по този начин не разнася боклуците навсякъде. Подходящ е за почистване на килими, завеси, седалки в автомобила, детски кресла, дивани, възглавници, покривки, плочките в банята, както и за освежаване на рокли и костюми.

Ето част от предимствата на Schticky:

 • Направен е от специален силикон, който е изключително лепкав, когато е сух и хлъзгав, когато е мокър.
 • Благодарение на тази материя, Schticky се почиства лесно и е подходящ за многократна употреба
 • Специалният и висококачествен силикон не оставя лепкави следи след себе си.
 • Schticky задържа мръсотията в себе си, докато не се намокри, като по този начин не разнася боклуците навсякъде
 • Поддържа домът ви чист и спретнат между основните почиствания
 • Създаден да обира всякакви косми и мъхове по дрехите, дивана и мебелите от деца и домашни любимци
 • Обира труднодостъпните места, без да трябва да се навеждате или да се качвате на стол
 • Почиства всякакви материи и повърхности – от велур до коприна – без да ги поврежда
 • Спестява време, заради лесната си употреба и почистване.
 • Не изисква захранване и зареждане.
 • Използването му не изисква специални умения и подготовка.

Колко струва?

Изключително сме развълнувани да ви споделим добрата новина.

Както вероятно знаете, до скоро можехте да се сдобиете със стандартния размер Schticky + малкия размер на цена от 19.95 лв + 4 лв доставка.

Малкия размер Schticky е в изключително компактен и лесен за транспортиране, което го прави идеален за почистване на дрехите, докато сте в движение, навън или просто е възникнала непредвидена ситуация

Над 3000 хиляди души се възползваха от това предложение, но въпреки това продължавахме да получаваме запитвания за големия размер Schticky.

Много хора споделиха, че спокойно биха заплатили 20 лв само за големия размер. Разбира се, това няма да е необходимо, защото…

Най-накрая! Можем да ви дадем
Големия Размер Schticky, като подарък

Изключително сме щастливи да ви съобщим, че големият размер Schticky вече е включен в комплекта, като това няма да ви струва нито стотинка повече.

Цената е същата, но стойността, която получавате е значително по-голяма.

С големия размер Schticky може да почиствате всякаква подова настилка без да е необходимо да се навеждате. Подходящ е дори и за килими, тъй като не разнся боклуците и не оставя лепкави следи след себе си.

Освен това, благодарение на дългата му дръжка може да почистите под леглото и да достигате до други труднодостъпни места, като завесите, например.

Вече не е нужно да се качвате на стол, за да оберете паяжините по ъглите на хола или праха, насъбрал се върху горната част на завесите.

Това означава, че за 19.95 лв получавате пълен комплект Schticky, който включва:

 • Стандартен Schticky, за да обирате с лекота всякакъв вид косми, мъхове, прах и мръсотия от дрехите и мебелите в къщи.
 • Малък Schticky, който може да сложите в чантичка, в джоба, в жабката на колата, в несесер за път или в чантичка за лаптоп… и да сте спокойни за външния си вид навсякъде и по всяко време.
 • И голям размер Schticky, с който ще почиствате високи, трудно достъпни места в дома ви, както и с лекота ще обирате боклуците от пода, без да се навеждате.

До изчерпване на количествата

Разбира се разполагаме с определено количество и предвид стойността на това предложение, очакваме то да се разграби.

Schticky не е заместител на вашата прахосмукачка. Той не е за основно почистване, тъй като площта му е ограничена и ще трябва да го миете и подсушавате постоянно.

Това, което ще ви направи впечатление обаче е, че площта му събира повече боклуци, от колкото 5 хартиени ролера на куп. Всъщност, Schticky има капацитета спокойно да почисти целия ви диван на един път, преди да трябва да го измиете.

За дрехите да не говорим. С едно минаване ще може да оберете всичко излишно по дрехите ви от главата до петите и ще има място за още.

Какво да ви кажем, този продукт е страхотен.

Schticky отново върви с 60 дни тест период, за да се уверите, че прави всичко това, за което сте го взели.

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата за поръчка е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим продукта Schticky.

Вземете го сега и вижте колко е лепкав. Пробвайте да съберете космите с него и вижте колко лесно става, всъщност. Опитайте съветите ни и тествайте колко може да почистите с него преди да трябва да го измиете. След което го измийте с топла вода и веро, за да видите, че не е никак сложно.

А когато сте готови го оставете да изсъхне или го подсушете с хавлия, за да видите, че е също толкова лепкав и готов за ползване, както в началото. Ако не сме били прави в думите си, върнете ни го обратно в рамките на тези 60 дни и ще ви върнем парите.

Ако сме прави, обаче, лично ще сте се убедили, че стойността на Schticky значително надминава цената, която сте заплатили за него. Какъв по-добър начин за един продукт да се докаже?

Вземете Schticky сега, после може и да е късно.

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteоferti.bg
[email protected]
02/49-29-309