От - лепете целулита от тялото си веднъж и завинаги!


Закупихме 100 комплекта Сауна ленти за крака Wonder Patch - ПОДАРЪК за първите от вас, които вземат коланите за бедра Sweet Sweat до края на седмицата

БОНУС: 1 комплект Сауна ленти за крака, ако вземете коланите за бедра Sweet Sweat днес


Уважаеми момичета,

Нека си го кажем направо – целулита е една от придобивките, с които можем да се сдобием най-лесно. Неприятностите започват, когато искаме да изчезне и започваме да се подлагаме на героични изпитания и нездравословни диети.

Лошото е, че както се образува много бързо и лесно, така премахването му е изключително трудно. За щастие има различни методи за справяне с тази задача, но често излизат доста скъпо.

И тъй като ние, от Най-добрите оферти, знаем, че всяка жена иска да харесва тялото си и да се чувства комфортно в него, намерихме алтернатива, която дава страхотни резултати на достъпна цена.


На вашето внимание представяме лепенките за отслабване и премахване на целулита Wonder Patch.

Те съдържат пет природни съставки - извлек от корена на Японска софора, екстракт от катехин, капсаицин, кофеин и солянка.

  • Извлек от японска софора – натурално вещество, което редуцира мазнините в организма
  • Катехин – намалява целулита и не позволява натрупването на мастни клетки
  • Капсаицин – предпазва от затлъстяване и премахва целулита като изгаря мастните клетки
  • Кофеин – улеснява разграждането на мазнините, като стимулира свиването мастните клетки
  • Солянка – грижи се за кожата

Тези активни съставки атакуват подкожните мазнини, като подобряват метаболизма и ускоряват отделянето на токсини от тялото. По този начин премахвате целулита и излишните подкожни мазнини, отслабвате, стягате  кожата и я подхранвате.

Тези лепенки може да ги поставите на краката, ръцете, лицето и талията си. Използват се веднъж на ден, за не повече от 8 часа. Може да усетите затопляне, което е нормална реакция на организма, когато изгаря подкожни мазнини.

Предимствата на лепенките Wonder Patch:

  • Премахват целулита здравословно -  благодарение на съчетанието от природни съставки, лепенките подобряват метаболизма и ускоряват отделянето на токсини, което кара целулита да се изпарява напълно здравословно без странични ефекти за организма
  • Отслабвате без унищожителни диетивече не е нужно да подлагате тялото си на изпитания, тези лепенки вършат цялата работа в синхрон с организма ви
  • Може да се използват за всяка зона на тялотолепенките Wonder Patch са подходящи за лицето, ръцете, краката и талията. Просто сложете една лепенка там където има нещо, което ви дразни и действието започва.
  • Стягате кожата, докато отслабвате благодарение на солянката, докато премахвате целулита и сваляте килограми, кожата ще бъде стегната, подхранена и красива
  • Може да ги носите навсякъде и по всяко времеможе да си сложите лепенките и да излезете навън, защото Wonder Patch са невидими под дрехите. Ако искате, може да оставите лепенките да работят, докато си почивате или спите. Единственото условие, за да има ефект от лепенките Wonder Patch, е да с в пряк контакт с кожата.

Какво представляват коланите за бедра Sweet Sweat?

Коланите Sweet Sweat са специално създадени за отслабване и стягане на бедрата. Направени от неопрен, те създават топлинно нагряване, което предизвиква потене и ускорява процеса на изгаряне на телесни мазнини и познайте още на какво – и на досадния и грозен целулит.

Коланите са подходящи както за жени, така и за мъже, гъвкави са и не ограничават движението. Просто ги поставяте и забравяте за тях, е може би не точно, защото всеки ще ви пита какво е това и как работи – сега вие сте на ход.

Ако искате да имате красиви бедра, които да не криете под дългите си дрехи, тогава Sweet Sweat определено може да ви е от полза. Ако сега вземете коланите за бедра Sweet Sweat, ще получите Бонус Подарък от нас  - Сауна лентите Wonder Patch – за тяло без целулит.

Колко струват Коланите за бедра Sweet Sweat?

Колко струва премахването на целулита от краката ви? Безценно! Но тъй като, трябва да се съобразим със законодателството и да сложим параметри на продукта си, ето и нашата оферта към вас:

Ние ще ви дадем ПОДАРЪК 1 комплект Сауна ленти Wonder Patch, ако вземете коланите за бедра Sweet Sweat за 28,95 лв. днес.

Предложението, от което може да се възползвате сега ще ви спести 18,95 лв. (или почти 40 % от крайната цена). Защото получавате Сауна лентите безплатно (отделно струват 14,95 лв.) и спестявате още 4 лв. от доставка, тъй като ще ги изпратим накуп!

С други думи – вместо за 39,90 лв. може да имате Сауна лентите Wonder Patch и Коланите за бедра Sweet Sweat срещу 28,95 лв.

Как да поръчам?

Лесно е!

Просто натиснете на бутона по-долу и попълнете формата за поръчка, за да знаем къде да ви изпратим продуктите и до няколко дни ще са при вас. Количествата са ограничени, така че направете го сега, преди да са ви изпреварили.

Благодарим Ви за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309