Инструментът, който ще намали времето и усилията ви за белене и подготовка на продукти на половина

Представяме ви Титан - супер белачката с двупосочни микро-остриета, която ще намали времето и усилията ви за белене и подготовка на продуктите на половина.

Титан, обаче не е просто белачка. Това е многофункционален кухненски инструмент, който прави беленето и рязането на плодове, зеленчуци, твърди и меки продукти лесно, като детска игра.

Достатъчно е да плъзнете белачката към вас и обелката я няма – при това без излишен натиск! Ако плъзнете белачката в обратната посока получавате абсолютно същия ефект, благодарение на двупосочни остриета на Титан.

Именно тези две огледално разположение остриета правят Титан толкова специален. Тъй като те позволяват да белите еднакво добре, както при движения нагоре, така и при движения надолу.

По този начин белачката Титан е два пъти по-бърза от обикновените белачки, които захващат само в едната посока, сдъвкват обелката, неудобни са за пръстите и често изискват прилагането на сила, за да си свършат работата.

Това вече не е нужно!

С Титан може да белите по който и да било начин, в която и да е посока, независимо дали сте левичари или десничари и резултатът винаги ще е един и същ.

А лекотата, с която ще белите продуктите не може да се опише с думи - просто трябва да се усети. Без натиск, без сила!

"Стига да може да държите Титан с два пръста, няма да има зеленчук, който да ви се опре."

Не е нужен излишен натиск,
сила или прецизност

Титан е проектиран с множество микро-остриета от неръждаема стомана, които се захващат мигновено за продуктите още с първия допир и се плъзгат меко по цялата им дължина - без да сдъвква обелката и без да изисква излишен натиск.

Независимо дали става въпрос за меки продукти - като домати, плодове и кашкавал... или твърди продукти - като картофи, краставици, моркови и тиква - с Титан ще премахвате най-тънкия слой обелка всеки път.

При това без усилия, тъй като малките зъбчета на остриетата се впиват „под кожата“ на плодовете и зеленчуците и се плъзгат по цялата им дължина без да е нужно да напъвате или да прилагате сила.

Необходими са само два пръста, за да обелите един морков от горе до долу, при това с едно непрекъснато движение. Няма друга ръчна белачка, която да може да направи същото.

Просто я плъзнете по повърхността на продукта и ще видите как тънък слой обелка се отделя от него, все едно режете масло. Толкова е лесно, че дори и дете може да се справи. А безопасната и удобна дръжка прави ползването на белачката Титан не само лесно, но и щадящо за ръцете.

"Това вероятно е най-добрия и простичък кухненски уред, който някога ще ползвате, просто защото ще ви се налага да го ползвате за почти всяко готвене, освен това работи зашеметяващо и ще ви спестява време, нерви и усилия...всеки път!​"

Възможностите ви са неограничени, защото с белачката Титан може не само да белите, но също така да режете на филийки и кръгчета.

Така например ако искате да нарежете тиквичка на тънко, за да сготвите тиквички по гръцки, достатъчно е просто да държите здраво тиквичката, или да я поставите неподвижно на дъска и с няколко движения нагоре и надолу ще получите тънки филийки за секунди.

Искате картофен чипс – никакъв проблем. Картофени кръгчета? Просто натиснете белачката малко по-силно и готово.

Но моля ви, не приемайте нашата
дума за даденост...уверете се сами!

Даваме ви 60 дни тест период, за да имате предостатъчно време да се уверите сами в способностите на Титан.

Така ще имате възможност първо да пробвате белачката Титан и едва след това да решите дали желаете да я задържите. Убедени сме, че още с първото ползване ще се влюбите в тази белачка, но въпреки това ви даваме цели два месеца време, за да вземете своето решение.

Ако не сте на 110% впечатлени от белачката Титан, просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно!

Тази белачка в действителност прави всичко това, което видяхте на видеото. Знаем, защото ние вече я подложихме на тест... сега е ваш ред да го направите.

Пробвайте да обелите кора на тиква с Титан, за да видите колко е лесно. Опитайте се да обелите морков или краставица, като държите Титан само с два пръста. Уникално е!

Дори кората на ананас няма да ви се опре (уверяваме ви, вече го пробвахме). Сериозно, вземете си ананас от магазина и вижте дали може да белите кората му с Титан. Ще бъдете смаяни.

В крайна сметка, ако Титан не се справи с някоя от тези задачи, на мига ще ви върнем парите за него. Без въпроси, без мрънкане от наша страна и без увъртания. Това е най-смайващата белачка, която някога сте виждали и заставаме зад това твърдение с нашите собствени средства.

Белачката Титан не се предлага по магазините и няма да я видите в големите вериги супермаркети, за това се възползвате от предложението ни и тествайте Титан на наш риск.

Какво казват хората:

Как може да се сдобиете с Титан и колко струва?

Белачката Титан е почти вечна, струва 19.95 лв и си заслужава всяка една похарчена стотинка. Всъщност стойността й е в пъти повече от това, което заплащате за нея, тъй като самата белачка ще ви се изплати многократно за годините, в които ще я ползвате.

Така например, независимо дали готвите всеки ден или само няколко пъти в седмицата, тази инвестиция ще ви излезне по-малко от 1 стотинка на готвене... за годините, в които ще я ползвате.

Една стотинка, която ще ви спести излишните нерви и ще ви стопи допълнително 5-10 минути от всяко готвене

Но разбира се, обещанията сами по себе си са евтини.

Ето защо искаме да ви подкупим да пробвате Титан още днес със следното предложение:

Възползвайте се от нашия 60 дневния тест период, вземете Титан още днес и го подложете на тест. Щом сте стигнали до тук, вероятно сте любопитни и имате желание да го пробвате. Очевидно искаме да улесним решението ви и именно за това сме склонни да поемем целия риск по поръчката.

Но, за да ви мотивираме допълнително, ще наградим с малък бонус тези от вас, които действат още сега.

БОНУС ПОДАРЪК: Поставка, която превръща Титан в супер мощно мини ренде [на стойност 7 лв]

Тези зеленчуци са нарязани с белачка Титан и поставка-ренде

Ако направите своята заявка в следващите 10 мин. (тъй като не можем да раздаваме подаръци цял ден) ще ви дадем и поставката ренде като подарък. 

Тази поставка е оценена на 7 лв, но като поръчате Титан сега, ще я получите безплатно, като бонус.

С поставката-ренде можете да режете краставици, домати и моркови за салата, лук без сълзи и всичко това без да трябва да гледате и без ръцете ви да стигат до острието.

Просто поставете белачката в поставката и получавате супер бързо ренде, с което удобно може да нарежете картофите на тънки като вестник парченца за домашен чипс или просто на равни, дебели резени за картофи соте.

Това означава, че като поръчате сега ще получите комплект белачка Титан плюс поставката-ренде на обща стойност 26.95 лв, само за 19.95 лв (доставката до всяка точка на България е 4 лв)

Титан е направен от 100% неръждаема стомана, не ръждясва и не се захабява, почти невъзможно е да се счупи, което означава, че може да го ползвате всеки ден с години наред, без остриетата да се захабят или затъпят.

Само си представете каква прекрасна работа ще ви свърши белачката Титан през годините и колко често ще я ползвате.

Истината е, че няма как да не я ползвате при всяко готвене, просто защото ще ви улесни живота в кухнята драстично, ще намали времето ви за подготовка на продуктите на половина и така ще ви даде възможност да се насладите на истински приятната част от готвенето – самото готвене!

Ето как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете линка по-долу и попълнете опростената форма за поръчка, за да знаем къде да Ви изпратим белачката Титан. Напомняме, че предложението е валидно докато тече кампанията ни във фейсбук, което на практика означава до изчерпване на количествата.

Също така трябва да знаете, че обработваме поръчките по реда, в който пристигнат при нас, така че ако искате да Ви запазим белачката Титан, заедно с поставката-ренде на тази цена, то направете своята заявка още сега, преди някой да Ви е изпреварил.

Мнението на хората, които вече ползват белачка Титан

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на GotvisLubov.com
[email protected]
02/49-29-309