кой друг би искал да получи 
Pet Brush напълно безплатно?

Уондър Брум + четката

Пет Бръш като ПОДАРЪК

 • Почиства боклуците без да ги разнася
 • Мръсотията не се задръства между четчиците
 • Изкоренява с лекота дълбоковплетените косми  и мъхове
 • Издържа години наред и ще е като нова почти през цялото време
 • Няма нужда да се навеждате-дръжката се разтяга до127 см
 • Справя се с мазните и засъхналите петна от раз

Преди да ви кажем как може да получите Pet Brush напълно безплатно, то нека ви запознаем с Wonder Broom

Решението, което ще превърне почистването вкъщи в истинско удоволствие

Wonder Broom е иновативна гумена метла, с която домът ви ще бъде чист и спретнат с минимални усилия и време. Тя почиства почти всякаква мръсотия - от прах, пясък, стъкло, кафе, до косми и дребни мъхчета...

А на всичкото отгоре може и да мие, и то даже мазните и засъхнали петна! (Просто мокрите повърхността, нанасяте любимия си препарат и търкате.)

Wonder Broom е подходяща за поддържането и почистването на почти всякакъв вид подова настилка: от паркет, мокет, теракот, ламинат, до дървени подове, килими, балатум, керамични подове, плочки, даже и помещенията навън като терасата и гаража.


Реално Wonder Broom няма нищо общо с обикновените сламени метли или найлонови четки, защото:

 • Почиства боклуците без да ги разнася – при употреба гумените четчици се събират на едно (заедно с гумените пластинки) и формират преграда, през която на практика нищо не може да премине;
 • Мръсотията не се задръства между четчиците, така че без проблем ще можете да почистите килима, след като сте мели терасата (достатъчно е просто да минете метлата през течаща вода, за да падне прахта);
 • Изкоренява с лекота дълбоковплетените в килима косми и мъхове, защото гумата прекъсва статичното електричество между тях;
 • Справя се с мазните и засъхналите петна от раз (достатъчно е да намокрите повърхността заедно с малко препарат и да изтъркате), а вградената чистачка избутва и събира излишната течност и мръсотия;
 • Издържа години наред и ще е като нова почти през цялото време, тъй като гумата, от която е направена, е много здрава (с нея се правят автомобилни гуми);
 • Няма нужда да се навеждате, прегъвате или да си напрягате кръста, когато чистите нещо под леглото или шкафа, понеже дръжката се разтяга до 127 см., а гумената глава е под естествен ъгъл.

Всеки, който заяви Wonder Broom сега, получава подарък Pet Brush – малката гумена четка, която почиства космите по-добре от прахосмукачка!

Както вече ви казахме, днес може да вземете гумената четка Pet Brush напълно безплатно, като просто заявите Wonder Broom.


Малката гумена четка е идеален помощник в поддържането на дома между основните почиствания, както и в събирането на космите, власинките и почти всички дребни боклучета от мебелите, завивките и дрехите...

Особено ценна е, ако имате деца, домашни любимци или дълга коса

Ако трябва да сме честни, домашните любимци направо я обожават! Причината е, че тя едновременно почиства козината от боклучета, обира капещите косми още преди да са паднали и масажира.


Самите гумени пръстчета са толкова меки и приятни на допир, че дори най-капризната котка като моята започва да мърка, щом я срешите с Pet Brush (нищо общо с металните и дървените гребени, които дращят и се заплитат).

Всъщност тайната на Pet Brush се крие именно в гумата, от която е изработена. Тя прекъсва статичното електричество, което кара космите да „залепват“ за материите... Благодарение на Пет Бръш те се отлепват и падат.

След като Pet Brush ми е безплатен, то каква е цената на Wonder Broom?

Едни бързи сметки показват, че ако трябваше да поръчвате гумената метла и гумената четка поотделно, то щяхте да платите близо 50 лв.!


Предложението, от което може да се възползвате сега, ще ви спести цели 14 лв. (или почти 30% от крайната цена). Защото получавате Пет Бръш безплатно (отделно струва 9.95 лв.) и спестявате още 4 лв. от доставка, тъй като ще ги изпратим накуп!


С други думи – вместо за 50 лв. може да имате гумената метла Wonder Broom заедно с гумената четка Pet Brush срещу 29.95 лв. (+ 4 лв. за доставка).

Ето как да се възползвате от еднократното предложение
Wonder Broom + Pet Brush

Aко искате да ви е чисто у дома и да си улесните поддържането на дома, като даже си спестите почти 15 лв., то последвайте линка по-долу:

Благодарим за вниманието.


Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
02/49-29-309

Уондър Брум + четката Пет Бръш като ПОДАРЪК

 • Почиства боклуците без да ги разнася
 • Мръсотията не се задръства между четчиците
 • Изкоренява с лекота дълбоковплетените косми  и мъхове
 • Издържа години наред и ще е като нова почти през цялото време
 • Няма нужда да се навеждате-дръжката се разтяга до127 см
 • Справя се с мазните и засъхналите петна от раз

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в Wonder Broom си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че Wonder Broom ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.