“Ако някога ви се случи да разлеете чаша вино, кафе, кола, бира или вода върху килима ви, направете следното…”

Има един малко познат (но на практика безотказен) начин да се справите с почти всяко мокро петно по килима ви в две лесни стъпки.

Важно е да уточним, че този начин може да НЕ действа, за вече отдавна засъхнали петна.

НО, ако току-що сте разляли течността върху килима и петното е още мокро… то този метод действа безотказно.

За целта са ви нужни 2 неща:

1. 50/50 разтвор на топла вода с бял оцет

2. Специална микрофибърна кърпа ShamWow

Ако течността, която сте разляли, е безцветна и не оставя петна (като водата например) тогава нямате нужда от точка 1. Само кърпата ще ви свърши работа.

Най-бързия начин да се убедите в ефективността на този метод, е да изгледате 3 минутното видео по-горе. Там се демонстрира по възможно най-добрия начин.

Ако вече сте го изгледали, или ако предпочитате първо да разберете как работи методът, тогава прочетете следващите редове много внимателно.

Ето как да почистите почти всякаква течност, която разлеете на килима си, в две лесни стъпки:

Стъпка 1: Вземете микрофибърна кърпа ShamWow. Сгънете кърпата на две и я поставете върху петното. Без да прилагате натиск! Когато натискате с каквато и да е кърпа, разнасяте течността по-надълбоко в килима. Така кашата просто става по-голяма. Няма смисъл.

Това вероятни е най-трудната част за повечето хора, тъй като изисква известна доза търпение и спокойствие от тяхна страна. Все пак, тази стъпка отнема само няколко секунди, за това просто оставете кърпата ShamWow да си свърши работата.

Изчакайте 3 до 5 секунди, след което обърнете ShamWow на обратно. След още няколко секунди навийте кърпата на руло (както е показано във видеото) и я изстискайте в леген или направо над мивката. Ще останете изненадани!

Тъй като по-голямата част от течността е по повърхността на килима, 80% от нея вече е попита от ShamWow и ще я изстисквате над мивката.

Все още не сме готови, обаче. Трябва да се справим и с останалите 20%, който са в и под килима.

Така стигаме до втората стъпка.

Стъпка 2: След като сте изстискали ShamWow, поставете го отново върху килима, но този път приложете натиск. Вече натискът е необходим, за да може ShamWow да достигне и до течността под килима и да я абсорбира.

За целта може да ударите няколко пъти с длан, да натиснете с цяло тяло или просто да стъпвате с крак ако не желаете да си цапате ръцете. След което обърнете ShamWow на обратно и повторете същото упражнение.

Това е! Петното вече го няма, килимът е почти сух и може да изстискате останалата течност над мивката.

„Не може да е толкова лесно, къде е уловката?“

В действителност е толкова лесно! Но все пак има две важни условия този подход да работи безотказно всеки път. И те са следните:

1. Първо, ShamWow трябва да е влажен, за да абсорбира. Това е златното правило. Ако кърпата е суха, ефектът просто няма да е същия. За целта намокрете кърпата и изстискайте течността, преди да работите с ShamWow.

2. Второ, ако петното е по-упорито, използвайте разтвор 50% топла вода с 50% бял оцет. Просто разлейте течността върху желаното място и изчакайте няколко секунди, докато разтвора разреди петното. След което използвайте ShamWow за да попиете цялата течност, по начина, по който описахме по-горе.

Това е. Добрата новина е, че не е нужно да ни се доверявате на сляпо, защото ще ви дадем 60 дневен тест период да ползвате ShamWow и да се уверите в този метод сами.

Тези кърпи са толкова ефективни, че ще се изплатят многократно още в първите няколко пъти, в които ги ползвате.

Но това е само едно от приложенията, за които ще ви е нужен ShamWow. Ползите му далеч не спират до тук.

Какво още ви дава ShamWow?

ShamWow има силата и способността да поеме над половин литър течност (591 мл за големия Shamwow, което се равнява на около две чаши вода) благодарение на абсорбиращата материя, от която е направен.

Без значение дали става въпрос за вода, кафе, бира или червено вино, Shamwow просто привлича течностите като магнит. И по-важното е, че не капе и не оставя мокри следи след себе си.

Това означава, че само с една кърпа ShamWow (която, между другото, ще ползвате с години) може да забърсвате, подсушавате и полирате почти всяка повърхност по възможно най-лесния и приятен начин.

Shamwow е за всекидневна употреба и за всякакви повърхности:

За плота в кухнятаза подсушаване на чиниитеза прозорците в къщиза огледалото в банятаза разляти течности по дивана, килима и меката мебелза телевизора…. за компютъраза обиране на праха по мебелитеза почистване на колатаза домашния любимец…и за какво ли още не.

Ползвайте го за прах, подове и сухо почистване, когато е сух. Перфектен за абсорбиране на течности и мокро почистване, когато е мокър.

Ако искате да попиете по-голямо количества течност, просто сгънете ShamWow на четири, за да разполагате с повече слоеве и по-голяма абсорбираща мощ.

Ето и част от характеристиките, които правят Shamwow толкова специален:

  • Попива до 8 пъти собственото си тегло в течност;
  • Съхне бързо – 3 пъти по-бързо от памука;
  • Дълъг живот – издържа над 500 пранета;
  • Може да се използва мокър и сух;
  • Не надрасква повърхностите;
  • Не капе и не оставя бъркотия след себе си;
  • Изисква по-малко усилия за употреба в сравнение с другите материи;

Колко струва кърпата ShamWow ?

Цената на кърпата ShamWow е 24.95 лв и ще изплати стойността си многократно за годините, през които ще я ползвате.

Размерът на кърпата е 50х60 см, като спокойно може да я разрежете на две и да ползвате едната половина като постелка за баня – а другата за чиниите в кухнята.

Но днес няма да получите само една кърпа ShamWow.

Като направите своята заявка сега, ще ви дадем още една кърпа ShamWow. Това прави две големи кърпи ShamWow (50х60см) на цената на една.

Освен това, ще ви дадем още две по-малки кърпи ShamWow (38х38см) за кухнята и банята като БОНУС. Направени са от абсолютно същата материя, само че в по-малък размер и са сини на цвят.

Всичко това прави 2 големи кърпи ShamWow и 2 малки само за 24.95 лв (плюс 4 лв доставка)

И все пак, толкова сме убедени, че кърпата ShamWow трябва да присъства във всеки дом, че сме готови най-безсрамно да ви подкупим да я пробвате още днес и да я подложите на тест.

Нашия подкуп към вас, за да тествате кърпата ShamWow е следния:

Ако направите своята заявка в следващите 10 минути, ще удвоим предложението и ще ви дадем общо 4 големи кърпи ShamWow + 4 малки, без да плащате нито стотинка повече.

Това прави общо 8 кърпи ShamWow само за 24,95 лв + 4 лв доставка.

Даваме ви и 60 дневен тест период, за да се уверите, че ShamWow е всичко това, което видяхте до момента. Ако не сте на 110% удовлетворени от тази покупка, просто ни върнете ShamWow в рамките на този 60 дневен тест период и ще си получите парите обратно.

Да, този продукт наистина работи. И все пак, не приемайте нашата дума за даденост… убедете се сами!

Как да тествате Shamwow, когато го получите след 2-3 дни?

Когато получите Shamwow, подложете го на тест.

Вземете една хавлиена кърпа, руло кухненска хартия, една гъба и кърпата Shamwow и тествайте кое от всички ще се справи по-добре в способността си да попива и поема течности, без да оставя каша след себе си.

  • Бързо ще видите, че хавлиените кърпи и хартията са абсолютно неизползваеми, когато са мокри. Тъй като попиват прекалено малко течности, те прогизват при допира с вода
  • Гъбата е по-достоен конкурент. Тя може да попива значително количество течност, но способността и да задържа тази течност в себе си е като на малко бебе със слаб пикочен мехур. В резултат на това, гъбата не задържа течността, капе навсякъде и оставят мокри следи след себе си.
  • Shamwow ще ви изненада с абсорбиращата си мощ и със способността си да задържа течностите. Всъщност, големия Shamwow може да попие и задържи над половин литър течност (591 мл, което се равнява на около две чаши вода)

След като го пробвате, похвалете на семейството си с новата придобивка. Напълнете чаша с вода и сложете кърпата в нея. След няколко секунди изкарайте кърпата, покажете празната чаша и изстискайте цялата течност в мивката. Насладете се на неловкия смях и учудването по лицата на близките ви. Научете ги на този номер и им покажете как да използват кърпата. Просто се насладете се на този момент.

Ето как може да поръчате:

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да изпратим комплекта ShamWow.

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
02/49-29-309