До всеки, който обича домът му да е подреден и спретнат

Как да стопите до 70% от времето, което обикновено ви отнема едно от най-досадните домакински задължения?

Вече не е нужно да губите по половин час всеки път, когато сгъвате и прибирате прането...

Ако поне веднъж седмично пускате пералня и след това се налага да сгъвате и прибирате прането... и намирате тази дейност за едно от най-досадните ви задължения в домакинството, то трябва да прочетете редовете по-долу много внимателно.

Ето за какво става въпрос:

Нека си го кажем направо, колкото и да ви обичат, вероятно близките ви не изгарят от желание да помагат в сгъването и подреждането на прането и дрехите в къщи.

Могат да имат най-добрите намерения да помагат в къщи, но щом дойде моментът и ги помолите да си подредят стаята или да сгънат прането... въздишат тежко, „нямат време в момента“ и дори да го свършат, го вършат с нежелание!

А за вас остава усещането, че едва ли не ги карате на сила да ви помогнат!

И е напълно разбираемо.

Ако трябва да сте честни, вероятно и вие не бихте сгъвали и подреждали дрехите в къщи ако не ви се налагаше. Едва ли това е от любимите ви занимания.

Може да не ви пречи, но е нормално да предпочитате да прекарате времето си в нещо друго. И все пак някой трябва да го свърши, нали така? Защото прането не е готово, докато не е сгънато и прибрано на мястото си.
И обикновено този някой.... сте вие!

Как бихте реагирали, обаче, ако ви кажем, че има начин не само да намалите на половина времето, което прекарвате в сгъване на дрехи и подреждане на гардероба,

Ето едно решение, което ще превърне сгъването и подреждането на дрехите в къщи истинско удоволствие

Представяме ви 123-Fold! 123-Fold е универсалния инструмент за сгъване на дрехи, който сгъва професионално почти всяка дреха (независимо от размера ѝ) в рамките на няколко секунди.

При това получавате перфектна форма и един и същи размер всеки път, независимо от обема на дрехата, благодарение на което може да удвоите и дори да утроите пространството в шкафовете и гардероба си почти мигновено.

Питате се как ли?

Ами вижте колко място заемат дрехите, когато се хвърлят в гардероба или шкафа, без да се сгъват.

Всъщност, дори да ги сгъвате на ръка, заемат повече място отколкото е нужно, просто защото не всичко е сгънато по един и същи начин и не всичко е в един размер и форма.

Вземете дънките и пуловерите, например. Често като ги сгънем са в съвсем различна форма и пропорция от тениските. И когато ги натрупаме едно върху друго, се получава една неравна, обемиста купчинка, която заема повече място, отколкото е нужно.

С 123-Fold всичко, което сгъвате получава една и съща форма и размер, просто защото е вградено в дизайна на 123-Fold и получавате едно и също сгъване всеки път...все едно сте ползвали машина!

По този начин всичко ще бъде сгънато, спретнато и подредено... ще може лесно да намирате нещата си и по-важното е, че ще си освободите много място в шкафовете и гардероба.

Освен това, тъй като всичките ви дрехи ще бъдат прилежно сгънати, времето ви прекарано в гладене ще намалее драстично.

123-Fold е изключително лесен за ползване, дори децата се справят. Просто поставете дрехата върху 123-Fold, след което, сгънете няколко пъти и готово.

Може с лекота да сгъвате тениски, блузи с дълъг ръкав, ризи, панталони, рокли, дори и кърпи.

Ако дрехата е по-голяма и излиза извън размерите на 123-Fold, просто подгънете крайчетата, така че да се побере изцяло в площта на 123-Fold, след което отново получавате перфектно сгъната дреха в няколко движения.

Ето и пример за едно пораснало дете, което си сгъва дрехите с 123-Fold :)

Това обаче е само малка част от нещата,
които 123-Fold ще направи за вас. 

Ето за какво още ще ви бъде полезен:

  • С 123-Fold спестява време от сгъване на прането, тъй като ви отнема не повече от няколко секунди, за да сгънете една дреха (една тениска, например, се сгъва за близо 5 секунди с 123-Fold) и едновременно с това процеса е приятен, ритмичен и на моменти дори забавен.
  • С 123-Fold удвоявате капацитета на гардероба и шкафовете си почти мигновено. (когато всичките ви дрехи са сгънати в един универсален размер по един и същи начин, тогава в гардероба и шкафовете ви се освобождава много място и всичко е подредено, удобно и лесно за намиране)
  • Тази подреденост на дрехите и гардероба, ви позволява да намирате дрехите, които търсите много по-лесно, просто защото всичко е видимо и достъпно.
  • Всичко, което се изисква от вас, за да сгънете с лекота почти всеки тип дреха (независимо от размера ѝ) е просто да поберете дрехата в очертанията на дъската, след което с няколко кратки движения дрехата е сгъната перфектно. Независимо дали става въпрос за блузи, тениски, дънки, ризи, рокли, хавлии...получавате универсален подгъв всеки път.
  • Това прави сгъването на дрехи в пъти по-бързо. Дори и да сте майстор на сгъването на дрехи с ръце, 123-Fold ще направи сгъването по-бързо и по приятно, както за вас, така и за всички в семейството.
  • Тъй като всичките ви дрехи ще бъдат прилежно сгънати, времето ви прекарано в гладене ще намалее драстично.

Колко ще ви струва да се
сдобиете с 123-Fold?

Цената на 123-Fold е 23.70 лв с ДДС. Но в действителност, не би трябвало да ви струва почти нищо, защото ползите, които 123-Fold ще ви донесе, далеч надвишават разходите за закупуването му.


Ако се замислите, за 24 лв си купувате повече свободно време, по-малко нерви и по-приятен работен процес. И не само... ако дори само един член на семейството започне редовно да си сгъва и подрежда дрехите самостоятелно с 123-Fold, то вярваме, че удоволствието и облекчението, което това ще ви донесе просто нямат цена!


Освен това, 123-Fold е проектиран да осъществи близо 60 000 сгъвания без да се повреди. Което означава, че дори да сгъвате всеки ден по едно пране (20 дрехи да речем), ще ви отнеме 8.2 години, докато 123-Fold се захаби и имате нужда от нов. И това е ако перете и сгъвате дрехи всеки ден, което на практика е почти невъзможно.


Но дори в този случай да сгъвате толкова интензивно всеки ден, в продължение на близо 8 години, ще ви излезне по 0.01 лв (една стотинка) на пране, а времето и нервите, които ще си спестите, надявам се да се съгласите, са безценни!


И кой знае, може и семейството да започне да ви помага в домакинството!

Истината е, че стойността на 123-Fold за домакинството е почти невъзможно да се изчисли, но това, което можем да ви кажем със сигурност е, че всяка стотинка за 123-Fold си струва парите

Ако искате да пробвате 123-Fold, сега е
моментът - после може да е вече късно!

Трябва да ви предупредим, че разполагаме с определен лимит от 123-Fold и когато бройките свършат, ще трябва да чакате минимум месец (възможно е дори два, в зависимост от времето за производство и времето за транспорт), преди да имате възможност да се сдобиете с 123-Fold отново.


Така че веднъж щом се заявят всички налични бройки, това е… няма да има възможност да вземете 123-Fold поне още месец, докато не получим следващо зареждане.

За това ако виждате стойност в 123-Fold и смятате, че ще ви е полезен, направете своята заявка сега, преди да са ви изпреварили.

Ако поради каквато и да е причина не сте толкова очаровани от 123-Fold, колкото сме ние, то спокойно може да го върнете до 60 дни, след като сте го получили... и ще ви върнем парите обратно.

Това е нашата стандартна 60 дневна гаранция за безпроблемно връщане и замяна, с която защитаваме всеки наш клиент, така че на практика няма какво да губите.

Намалете времето за сгъване и подреждане на дрехите в къщи на половина – като започнете от днес

Благодарим ви за вниманието! Отделихте нужното време да прочетете всичко до тук, вече знаете какво може да направи 123-Fold за вас и имате всичко необходимо, за да вземете едно информирано решение.

Предполагаме, че щом сте стигнали до тук, значи имате желание да го пробвате... въпросът е "Какво ви спира?". Обичайните спънки за хората при пазаруването онлайн обикновено са цената или рискът да не бъдат подведени.

Вярваме, обаче, че 24.95 лв е една малка цена в сравнение с това, което може да направи 123-Fold за вас... и тъй като разполагате с 60 дни за безпроблемно връщане и замяна от момента на получаване на продукта (което на практика означава, че целия риск по закупуването на 123-Fold е прехвърлен върху нашите рамене), то в действителност няма какво да губите.

Така че (надяваме се да се съгласите) време е да направите нещо хубаво за себе си и за цялото семейство.

Имаме още нещо за вас

Знаем, че много малко хора живеят сами в къщи и обикновено едно домакинство се състои от поне двама души… ето защо сме приготвили още две опции, които да са максимално изгодни за тези от вас, които искат да зарадвате близките си.

Разполагате със следните три варианта:

Стандартна опция: Като поръчате 1 бр. от 123-Fold сега, ще го получите на посочения от вас адрес само за 23.70 лв.

Бонус опция: При поръчка на 2 бр. 123-Fold получавате втория комплект само за 16 лв, без допълнителни разходи за доставка. Тоест 39.70 лв за двата. (спестявате 20 лв от цена и разходи за доставка)

Премиум опция: При поръчка на 3 бр. 123-Fold, получавате третия само за 14 лв, без допълнителни разходи за доставка. Това прави 53.70 лв за три броя. (спестявате 38 лв от цена и разходи за доставка)

Ако се питате защо са ви повече 123-Fold при положение, че един ще ви е свърши работа, то нека ви кажем, че наистина нямате нужда от повече от един.

Но ако искате партньорът ви да ви помага с прането или поне да си сгъва собствените дрехи, то със сигурност е по-добре всеки да си има отделен 123-Fold и това определено е подарък, с който бихте могли да ги зарадвате.

За това, ако намирате някое от тези предложения за изгодно…

Ето как може да поръчате:

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата за поръчка е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да Ви изпратим вашия 123-Fold.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на Naidobriteoferti.bg

[email protected]

П.С. Само още нещо, важно е! Последния път, когато пуснахме подобна кампания за друг наш продукт, продадохме всички налични бройки за един уикенд!

Което означава, че ако ви изпреварят и пуснете своята заявка за 123-Fold, след като вече са продадени, ще трябва да ви откажем и да чакате поне месец до следващо зареждане.