До всеки, който все още използва кухненска хартия, гъби и парцали, за да се справя с разливанията и белите в къщи


Кухненската хартия и парцалите не попиват добре, разнасят течностите и оставят каша след себе си.

Гъбите от своя страна попиват голямо количество течност, но не я задържат, изпускат се навсякъде и се вмирисват.

И въпреки това все още има немалко хора, които използват кухненска хартия, гъби и парцали, за да подсушават и чистят в къщи.

Позволете да Ви покажем с какво точно кърпата ShamWow е по-добра:

1. Кухненската хартия попива малко, става на каша и ви изпразва джоба.

Кухненската хартия е изработена от целулоза, която няма добра попивателна способност. За това и хартията прогизва от момента, в който се допре до течност.

Ще си кажете, че това не е проблем, но замисляли ли сте се колко пъти сте успявали да подсушите нещо с хартия от първия път? Дори за най-малката дреболия трябва да късате поне още едно парче хартия.

Разбира се, хартията е удобен вариант до момента, в който не осъзнаем, че рулото свършва и трябва да купим ново... отново... и отново... и отново.

Да имаше начин да купим нещо веднъж и да го ползваме с години без да се вмирисва и без да се захабява. Момент, всъщност има такова нещо:

  • ShamWow – кърпата която привлича течностите като магнит и едновременно с това подсушава след себе си.

ShamWow има силата и способността да поема близо половин литър течност наведнъж, благодарение на материята, от която е направен – при това без да разлива навсякъде. След което го изтисквате и използвате отново.

И така в продължение на години – без да се вмирисва, без да мухлясва и без да трябва да си взимате нов. А ако се нацапа прекалено, просто го изперете в пералнята, оставате го да изсъхне и отново е готов за ползване.

2. Обикновените кърпи и парцали прогизват, вмирисват се и оставят мокри следи след себе си.

Обикновените кърпи и парцали за попиване най-често са изработени от памук или друга материя, която има ниска попивателна способност. Проблемът при тях е, че прогизват и разнасят течността навсякъде. А веднъж щом кърпата се намокри и е влажна, е почти невъзожно да подсушим с нея.

За това в повечето случаи са ни нужни поне две кърпи – една за да попием и още една суха кърпа, с която да подсушим след това.

  • ShamWow подсушава, дори когато е мокър.

Знаем, че звучи нелогично, но е вярно – ShamWow подсушава по-добре, когато е леко влажен, отколкото ако е напълно сух!

Нещо повече, препоръчително е ShamWow да е влажен преди да го използвате, за да отключите попивателната му способност. И това е едно от онези неща, които трябва да се видят, за да се възприемат, но ShamWow в действителност подсушава, когато е мокър.

Просто се уверете, че сте го изтискали добре и не задържа излишна вода, преди да подсушавате с него.

3. Гъбите попиват голямо количество течност, но се изпускат и капят навсякъде

Всеки е чувал израза „Попива като гъба“. И гъбите в действителност попиват много. Но няма как да подсушавате с гъба. Ако някога сте пробвали, значи вече го знаете.

Може да миете с гъба, но веднъж намокрите ли я, капе навсякъде и не може да подсушавате с нея.

При ShamWow нещата стоят малко по-различно, тъй като материята му всмуква течността и я заключва в себе си, докато не я изтискате. Именно това го прави перфектен за подсушаване.

4. Кърпи, гъби, хартия – попиват, но не премахват петната. (Как да премахнете петна от вино, кола, кафе от килима?)

Проблемът с разлятото червено вино е, че почти никоя кърпа (още по-малко кухненска хартия) не може да премахне петното от него. И освен ако не прибегнете до тежки химикали, петното просто ще си остане вградено в килима или дивана.

Има по-лесен начин да се справите с тези петна, дори белята да е голяма.

  • ShamWow попива не само течността, но премахва и петното от нея

Интересното при ShamWow е, че ако го поставите върху петното, ще поеме не само течността, но и пигмента от нея. Вероятно ви звучи прекалено, но това е тествано и проверено. (всъщност заснехме специална демонстрация как ShamWow попива разлята кола от килим и може да я видите на видеото по-долу след 1:23 мин.)

Ако петното е по-упорито, използвайте концентрат от бял оцет и вода, за да го разредите, след което го изтръгнете с ShamWow, както сме показали във видеото.

Истината е, че ShamWow е най-добрата кърпа за
 попиване и подсушаване

Какво да ви кажем, ShamWow е перфектната кърпа както за мокро, така и за сухо почистване. С него попивате, подсушавате и полирате наведнъж и не са ви нужни допълнителни кърпи, хартия или гъби, за да си свършите работата. Просто защото ShamWow:

  • Попива като гъба – без да капе, да се изпуска и да тече навсякъде;
  • Подсушава перфектно дори когато е влажен - за разлика от обикновените кърпи (ако обикновената кърпа се намокри, ви трябва още една суха, за да подсушите);
  • Издържа с години и за разлика от хартията, ShamWow ще ви се изплати многократно за времето, в което ще го ползвате;

Вярваме, че ако има начин да се убедите във всички тези факти сами, то с радост ще замените старата кухненска хартия и обикновените кърпи с ShamWow.

Ето защо ви даваме 60-дневен тест период, в който да пробвате ShamWow, както намерите за добре и в крайна сметка да се убедите сами, че тези кърпи в действителност имат много повече предимства.

И ако все още се колебаете да се възползвате от нашия 60-дневен тест, позволете да ви припомним на какво е способна ShamWow в това кратко видео:

Ето как да поръчате:

Лесно е!

Просто натиснете върху линка по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да изпратим комплекта ShamWow.

​Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
02/49-29-309