Често задавани въпроси

Често задавани Въпроси


Продуктите ни се предлагат само онлайн. Именно затова даваме 30-дневен тест период, така че да имате достатъчно време да се убедите сами в качествата на продуктите. Смятаме, че тестът у дома е най-добрият тест, с който да решите дали даден продукт отговаря на очакванията ви.

При успешно генериране на поръчка, ще получите потвърждаващ имейл на посочения от вас имейл за връзка. Обикновено отнема до 1-2 минути, за да пристигне във входящите съобщения, при условие, че сте попълнили имейл адреса си коректно. Ако нямате такъв имейл във входящата си поща, проверете папка Спам, тъй като е възможно съобщението да е отишло автоматично там. Ако не намирате писмо от нас и там, то вероятно поръчката не е генерирана, така че се свържете с нас по телефона, мейла или ни пишете във Фейсбук.

Всеки клиент може да избира между 2 опции за плащане:

  • Плащане с карта;
  • Наложен платеж.

Заявяването на предпочитания начин на заплащане на продукта става при завършването на поръчката.

Ако не сте получили потвърдителен имейл за направената поръчка до 30 мин. Моля да се свържете с нас на телефон 0876474340 в работно време от 09:00 до 17:00 от Понеделник до Петък

Ако плащането не е минало, обикновено се свързваме с вас в рамките на няколко работни дни, за да ви информираме за случая и да уточним възможните начини за плащане, така че да получите продукта възможно най-бързо.

Ако сте заявили получаване на продукта в офис на куриер, ще имате 3 работни дни, за да вземете пратката. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и продуктът се връща обратно при нас.

Ние ценим изключително много обратната връзка от клиентите, затова приемаме всякакви коментари, съвети и критики. Ако желаете да споделите свое впечатление от някой от продуктите ни или от облсужването ни, може да ни пишете на [email protected] или на https://www.facebook.com/naidobriteoferti.bg

Да, разбира се. Издаваме фактури при заявка на клиента. Просто ни кажете и подгответе необходимите данни и ще го направим.

Обикновено отнема между 1 и 3 работни дни, за да пристигне поръчания от вас продукт. Ако не получите продукта в рамките на този срок, то най-вероятно поръчката ви не е генерирана.

Това може да се дължи на:

  • Грешно изписване на данните ви за поръчка – в такъв случай колегите ни ще се свържат с вас, за да уточнят подробностите за доставката;
  • Ако сте оставили едновременно грешен номер и грешен имейл, колегите ни няма как да се свържат с вас, а с това и поръчката ви няма да бъде изпратена.

При всички случаи е желателно да се свържете с нас, ако срокът от 5 работни дни след заявяването на поръчката ви е изтекъл.

*За да се уверите, че наистина сте направили поръчка, е важно да проверите пощата си. Ако е направена заявка за продукт, ще получите потвърждение по мейла за поръчката. Имайте предвид, че е възможно съобщението ни да е пристигнало в папка Спам, затова е желателно да проверявате и нея.

За да избегнете подобни ситуации, препоръчваме да:

  • Проверявате поне по 2 пъти въведените данни за поръчка и доставка;
  • Да упоменавате всички необходими подробности за доставката – точен адрес, офис на куриер или личен адрес желаете и т.н.

В случай, че сте сгрешили имейла си, е невъзможно да получите потвърждение за поръчката.

Техническата гаранция за продуктите ни е 2 години от датата на получаването на стоката. Ако през това време продуктът се повреди, ще бъде заменен безплатно с нов. От ваша страна се изисква единствено да покриете разходите за куриерската услуга.