За всеки мъж, който е почти (но не напълно) удовлетворен от достъпните му методи за обезкосмяване… и иска да разбере как в рамките на няколко минути да приведе окосмяването по лицето и тялото си в перфектен вид!!

Открий как бързо и лесно да се обезкосмиш и да контролираш космите по лицето, гърба, гърдите, краката и дори интимните части с един единствен уред… без болезнена кола маска, неприятни обриви, скъпи тримери и без досадното бръснене!“

Драги читателю,

Ако си мъж, който държи да се поддържа и да изглежда добре навсякъде и по всяко време… то това писмо силно ще те развълнува.

Защото в рамките на няколко минути ще ти покажа как с лекота да поддържаш космите по цялото си тяло, да изглеждаш перфектно всеки ден и да почувстваш този прилив на самочувствие и увереност, на който почти всяка жена просто не може да устои.

Не се смей, наистина е вярно!

Добре де, знам че попрекалих малко тук, но основната идея, която ще ти покажа, наистина е вярна.

Ще ти покажа как с лекота да се поддържаш, подстригваш и изцяло обезкосмяваш от главата до петите в рамките на няколко минути, без да се налага да си купуваш женски епилатори, да се тормозиш с болезнена кола маска или с досадното бръснене.

Но преди да го направя, нека ти споделя как попаднах на въпросното решение, с което вече половин година поддържам моята визия перфектна…

Преди време един от най-добрите ми приятели дойде при мен и по един не особено тактичен начин започна разговор, за това как не уважавал пълните жени. Думите му бяха доста крайни и леко ме шокираха. Но изводът му беше интересен. Според него:

„Ако един човек не се поддържа и не обръща особено внимание на външния си вид, то той не уважава себе си. А аз не мога да уважавам някой, който сам не се уважава!“

Въпреки че темата беше за пълничките жени, знаех че по дискретен начин ми намекваше за мен и за моето обилно окосмяване.

Да си призная честно, това ми дойде като сериозен удар по егото, като имам в предвид, че ми го каза един от най-желаните ергени, които познавам.

Реших, че е крайно време да се взема в ръце и да си закупя тример, но в който и магазин да влезнех, всички качествени тримери варираха от 70 до 300 лв. Въпреки цената бях доста мотивиран да си закупя, защото имах нужда, а и исках да си взема от по-скъпите, защото от малък съм с убеждението, че по-скъпото е по-качествено!

Почти бях прежалил парите, когато един ден случайно попаднах на статия за доста интересен мултифункционален тример. Статията говореше за това колко качествен е този тример и как по нищо не отстъпвал на най-скъпия клас тримери, но струвал в пъти по-малко, защото не се продавал в магазините, а се купувало директно от производителя.

Стори ми се малко съмнително, но се поразрових и попаднах на видео за този тример (видеото по-долу). Развълнувах се, точно това ми трябваше и струваше жълти стотинки в сравнение с другите тримери от този клас.

Купих си го и в момента, в който го пробвах, знаех, че съм взел правилното решение. Резултатът беше впечатляващ.

След като започнах да ползвам уреда, получавах странно много комплименти относно моята визия!!!

Оставям на страна факта, че се чувствах в пъти по-добре в кожата си и вече почти не ми отнемаше време да се приведа в перфектен вид.

Но това, което ми беше по-странно е, че започнах да получавам доста комплименти относно визията ми. И още по-шантавото беше, че получавах комплименти и от мъже, и от жени!

Не ме разбирай погрешно, бях изключително поласкан и на моменти дори ми беше приятно, но цялото това внимание ми идваше малко в повече.

Като цяло ми харесва да получавам комплименти, но никога не съм знаел как да реагирам на тях и ми е малко некомфортно, когато повече хора ме похвалят за нещо. Особено ако комплимента идва от привлекателна жена. Тогава просто казвам едно благодаря и си глътвам граматиката.

Истината е, че просто не знам как да се справям с цялото това внимание!

Но имаше една похвала, която действително ми достави огромно удоволствие. Моят приятел, който не уважава „пълничките жени“, дойде при мен и ми каза, че изглеждам по-добре от всякога и искаше да знае как съм направил тази промяна толкова бързо.

Това ме накара да се замисля. Щом аз съм доволен и успях да си реша проблема с окосмяването по цялото тяло, защо тогава да не предоставя на всеки мъж в България възможност с лекота да подстригва и поддържа цялото си тяло!

Представям ви Микротъч Соло

Микротъч Соло е високо качествен, мултифункционален тример, благодарение на който, всеки мъж може да поддържа и подстригва почти всяка част от тялото си, без да харчи сума ти пари по стандартни тримери, без да си губи времето в бръснене, кола маски и други подобни „мъжки процедури“

Това е един от най-компактните тримери, създавани някога, с 2-в-1 дизайн, с който можете да преминавате както през деликатните места, така и през всяка останала част на тялото.


Изключително мощен е и с лекота се справя с трудните места и същевременно е деликатен към чувствителната кожата.

Също така Микротъч Соло разполага и с допълнителни приставки за прецизност, с които имаш пълен контрол над целия процес по обезкосмяване. Премахваш точно толкова, колкото прецениш, че е нужно.

И все пак не желая да ти продавам прекалено настоятелно идеята за Микротъч Соло, защото не искам да решиш, че е прекалено хубаво, за да е истина.

И въпреки това, всичко, което споделих до този момент е вярно, и ако все още се съмняваш, просто изгледай 1 минутното видео отдолу. Това видео е причината този уред да се превърне в един от най-продаваните тримери в Щатите.

И причината Микротъч Соло да се радва на такъв огромен успех в САЩ, е просто защото този уред работи!

Всъщност, ако трябва да си призная, съм доста горд, че доставям този продукт в България. И причината е, че след като човек го ползва, се чувства страхотно и това директно се отразява на самочувствието му. Кой знае, може дори да се радва на по-голямо внимание от дамите в резултат на това.

Звучи прекалено хубаво, може би? Ами замисли се.

Кои от тези функции на Микротъч Соло може да ти се отрази благоприятно на самочувствието и да ти помогне да се чувстваш по-добре спрямо себе си?

 • Можеш да подстригваш брадата си и да я оформяш по какъвто начин поискаш.
 • Можеш с едно движение да оформиш и приведеш веждите си в ред.
 • Можеш да оформиш косата на врата си сам, без да трябва да ходиш на фризьор.
 • Уредът е изключително мощен и с лекота можеш да се справяш с по-трудните места, като гърба например.
 • Изключително деликатен е към чувствителна кожа.
 • Имаш пълен контрол над това колко точно косми искаш да премахнеш и от къде.
 • Еквивалент е като качество на най-скъпия клас тримери и в допълнение събира в един малък уред удобството на 2-в-1 тримерите за цяло тяло.

Спецификации:

 • Остриета - изработени от висококачествена неръждаема стомана
 • Три приставки за подстригване: 1мм, 3мм, 5мм
 • Захранване: вградена батерия
 • Зареждане: чрез USB кабел
 • Размери: Дължина: 15см Ширина: 3см Ширина на острието: 3,5см
 • Комплектът включва: Чисто нов тример; 3 приставки за подстригване; малка четка за почистване; USB кабел за зареждане; Оригинална опаковка

»Добре де, всичко звучи много хубаво, но колко ще ми струва, за да се сдобия с този уред и да се справя с нежеланото окосмяване веднъж за винаги!!!»

Цената на един Микротъч Соло на онлайн магазина ни в момента е 49.70 лв. с ДДС!

Като се има предвид, че един качествен тример в магазините струва между 70 лв и 300 лв в зависимост от марката, то вярвам, че 49.70 лв за този мултифункционален тример е една страхотна сделка!

Но ако решиш да пробваш Микротъч Соло днес, няма да ти позволя да платиш 49.70 лв!

Ето защо:

Прочел си всичко до тук, отделил си от личното си време да се информираш как да се справиш с нежеланото окосмяване… и вече знаеш, че Микротъч Соло е едно от най-добрите решения, с които да поддържаш визията си перфектна по всяко време.

Самия факт, че си още тук на тази страница ми говори, че си човек, който е сериозен и отговорен към визията си… мъж, който уважава себе си! Най-малкото проявяваш уважение към моя труд и все още четеш тази статия (въпреки, че статията е дълга поне хиляда страници :-)).

За това бих искал да те наградя по някакъв начин, като едновременно с това те стимулирам да пробваш Микротъч Соло.

И понеже вярвам, че действията тежат много повече от думите, за това ти предлагам

18 лв отстъпка от цената на Микротъч Соло!

Точно така, ако поръчаш днес ще получиш 18 лв отстъпка от цената на Микротъч Соло, като вместо 49.70 лв ще платиш само 31.70 лв с ДДС.

Държа да отбележа, че това е еднократно предложение и няма да бъде валидно, веднъж щом напуснеш тази страница!

Причината да те стимулирам с такава отстъпка е, защото предпочитам да предлагам уреда на хора, които проявяват поне малко самоинициатива!

Така и така има повече интерес към този уред, отколкото мога да обслужа, защо да не си подбера хората, на които да го предлагам? Лично на мен ми се струва не само логично, а и редно да процедирам по този начин.

Освен това, за да си спокоен, че няма да си хвърлиш парите на вятъра, искам да прочетеш следващите редове много внимателно.

Готов съм да поема целия риск по поръчката!

Знам, че вероятно си скептичен, за това дали наистина ще получиш перфектния тример на толкова ниска цена и за това съм склонен да поема целия риск по поръчката!

Няма проблем…бил съм от другата стана. Преди да си закупя Микротъч Соло за лична употреба се притеснявах, че има опасност да си хвърля парите на вятъра.

Ето защо предлагам лична 60 дневна пълна гаранция за връщане на парите в допълнение към 2 годишната техническа гаранция на Микротъч Соло. Така ще можеш да тестваш уреда и спокойно да се увериш, че работи.

Всъщност ето точно какво представлява моята лична гаранция:

»60 Дневна гаранция за връщане на парите» 


Ако не си доволен от Микротъч Соло, поради каквато и да е причина, изпрати устройството обратно (по всяко време до 60 дни след закупуването му) и аз ще ти върна парите! Без излишни въпроси и без увъртане. Този уред наистина работи!

Вярвам, че това е една максимално справедлива сделка!

Това означава, че можеш да пробваш Микротъч Соло изцяло на моя глава, да провериш дали тримера ти върши работа или не и ако в действителност не си доволен, наистина те окуражавам да си искаш парите обратно!

Правя го, защото съм убеден, че в момента, в който го пробваш, ще знаеш, че си взел едно добро решение. Не бих си губил времето и усилията да внасям Микротъч Соло и да напиша цялото това писмо ако не съм убеден, че този уред наистина решава почти всички проблеми с нежеланото окосмяване.

В действителност ще ти излезе по-скъпо да НЕ пробваш Микротъч Соло!

Вариантите са два:

Можеш или да игнорираш всичко казано дотук и да похарчиш сума ти пари за различни уреди и процедури по обезкосмяване и поддържане на визията,

…или да направиш нещо за себе си и да инвестираш в придобиването на Микротъч Соло. Така ще можеш с лекота да поддържаш перфектната визия и да се наслаждаваш на самочувствието и вниманието, които ще последват.

Изборът е изцяло твой, надявам се с това писмо да съм помогнал да вземеш едно информирано решение.
Ако си заинтригуван, поръчай сега, докато все още информацията ти е прясна и докато може да се възползваш от подаръците, които давам.

Поздрави,
Мартин Иванов
[email protected]


П.С. Само да добавя още нещо. Важно е: Запазвам си правото да вдигна цената на Микротъч Соло на база големия интерес. Освен това, мога да премахна отстъпката от 18 лв във всеки един момент. Затова те призовавам да се възползваш от тази сделка сега, докато е все още валидна!

П.П.С. Идеята на Микротъч Соло е да помогне на всеки мъж с лекота да се справя с нежеланото окосмяване по цялото тяло и бързо и лесно да поддържа желаната от него визия. Ето защо си позволявам да напомня още веднъж, че си защитен от моята лична 60 дневна пълна гаранция.