До всеки, който обича да му е чисто вкъщи...


Как бързо и лесно да измиете пода у дома – без да цапате ръцете си, без да разнасяте мръсотията и без всичко да прогизва?

Вярвате или не този продукт ще превърне миенето на пода в детска игра


Ако поне веднъж седмично миете подовете у дома и почти всеки път...

  • ...цапате ръцете си и се напрягате в опит да изстискате мопа...
  • ...или разнасяте мръсотията и се налага да минавате повторно...
  • ...или целият под прогизва и е нужно да подсушите допълнително или да изчакате, докато изсъхне...

...то трябва да прочетете редовете по-долу много внимателно.

Защото в следващите няколко минути ще ви покажем как да имате чист и сух под за броени минути и то срещу двойно по-малко време и усилия, отколкото обикновено ви отнема.


Представяме ви – Spinning Mop – цялостната система за миене на под, с която домът ви ще бъде чист и сух за броени минути –

БЕЗ ДА ОСТАВАТ КАПКИ НАВСЯКЪДЕ И БЕЗ ДА Е МОКРО И ХЛЪЗГАВО

Spinning Mop представлява цялостна система за миене на под, с която домът ви ще бъде чист и сух за броени минути. Тя не капе и не оставя мокри следи, благодарение на което няма нужда да подсушавате допълнително или да чакате да изсъхне.

Тайната на Spinning Mop се крие в специалния центрофугиращ механизъм, с който мопът на практика се самоизстисква, като го оставя леко влажен, така че да почисти пода - без да оставя басейн след себе си.

Така не само ще миете подовете у дома за двойно по-малко време и усилия (просто защото няма да чакате да изсъхне), но и ще запазите ръцете си напълно чисти.

Това обаче е само малка част от нещата, които тази система ще направи за вас.

Ето за какво още ви бъде полезна:

  • Не капе и не разнася вода при миене – благодарение на въртящия се механзъм на кофата ще можете да „центрофугирате“ спининг мопа, като по този начин ще го изстискате до последната излишна капка
  • Запазва ръцете чисти – с кофата с въртящ механизъм ще изпирате спининг мопа и ще го изсушавате за секунди, без да се налага да докосвате мръсната част на мопа и за секунда
  • Подходящ е за всякакви повърхности – това означава, че с един моп ще можете да почиствате както ламината във всекидневната, така и плочките в кухнята
  • Попива течността, вместо да я избутва настрани – изключително подходящо е в случаите, в които разлеете кафе или бира на пода у дома.
  • Пере се в пералня – благодарение на това ще можете да го ползвате с години наред, без да се притеснявате, че ще се зацапа прекалено много
  • Може да се ползва с препарати – микрофибърните косъмчета са устойчиви както на по-леките препарати, така и на по-силни концентрати.

Каква е цената на Spinning Mop?

Spinning Mop струва 59.90лв. 39.90 лв. с ДДС за целия комплект.

Истината е, че това е или висока цена - или изгодна инвестиция в зависимост с какво я сравнявате.

Ако ставаше въпрос за най - обикновен моп за почистване - то, тази цена определено ще ви се стори висока.

Но колко би струвало за вас, ако Spinning Mop може да почисти всяко едно кътче на вашия дом – безупречно - без да оставя следи след себе си, и то само с вода?

Ако можехте да се отървете от всички препарати,  прогизнали мопове и кърпи веднъж и завинаги, каква цена бихте платили тогава?

Замислете се, ако Spinning Mop в действителност може да превърне почистването на дома в забавно занимание, колко би струвало това за вас наистина?

Очевидно в този случай Spinning Mop си заслужава всяка една вложена стотинка и цената от 39.90лв. е малка  инвестиция в сравнение с това, което получавате в замяна.

Как да поръчам?

Лесно е!

Просто натиснете на бутона по-долу и попълнете формата за поръчка, за да знаем къде да ви изпратим система за миене на под Spinning Mop и до няколко дни ще е при вас. Количествата са ограничени, така че направете го сега, преди да са ви изпреварили.

Благодарим Ви за вниманието.

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309