Кой друг би искал да не се ядосва и да не си хаби нервите за глупости, когато някой случайно направи беля вкъщи?

Комплектът Shamwow:

 • ShamWow е "прахосмукачка за течности", която попива до 8 пъти собственото си тегло
 • съхне 3 пъти по-бързо от памука и издържа над 500 пранета;
 • подходящ за почти всякакви повърхности и материи

Представяме Ви ShamWow:

кърпата „магнит” за течности, която попива, дори когато е мокра, не оставя каша след себе си и всмуква до 8 пъти собственото си тегло благодарение на материята, от която е направена.

Без значение дали става въпрос за вода, сода, кола, бира, кафе или червено вино, Shamwow просто поема течностите в себе си и ги задържа, докато не я изстискате – без да капе и без да оставя каша навсякъде.

Само с една кърпа ShamWow (която, между другото, ще ползвате с години) може да забърсвате, подсушавате, полирате и да се справяте с почти всякакъв вид бели по възможно най-лесния и приятен начин.

Какво още ви дава ShamWow?

ShamWow има силата и способността да поеме над половин литър течност (591 мл за големия Shamwow, което се равнява на около две чаши вода), благодарение на абсорбиращата материя, от която е направен.

Спокойно може да се използва:

 • сух – за почистване на прах от всякакви повърхности;
 • мокър – за абсорбиране на течности и за мокро почистване.

Ако искате да попиете по-голямо количества течност, просто сгънете ShamWow на четири, за да разполагате с повече слоеве и по-голяма абсорбираща мощ.

Размерът на кърпата е 50х60 см, като спокойно може да я разрежете на две и да ползвате едната половина като постелка за баня, а другата – за подсушаване на чиниите в кухнята.

Ето как ShamWow ще ви облекчи при
поддържането на дома чист и сух:

 • Вече няма да се ядосвате, когато някой бутне чаша със сок, вода или кафе по килима, защото ще попивате течността за секунди без да остава каша навсякъде;
 • Освен това няма нужда да ходите по няколко пъти до мивката, за да изстискате кърпата, просто защото ShamWow попива до 8 пъти собственото си тегло в течност и я задържа, докато не я изстискате;
 • С нея ще си спестите един куп пари от кухненска хартия и бързо вмирисващи се парцали, тъй като кърпата има дълъг живот, съхне 3 пъти по-бързо от памука и издържа над 500 пранета;
 • Ще пестите от времето за почистване, защото с една кърпа може да минете почти целия си дом наведнъж - Shamwow е подходящ за почти всякакви повърхности и материи, като щади дори най-чувствителните сред тях.

Каква е цената?

Комплектът кърпи ShamWow струва 24.95 лв. – издържа 5 до 8 години и ще се изплати многократно за времето, в което ще ги ползвате.

Тази цена включва 2 големи кърпи (50х60 см) и 2 по-малки кърпи ShamWow (38х38см) за кухнята и банята. Така ще имате достатъчно кърпи, за да почистите, подсушите и полирате повърхностите у дома без да се занимавате с излишни каши и допълнителни средства за почистване.

Това не е всичко. Имаме още нещо за вас:

Ако направите своята заявка за ShamWow в следващите 20 минути (тъй като не можем да раздаваме подаръци цял ден), ще удвоим предложението и ще ви дадем още 2 големи + 2 малки кърпи ShamWow напълно безплатно.

Това прави общо 8 кърпи ShamWow само за 24.95 лв. + 4 лв. доставка.

Как да поръчате ShamWow?

Лесно е!

Просто натиснете върху бутона по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да изпратим комплекта ShamWow.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на naidobriteoferti.bg

[email protected]

02/49-29-309

Комплектът Shamwow:

 • ShamWow е "прахосмукачка за течности", която попива до 8 пъти собственото си тегло
 • съхне 3 пъти по-бързо от памука и издържа над 500 пранета;
 • подходящ за почти всякакви повърхности и материи

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в Shamwow си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че Shamwow ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.