ВНИМАНИЕ: Имате ли домашен любимец?

«За всеки собственик на домашен любимец, който иска да поддържа дома си чист… и да почиства с лекота космите и мръсотията от дрехите, дивана, килима, паркета и дори плота в кухнята«


Здравейте приятели,

Ако имате домашен любимец в къщи, значи знаете колко е трудно да опазите дивана и дрехите си чисти, без кучешки или котешки косми по тях.

Ето защо вярваме, че ако не Ви е приятно да имате косми навсякъде по Вас и предпочитате домът Ви да е чист и спретнат… то трябва да прочетете следващите редове много внимателно.

Представяме Ви Sticky Buddy, с който бързо и лесно да обирате мъха, космите и трохите по дрехите и мебелите си, без абсолютно никакви усилия.

Sticky Buddy е специален ролер за многократна употреба, с който можете да оберете почти всичко в къщи (дори трудно достъпните места), при това без да оставяте лепкави следи след себе си.

С него ще почиствате дома си бързо и лесно и е подходящ за почти всичко, за което се сетите:

 • За дрехите
 • За дивана
 • За завивките
 • За седалките в колата
 • За мокета
 • За паркета
 • За килима
 • За обиране на остатъци от храна
 • И дори за плота в кухнята

Sticky Buddy е изключително полезен не само за собствениците на домашни любимци… а и за всеки, който искат да поддържа дома си чист, без особени усилия!

Просто минете с ролера по съответната повърхност и всичката мръсотия ще се лепне за него. А, за да го почистите, е достатъчно да го изплакнете с вода, да го подсушите и  отново е готов за ползване.

 • Перфектен е за за бързо и лесно обиране на косми от домашен любимец, прах, мъх и мръсотия от дрехите и мебелите.
 • Подходящ е за всякакви видове тъкан, както за коприна, така и за велур… като не оставя лепкава следи след себе си.
 • Освен това, Sticky Buddy разполага с малки гумени пръстчета, които достигат до труднодостъпните места и изкарват дори най-скритата мръсотия на яве (като космите, които се преплитат дълбоко в килима, например).

В общи линии Sticky Buddy обира всичката мръсотия, която прахосмукачката просто не може да почисти. Надяваме се не искате цялата тази мръсотия по килима Ви?

Как работи Sticky Buddy и какво още може да направи за Вас?

Sticky Buddy е направен от специален лепкав силикон, които лесно се почиства с вода и може да се ползва многократно.

Хлъзгав, когато е мокър и лепкав, когато изсъхне.

Действа върху почти всякакви материи и повърхности – от велур, до кадифе и коприна – без да оставя следи или да поврежда материята.

Което означава, че с лекота може да обирате котешките косми от дрехите Ви, или да почиствайте кучешките косми от дивана.

Ето с какво още може да Ви бъде полезен:

 • Обира мъх, пух, косми, прах и трохи от дрехите, дивана, килима, паркета и почти всички видове повърхности
 • Достига до всичко скрито дълбоко в килима с помощта на гумените пръстчета. С тяхна помощ ще изкарате скритите боклуци на повърхността, след което е достатъчно да плъзнете лепкавата част по килима, за да оберете цялата мръсотия.
 • Не оставя лепкави следи и остатъци след себе си
 • Благодарение на специалната си материя, може да ползвате Sticky Buddy многократно, без да загуби лепкавите си свойства. След употреба просто го измийте, изсушете и отново ще е лепкав и готов за ползване.

Колко струва?

Sticky Buddy може да бъде ваш само за 19.95 лв, но ако поръчате сега ще получите и малкия Sticky Buddy (на стойност 10 лв) напълно безплатно – като подарък.

Малкия Sticky Buddy е идеален за почистване на дрехите докато сте в движение, навън или просто е възникнала непредвидена ситуация. Не само това, но и малкия Sticky Buddy остава за Вас дори да решите да върнете големия Sticky Buddy обратно.

Какво ще рече това?

Ами както вероятно знаете, даваме на всеки наш клиент цели 60 дни време на разположение да се увери в нашите продукти и ако не е доволен, да си вземе парите обратно. Това е нашата застраховка към Вас, с която защитаваме всеки наш клиент.

И ако поради някаква странна причина решите да върнете големия Sticky Buddy и си поискате парите обратно, ние ще Ви позволим да задържите малкия Sticky Buddy за Вас, като знак на добра воля.

Просто няма какво да загубите!

В най лошия случай ще получите малкия Sticky Buddy безплатно.

А в най-добрия случай ще сте се сдобили и с двата Sticky Buddy, с които да почиствате всички видове мръсотии от дрехите Ви, дивана, килима, паркета и плота в кухнята.. без никакви усилия.

Важни уточнения:

 1. 1
  Заплащате продукта едва, когато го получите на посочения от Вас адрес.
 2. 2
  Може да отворите пратката и да видите какво получавате, преди да заплатите за нея.
 3. 3
  Имате 60 дни период за тестване на продукта. В рамките на тези 60 дни може да върнете продукта и да си получите парите обратно без затруднения

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата за поръчка е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим продукта Sticky Buddy.

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]