Не е нужно да сте късметлия, за да спечелите!

Стартираме кампания, в която ще раздадем 136 бр гумени четки Пет Бръш напълно БЕЗПЛАТНО!

Здравейте приятели,

Вижте добре тази снимка:

Това, което виждате е цял кашон пълен с гумени четки Пет Бръш. (136 бр ако трябва да бъдем точни)

Сещате се… малката гумена четка, която почиства косми по-добре от прахосмукачка.

Защо ви показваме този кашон ли? Ами защото решихме да раздадем всички тези гумени четки БЕЗПЛАТНО

Правилно чухте – БЕЗПЛАТНО!

В момента четката се продава в България като топъл хляб за 9.75 лв без доставката. Особено собствениците на домашни любимци са луди по нея, тъй като обира всякакви косми по дрехите и мебелите с лекота (все едно ги изтупвате с ръка).

Всъщност, гумената четка е перфектна за много неща. За почистване на всякакви боклуци от мека мебел, килими, дрехи… за изтъркването на засъхнали и мазни петна… за тапицерията на колата… може дори да сресвате и къпете домашния любимец с нея.

И истината е, че я продаваме успешно и в още 4 страни от Европейския Съюз. Всъщност, до момента сме продали близо 5000 от тези страхотни гумени четки

Защо тогава решихме да раздадем целия този кашон безплатно?

Да не би да не можем да ги продадем? Нищо подобно. Причината всъщност е доста простичка:

Това е подкуп!

Подкуп, с който се надяваме да ви стимулираме да пробвате гумената метла Уондър Брум.

Вижте, знаем че сте се замисляли да пробвате гумената метла, но поради една или друга причина се колебаете. Няма проблем, напълно разбираме. Особено като се има предвид, че това, което прави метлата изглежда „прекалено хубаво за да е истина“.

Но това в действителност е най-добрата метла, която някога сте виждали и ще е срамота от наша страна ако не направим всичко по силите ни поне да я пробвате.

За това ви предлагаме следното:

Вземете гумената метла днес и я пробвайте на спокойствие в домашни условия. Няма какво да губите, защото ви даваме цели 2 месеца тест период за връщане на парите ако не сте доволни. Никой друг в България няма да ви даде такава гаранция за метла. (знаем, проверихме).

Ако се престрашите да пробвате гумената метла Уондър Брум, ще ви дадем една от четките Пет Бръш от кашона НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. Да, толкова е просто.

Ще раздадем целия този кашон с подаръци (Пет Бръш) на всеки от вас, който се осмели да пробва гумената метла Уондър Брум днес.

„Око да види, ръка да пипне“

Не е нужно да решавате дали метлата си струва преди да сте я пробвали. Ще имате предостатъчно време за това по-късно. Просто я пробвайте – без ангажименти. Убедени сме, че няма да искате да се разделите с нея след това.

И все пак, ако не сте доволни – казвате ни, връщаме ви парите и задържате подаръка!

Ако сте доволни, обаче… не само ще си имате супер готин подарък, но и ще притежавате най-добрата метла измисляна някога и чистенето в къщи ще се превърне в детска игра.

И в двата случая печелите!

Какво чувам? От къде може да сте сигурни, че ще ви върнем парите ако не сте доволни?

Ако някога сте пазарували при нас, знаете, че винаги си спазваме обещанията. Но ако това ще ви е за пръв път, значи няма как да го знаете.

За това ще оставим тук данните на нашата фирма, за да е прозрачно всичко и да сте спокойни, че поемаме отговорност за обещанията си.

Това са данните на фирмата:

Фирма: Маркт Про ООД
Булстат/ЕИК: 202308319
Адрес: гр София, ул Ген Гурко 34
МОЛ: Петко Георгиев Неделчев

И ако все още се колебаете дали гумента метла си струва, вижте част от нещата, които хората казват за нея:

Ето и едно видео в което може да видите гумената метла и гумената четка в действие.

Въпреки, че видеото е кратко, в него ще видите:

  • Как да почиствате дълбоко вплетени косми в килима дори по-добре, от колкото ако ги обирате с прахосмукачка? (“Невъзможно” – ще си кажете… превъртете до 1:31 мин.)
  • Как да изполвате метлата си в къщи, веднага след като сте мели боклуци от улицата с нея. (това не би било възможно със сегашния начин на почистване на метлите)
  • Как да миете засъхнали и мазни петна от стъкло, плочки и паркет с метлата си? (факт: със сламена метла няма как да стане)
  • Защо фризьорските салони и цветарските магазини разчитат на гумената метла?
  • На какво е способна малката гумена четка Пет Бръш? (превъртете до 2:18 мин. и ще видите защо измерваме теглото на тази четка в злато)

Ами това е, няма какво повече да добавим освен, че промоцията е валидна докато кашончето с четките се разграби. След което ще изтрием тази страница.

Така че ако предложението ви допада, възползвайте се.

А, да, може да направите своята заявка тук:

​Просто попълнете формата за поръчка и ще ви изпратим Уондър Брум + Пет Бръш като подарък

Ако страницата не работи или формата за поръчка не ви се показва, значи вече е късно и подаръците са се разграбили… за което се извиняваме предварително.

Благодаря ви за вниманието!

Поздрави,

Петко Неделчев
Управител
[email protected]
02/49-29-309