Имате ли нужда наистина от повече от едно ножче за перфектно гладко бръснене?

Наистина ли са нужни 5 ножчета, за да се обръснем гладко? Сигурни сме, че големите компании искат да вярвате точно в това, за да ви пробутват самобръсначките си. Но истината е, че тяхната печалба е в консуматива - тоест ножчетата.

И все пак, колко могат да ви искат за едно ножче? Пет, десет стотинки? 50 стотинки? Не е достатъчно!

Най-малкото не могат да ви искат много повече от това, което са взимали навремето. Виж, ако добавим две-три ножчета, сложим малко гел отгоре и отдолу, увием всичко в метален корпус и го наречем фюжън технология... вече имаме една солидна добавена стойност. Стойност, която ни струва минимум 5 лв (ако вземем повече бройки на куп) и спокойно стига до 20+ лв.

За това и тенденцията на големите компании с времето е постепенно да преминават от класически самобръсначки (които са почти вечни и работят само с едно ножче) към „почти безплатни“ самобръсначки, които работят със супер-мега-яката нова технология с двеста ножчета .

Истината е, че само 1 ножче е напълно достатъчно, за да се обръснете перфектно (ако не вярвате, питайте бръснаря си). Разбира се, плюсът на повечето ножчета е, че ви бръснат по-бързо. Минусът е, че жулят кожата и са причина за раздразнена кожа след бръснене. Първото ножче реално бръсне косъма... второто, третото и петото са само за уау ефект и за „добавена стойност“.

Защо ви споделяме всичко това? Ами защото ние вярваме, че (сме намерили) има перфектно решение на този проблем и нямаме търпение да ви го представим:

Класическата самобръсначка

(с модерен привкус) Vintage Man

Vintage Man е класическа самобръсначка с модерен механизъм, която не само че превръща едно от най-досадните задължения в свещен ритуал, но и слага модерните самобръсначки в малкия си джоб.

Ако за първи път чувате за такова животно като класическа самобръсначка, спокойно сега ще ви обясним!

В общи линии това е един от най-издръжливите инструменти за бръснене, състоящ се от дръжка и глава, в която се поставя само едно двустранно наточено ножче. Този вид самобръсначки са на практика вечни... като единственото, което се сменя, е ножчето.

Навремето са ги наричали „безопасни самобръсначки“, защото е било почти невъзможно да се порежеш с тях. Но това далеч не е единственият им плюс. Като за начало, са били изключително лесни за ползване, не са дразнили кожата при бръснене и в дългосрочен план са били най-икономичната алтернатива.

Ако попитате дядо си или баща си, вероятно ще се окаже, че първата им самобръсначка е била именно класическа... а може дори още да си я ползват.


За разлика от първите модели, обаче, където е трябвало специално да се развие главата за да се сложи ножчето, Vintage Man има модерен механизъм, който позволява да почиствате и сменяте ножчетата за секунди.

Тайната на самобръсначката Vintage Man се крие именно в този механизъм

"Пеперуденият“ механизъм на главата, прави бръсначът изключително прецизен

(Фиг. 1)

Ето точно как работи:

Когато завъртите долния край на дръжката, главата на бръснача се отваря като пеперуда и открива легло, в което удобно да поставите ножчето (фиг 1).


Това улеснява изключително много смяната на ножчетата и почистването им след всяко бръснене. За това на практика няма как тази самобръсначка да се задръсти с косми.

Магията, обаче, става когато затворите главата!


След като сте поставили ножчето, просто завъртете долния край на дръжката в обратната посока, докато вратичките се затворят, затегнете и сте готови. Има две неща, обаче, които остават почти незабележими на пръв поглед... но те правят цялата разлика.

Обърнете внимание, че докато вратичките се затварят, леглото на което е поставено ножчето, започва да се повдига и леко го огъва така, че острието да заеме перфектен ъгъл за бръснене от 30 градуса.


Другото, което ще ви направи впечатление е, че от двата края на бръснача, се подава само малка част от острието. Точно толкова, колкото е нужно за перфектно и безопасно бръснене. По този начин бръсненето в действителност се превръща в един изключително прецизен и приятен ритуал.


Ритуал, който може да ви спести не малко време, защото...

... може да ползвате и двете страни на ножчето при бръснене

Когато поставите ножчето в бръснача, остриетата се подават и от двете страни на главата, което означава, че все едно разполагате с 2 бръснача в ръката си. Така няма нужда да плакнете след всяко минаване, а едва след като и двете са се замърсили. Реално бръсненето с самобръсначката Vintage Man протича по следния начин:

 • Минавате с едната страна на ножчето;
 • Обръщате самобръсначката;
 • Минавате с другата страна на ножчето;
 • И чак тогава изплаквате самобръсначката.

С две думи имате потенциала да се бръснете два пъти по-бързо, понеже ще плакнете два пъти по-малко и няма да човъркате с пръсти и да чистите задръстени косми между ножчетата.                                                                .

Защо казваме „потенциала“? Защото ако трябва да сме честни, най-вероятно сте свикнали със сегашната си самобръсначка и повечето ножчета помагат да минете брадата си бързо. Това можем да им го признаем. Но плюсовете им стигат до тук. И дори това е под въпрос, защото в действителност ще ви трябва едно-две бръснения с самобръсначката Vintage Man, за да свикнете и да почнете да действате с размах и финес.


Веднъж щом му хванете цакате, не само ще се насладите на невероятно изживяване, но и в действителност ще се справяте по-бързо, тъй като ще минавате с двете страни преди тепърва да изплакнете бръснача.


Ето само част от нещата, които правят самобръсначката  Vintage Man вероятно най-прецизната и издръжлива самобръсначка, която някога сте ползвали:

I. Материал на изработка

 • Самобръсначката Vintage Man е изработена от месинг, което го прави достатъчно масивен и устойчив, за да бръсне без натиск (истинските самобръсначки бръснат чрез тежестта си, затова и с Vintage Man няма нужда да натискате, а само да я ръководите в желаната посока);
 • Хромираното покритие от своя страна запечатва ядрото, като прави този бръснач неръждаем, независимо от външните условия (така, колкото и пъти да го забравяте на влажно в банята, наследниците ви ще я получат непокътната);

II. Глава с отвор за двете остриета на ножчето

 • Класическа самобръсначка Vintage Man работи само с едно двустранно заточено ножче, което е почти невъзможно да се задръсти с косми (едва ли има мъж, който да не е прекарвал някакво време в ровичкане на задръстени ножчета по средата на бръснене);
 • Огромен плюс на самобръсначката Vintage Man е, че открива и двете страни на ножчето и може да ползвате двете остриета... което е все едно да разполагате с две бръсначки в една ръка - щом едната страна се захаби, просто обръщате и продължавате с другата (ако някое ножче на обикновената самобръсначка даде фира, се скапва цялото бръснене и ще ви трябва направо ново);
 • Двустранно наточеното острие на Vintage Man означава също така, че няма нужда да плакнете самобръсначката при всяко минаване. Вместо това ще я плакнете едва, след като сте използвали и двете ѝ страни – така ще се бръснете два пъти по-бързо;

III. Отварящ се „пеперуден“ механизъм, с прецизна фиксация на ножчетата

 • Държачът пристяга ножчето на самобръсначката като в менгеме чрез т.нар. „пеперуден“ механизъм. Двете специални „крила“ плътно покриват и захващат ножчето, така че да не се мести и да осигурява прецизно бръснене – и двете остриета винаги излизат точно толкова, колкото е необходимо;
 • За да освободите ножчето, е достатъчно просто да отворите крилата. Това става само с едно завъртане на основата на дръжката. Така за броени секунди ще можете да почистите ножчето или да го смените с ново – без значение дали сте по средата на бръсненето или сте приключили;

IV. Релефна дръжка

 • Vintage Man разполага с удобна, релефна дръжка, която прави захватът сигурен, а с това и  бръсненето комфортно и спокойно. В момента, в който усетите тежестта и комфорта ѝ за момент ще ви се стори, че тази самобръсначка е своеобразно продължение на вашата ръка;
 • Но нека не се лъжем, по-скоро ще ви направи впечатление неповторимият стил, който дръжката придава на бръснача, отколкото удобството на захвата;
 • На всичкото отгоре самобръсначката Vintage Man е перфектна и за бръснене на глава. Така, че ако имате повече коса на брадата и бръснете само главата си, спокойно може да ползвате Vintage Man за тази цел.

Тази самобръсначка е истинско наследство и всеки път, когато я ползвате, ще се чувствате така, сякаш току-що сте ходили на бръснар!

Колко струва бръсначът Vintage Man?

Няма какво да се лъжем. Първоначалната инвестиция за Vintage Man е по-голяма от тази за обикновена самобръсначка. И с право! Vintage Man ще е последната самобръсначка, която някога ще купите и може да сте сигурни, че ще ви надживее.


Нещо повече. Тази самобръсначка може да се превърне в семейна реликва и да се предава през поколения наред, като дори и правнуците ви могат да я ползват.


Този факт сам по себе си оправдава първоначалната инвестиция, просто защото Vintage Man ще се само изплати многократно за времето, в което ще го ползвате.


Какво говорим, тази самобръсначка оправдава цената си и ще избиете своята инвестиция още с първите няколко сменяния на ножчета.


И все пак... добрата новина е, че Vintage Man няма да ви струва 80 лв... въпреки, че има не малко хора, които с готовност дават 60-80 лв за класическа самобръсначка (най-малкото заради удоволствието при бръснене и за икономиите, които тези самобръсначки носят).


Така, че сигурно бихме могли да бъдем нахални и да сложим цена от 80+ лв и вероятно Vintage Man пак щеше да се разграби.

Но няма да го направим!

Парите не са основния ни стимул в случая и въпреки, че ще се зарадваме на печалбата... не се стремим да ви извиваме ръцете и ненужно да ви източваме портфейла. Все пак това са си вашите, изкарани с труд средства!


Основния ни мотив в случая е всеки мъж в България да има подобна реликва в къщи, независимо от статута и възможностите му.. просто защото тази самобръсначка си е истинско наследство.


Ето защо, след като направихме нужните изчисления, успяхме да стигнем до цена, която покрива по-голямата част от разходите ни, свързани с предлагането на Vintage Man, плюс малка печалба за нашия труд, за да може да предлагаме тази самобръсначка и за в бъдеще така, че повече хора да се сдобият с нея.

Сумата не е 80 лв, не е и 60 лв, не е дори и 40 лв!

Тази сума е 24,95 лв. Като в тази цена се включва:

 • Самобръсначката Vintage Man;
 • Елегантна кутийка за съхранение (подходяща за подарък);
 • Бонус 5 ножчета подарък от нас.

Искрено вярваме, че това е малка цена в сравнение с това, което плащате в момента за сегашния си начин на бръснене.


Всъщност, ако ползвате стандартна самобръсначка, вероятно вече сте дали повече пари по смяна на ножчета, отколкото ви струва целия комплект Vintage Man. Иронията е, че сте платили на няколко пъти цената за Vintage Man в бръснене, а дори не притежавате този бръснач в къщи.


Преди да вземете окончателно решение да си купите бръснача Vintage Man имаме няколко стимулиращи бонуса по случай премиерата:

ОБЩО 3 БОНУСА, ПО СЛУЧАЙ ПРЕМИЕРАТА:

 • БОНУС 1: Както вече казахме, в комплекта сме включили 5 ножчета за бръснене, които са подарък от нас. Дори да се бръснете 3 до 5 пъти в седмицата и да сменяте ножчетата на две седмици, това са два месеца и половина безплатно бръснене!
 • БОНУС 2: Освен това, ще ви изпратим самобръсначката Vintage Man в луксозна кутия, която става и за подарък.
 • БОНУС 3: Застраховка „удовлетвореност“ на покупката. Даваме 60 дни тест период за Vintage Man. Ако поради някаква причина решите да го върнете, ще ви възстановим цялата сума за него (24.95 лв) независимо от състоянието му

Тези бонуси са етичен подкуп от наша страна да вземете Vintage Man за себе си или за подарък на близък за вас човек.


Този бръснач е истинско наследство, но няма как да го оцените преди да сте го пробвали. Това е и причината да ви даваме 60 дни тест период – да може да го видите и пробвате на спокойствие в къщи. За това не се чудете много, а просто го пробвайте... ще имате предостатъчно време за размисли след това. Така поръчките ще идват и ще си отиват, но поне ще сте спокойни, че има един брой на ваше име и ще разполагате със страхотен подарък за себе си или за някой ваш близък.


Ако проявявате интерес и желаете да се възползвате от нашето предложение, попълнете формата тук:

Как да поръчате?

Лесно е!


Просто натиснете линка по-долу и попълнете формата за поръчка, за да знаем къде да ви изпратим бръснача Vintage Man и до няколко дни ще е при вас заедно с кутийката за съхранение и бонусите.

Благодарим за вниманието.


Поздрави,

Екипът на NaidobriteOferti.bg

[email protected]