По-добро от професионален целулитен масаж? Може би.


НАЙ-НАКРАЯ! НОВ, ПРОСТИЧЪК И ДОСТЪПЕН НАЧИН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА - БЕЗ ДА Е НУЖНО ДА СЕ ПОДЛАГАТЕ НА БОЛЕЗНЕНИ И СКЪПО СТРУВАЩИ ПРОЦЕДУРИ


Ако искате да премахнете целулита от тялото си, без да се налага да се подлагате на скъпи и болезнени процедури, тогава определено трябва да видите това!

Ето защо:

Знаете ли, че…. 80% от жените в света се сблъскват с „кошмара“ – целулит.

Най – лошото е, че повечето от тези жени просто се предават и намират различни начини да скрият този факт, като например – генетичната наследственост.

След това, спират да харесват тялото си и си намират различни оправдания, просто защото не знаят как да се справят с това, а най – често срещаното е: „Нямам време да спортувам!“

Но момичета, не само тежките физически упражнения могат да премахнат този „кошмар“. Има много по – щадящ и приятен начин това да се случи и то в комфорта на вашия дом:


Представяме ви новия мултифункционален масажор за премахване на целулит Vacuum Celluless MD Pro

Vacuum Celluless MD Pro е практичен мултифункционален масажор, който се основава на техниката на терапия с вакуум, която се състои в постоянни едновременни масажи и засмукващи действия, които помагат за намаляване на целулита.

Тайната на Vacuum Celluless MD Pro се крие в трите функции, които действат едновременно с цел намаляване на мазнините и премахнане на целулита, докато вашата кожа остане мека и гладка.

Двоиния масажен ролер в комбинация със светлинната терапия преминават по третираната тъкан и я разширяват. Така се увеличава притока на кръв и се ускорява лимфната циркулация като по този начин се подобрява снабдяването на тъканите с хранителни вещества, кислород и бързо се отделят вредните токсини.

Патентованата вакумна технология спомага разхлабването на кожната тъкан и води до разбиване на външния слой на мастните клетки.

Подобрява се вида на кожата и тя се заздравява и подмладява.

Масажорът осъществява дълбочинен масаж с посока отвътре навън, като по този начин създава напрежение върху мастните клетки в кожата. Активира процеса на липолиза, което води до намаляването на така наречените "твърди мазнини".

Това помага на организма много лесно да изхвърли вече образувалата се течност.

Резултатът е по – стегната, по – красива и здрава кожа, не само отвън, но и отвътре.

От години в света, вакуумният масаж е добре известен като мощно средство в борбата с целулита и откровено казано (и след много проучвания) е единственият подход, който дава видими резултати и то за кратко време.

С Vacuum Celluless MD Pro премахвате целулита и излишните подкожни мазнини, отслабвате, стягате кожата и я подхранвате.

А най – хубавото е, че този метод оказва ефект и върху имунната система, като засилва нейните съпротивителни способности.

Тези уред може да използвате за цялото си тяло всеки ден.

Какво ще направи Vacuum Celluless MD Pro за вас?

 • Видими резултати за кратко време – благодарение на постоянните едновременни масажи и засмукващи действия, ще усетите резултатът още след втората процедура.
 • Безболезнено премахва целулита -  Ако някога сте се подлагали на антицелулитен масаж, тогава знаете колко болезнено може да бъде и какви синки остават по тялото ви с дни, но благодарение на специално създадените масажни ролки и контролът на всмукване, с Vacuum Celluless MD Pro премахването на целулита е удоволствие.
 • Отслабвате красиво и точно там, където трябва – винаги, когато премахвате дълбоко наслоените мастни клетки това ще доведе и до сбогуване с няколко килограма. И благодарение на Vacuum Celluless MD Pro вие контролирате процеса и казвате на тялото си къде искате да постигнете този резултат.
 • По – стегната, по – здрава и по – красива кожа – благодарение на вакуум терапията се подобрява циркулацията на кръвта, засилва се обмяната на веществата и се повишават функциите и тонусът на кожата и мускулите. Това означава, че с Vacuum Celluless MD Pro премахвате целулита и стягате тялото.
 • Засилва имунитета – по – доброто кръвообращение, по – добрите функции и тонус на тялото подпомагат съпротивителните сили на имунната система.

Каква e цената?

Колко бихте платили за да отървете от целулита веднъж и завинаги?

Ако Vacuum Celluless MD Pro успее да премахне нежелания целулит колко би струвало това за вас? 300 лв? 400 лв? 500 лв? Не, това е цената, която бихте платили за болезнени процедури с антицелулитни масажи (минималната продължителност е 10 посещения) или скъпа липосукция, които не гарантират дълготраен резултат.

Добрата новина е, че Vacuum Celluless MD Pro няма да ви струва 500 лв, за да разреши проблема с нежелания целулит. Няма да ви струва 300 лв. Няма да ви струва дори и препоръчителната цена от 120 лв. Цената, за която може да вземете Vacuum Celluless MD Pro днес е само 47,75лв с ДДС (+ 4.50 лв. доставка).

Еднократна инвестиция от 47,75 лв, която ще реши проблема с целулита и мастните наслагвания веднъж и за винаги. Сума, която бихте могли да похарчите за цигари, няколко вечери и други непредвидени разходи... или бихте могли да инвестирате днес и да се сдобиете с Vacuum Celluless MD Pro, който ще ви бъде винаги под ръка и ще ви отърве от целулита веднъж и за винаги.

Но няма как да знаете, докато не го пробвате. И единственото, което е нужно, за да го пробвате е просто да поискате!

Но само защото стигнахте до тук ще ви дадем още по-добра сделка:


Вземете накрайника Smart Fit за деликатни зони днес напълно безплатно!

Ако направите своята заявка за Vacuum Celluless MD Pro в следващите 20 минути (тъй като не можем да раздаваме подаръци цял ден), ще прибавим и накрайника Smart Fit за деликатните зони напълно безплатно.

Накрайника Smart Fit:

 • Стяга деликатните зони, като отпуснати ръце, пръсци и паласки
 • Безпроблемно разбива мастни депа на корема
 • Премахва излишните подкожни мазнини, стяга кожата и я подхранва

Как да поръчам?

Лесно е!.

Просто натиснете бутона, попълнете къде желаете да ви изпратим Vacuum Celluless MD Pro и до няколко дни ще e при вас.

Но ако проявявате интерес моля не отлагайте за по-късно.

Запасите ни са преброени, могат да се разграбят за нула време и преди да се усетите да сте изпуснали тази възможност.

Сега е моментът - докато сте на темата и информацията ви е прясна. Така поръчките ще идват и ще си отиват, но вие ще сте спокойни, че имате запазен мултифункционален масажор на вашето име.

При всички положения ще сте доволни, като пуснете своята заявка сега. Ако моментът отмине, обаче, може да ви хване яд по-късно, че сте изпуснали тази възможност.

Изборът е ваш!

Благодарим ви за вниманието!

Поздрави,
екипът на Naidobriteoferti.bg
[email protected]
02/49-29-309

Характеристики на
Vacuum Celluless MD Pro:


 • Лесен и лек за използване с размери 7 см x 19 см  x 7 см
 • Регулиране на интензивността на масаж
 • Подходящ за бедрата, краката, дупето, ръцете и корема
 • Препоръчителна максимална дневна употреба над една област от тялото: между 5 и 10 минути
 • Препоръчва се използване на цитрусово масло, което трябва да се нанесе на кожата преди употреба
 • Зареждаща основа, на която можете да презареждате Vacuum Celluless MD Pro, когато пожелаете.