"Вземете сега Големия Schticky напълно БЕЗПЛАТНО, 
като подарък

Комплектът Schticky (малък+среден+голям размер)

00
Дни
02
Часове
00
Минути
00
Секунди

Добра новина!

Както вероятно знаете, доскоро можехте да се сдобиете със стандартния размер Schticky + малкия размер на цена от 19.95 лв + 4 лв доставка.

Здравейте,

Изключително сме развълнувани да ви споделим добрата новина.

Над 3000 хиляди души се възползваха от това предложение, но продължавахме да получаваме запитвания за големия размер Schticky.

Голяма част от клиентите ни споделиха, че спокойно биха заплатили 20 лв. само за големия размер. Разбира се, това няма да е необходимо, защото…


Днес може да вземете големия Schticky напълно безплатно

Изключително сме щастливи да ви съобщим, че големият размер Schticky вече е включен в комплекта, като това няма да ви струва нито стотинка повече.

Цената е същата, но стойността, която получавате е значително по-голяма.

С големия размер Schticky може да почиствате всякаква подова настилка без да е необходимо да се навеждате. Подходящ е дори и за килими, тъй като не разнася боклуците и не оставя лепкави следи след себе си.

Освен това благодарение на дългата му дръжка може да почистите под леглото и да достигате до други труднодостъпни места. Като дори не е нужно да се качвате на стол, за да оберете паяжините по ъглите на хола или праха, насъбрал се върху горната част на завесите.

Ако не знаете какво представлява Schticky, позволете да ви обясним:

Schticky е висококачествена силиконов ролер за многократна употреба. Направен е от специален силикон, който е изключително лепкав, когато е сух… и изключително хлъзгав, когато е мокър.

Той събира мръсотията без да я разнася и я задържа върху себе си, докато не бъде намокрен. А най-хубавото е, че след като силиконът изсъхне, той е отново лепкав и готов за ползване, както в началото.

Ето само малка част от нещата, с които силиконовият ролер ще ви бъде незаменим помощник у дома:

  • Диванът, мебелите и завивките ви ще си чисти от косми, прах и власинки, дори да имате пухкав домашен любимец. Достатъчно е да минете с няколко лесни движения и готово – боклукът е събран и вече няма опасност да го разнесете из цялата къща;
  • С Schticky дрехите ви ще са чисти и спретнати, дори току-що котката да се е отъркала във вас. А дори най-чувствителните материи като велур и коприна няма да ви притесняват, просто защото силиконовият ролер не оставя лепкави следи и не уврежда материите;
  • Вече няма да капвате от умора, защото с Schticky ще са ви нужни много по-малко усилия да почистите дома си. Причината е, че той не разнася боклуците, а ги привлича като магнит и ги задържа, докато не бъде намокрен;
  • Ще имате чист и спретнат дом, дори когато не сте пускали прахосмукачка със седмици, просто защото Schticky е идеалният помощник за междинните почиствания – обира всичко по пътя си и не изисква допълнителни усилия или консумативи;
  • Ще спестите един куп пари от хартиени ролери и други неефективни решения, защото Schticky е създаден за многократна употреба. Може да го ползвате до 30 000 пъти преди да загуби своята лепкавост или с други думи – почти 10 години ежедневна употреба;

Какво означава това за вас?

Това означава, че за 19.95 лв получавате пълен комплект Schticky, който включва:

  • Стандартен Schticky, за да обирате с лекота всякакъв вид косми, мъхове, прах и мръсотия от дрехите и мебелите вкъщи;
  • Малък Schticky, който може да сложите в чантичка, в джоба, в жабката на колата, в несесер за път или в чантата за лаптоп… и да сте спокойни за външния си вид навсякъде и по всяко време;
  • И голям размер Schticky, с който ще почиствате високи, труднодостъпни места в дома ви, както и с лекота ще обирате боклуците от пода, без да се навеждате.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Доставката е 4 лв. до точен адрес или до офис на Спиди и е за сметка на клиента. Комплектът Schticky ще бъде при вас до няколко работни дни от вашата заявка.

До изчерпване на количествата

Разбира се разполагаме с определено количество и предвид стойността на това предложение, очакваме то да се разграби.

Schticky не е заместител на вашата прахосмукачка. Той не е за основно почистване, тъй като площта му е ограничена и ще трябва да го миете и подсушавате постоянно.

Това, което ще ви направи впечатление обаче е, че площта му събира повече боклуци, отколкото 5 хартиени ролера накуп. Всъщност Schticky има капацитета спокойно да почисти целия ви диван на един път, преди да трябва да го измиете.

За дрехите да не говорим. С едно минаване ще може да оберете всичко излишно по дрехите ви от главата до петите и ще има място за още.

Какво да ви кажем, този продукт е страхотен.

Schticky отново върви с 60 дни тест период, за да се уверите, че прави всичко това, за което сте го взели.

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Тя е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да ви изпратим продукта Schticky.

Вземете го сега и вижте колко е лепкав. Пробвайте да съберете космите с него и вижте колко лесно става всъщност. Тествайте колко може да почистите с него преди да трябва да го измиете. След което го минете през топла вода и веро, за да видите, че не е никак сложно.

А когато сте готови, го оставете да изсъхне или го подсушете с хавлия. Ще видите, че е също толкова лепкав и готов за ползване, както в началото. Ако не сме били прави в думите си, върнете ни го обратно в рамките на тези 60 дни и ще ви върнем парите.

Ако сме прави обаче, лично ще сте се убедили, че стойността на Schticky значително надминава цената, която сте заплатили за него. Какъв по-добър начин за един продукт да се докаже?

Вземете Schticky сега, после може и да е късно.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на naidobriteoferti.bg

[email protected]

02/49-29-309

Комплектът Schticky (малък+среден+голям размер)

00
Дни
02
Часове
00
Минути
00
Секунди

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в Schticky си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че Schticky ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.