"Как да почиствате подовете в къщи от всякаква боклуци и мръсотия, които обикновените метли и парцали просто не могат да съберат?“

Здравейте,

Ако обичате да ви е чисто в къщи и да поддържате дома си спретнат без особени усилия, то трябва да прочетете следващите редове много внимателно.

Защото в рамките на няколко минути ще ви покажем защо трябва да изхвърлите всичките си метли и как ефективно да поддържате дома си чист, (това, което ще видите е особено полезно ако имате домашен любимец)

Възможно е да сте леко скептични в момента и това е напълно нормално. Ако това е така, ще ви помолим да подтиснете скептицизма за момент, докато видите с очите си за какво става въпрос.

Ще ви отнеме само няколко минути, а ползите за вас ще бъдат огромни, като това да научите:

 • Как да почиствате дълбоко вплетени косми в килима дори по-добре, от колкото ако ги обирате с прахосмукачка? ("Невъзможно" - ще си кажете... превъртете видеото до 1:31 мин.)
 • Как да изполвате метлата си в къщи, веднага след като сте мели боклуци от улицата с нея. (това не би било възможно със сегашния начин на почистване на метлите)
 • Как да миете засъхнали и мазни петна от стъкло, плочки и паркет с метлата си? (факт: със сламена метла няма как да стане)
 • И какво ли още не...

За целта ви представяме:

Решението, което ще превърне почистването в къщи в истинско удоволствие

Представяме ви Wonder Broom!

Wonder Broom е иновативна гумена метла, която с лекота събира всякаква мръсотия - прах, пясък, стъкло, кафе, течности, дори и дребни мъхчета - по начин, който вероятно не сте виждали до момента.

Това, което отличава Wonder Broom от всички останали метли е, че когато го ползвате, всички гумени четчици се събират на едно (заедно с гумените пластинки) и формират преграда, през която на практика нищо не може да премине.

И тъй като гумата има способност да прекъсва статичното електричество, Wonder Broom може да помете дори и дълбоко вплетени мъхове и косми в килима.

Дори дребни натрошени стъкълца не могат да минат през гумената преграда, както вероятно вече видяхте на видео демонстрацията по-горе.

И това не е всичко.

Wonder Broom е също подходящ и за мокро ползване, като с него премахвате мазни и засъхнали петна. Достатъчно е да намокрите повърхността, върху която ще го ползвате или да нанесете желания от вас препарат и да изтъркайте с Wonder Broom.

Тъй като е направен от гума, препаратите няма да го повредят, а след като сте изтъркали петното от пода, просто обърнете Wonder Broom обратно и използвайте вграденото чистачка, за да премахнете излишната течност и мръсотия.

По същия начин може да ползвате Wonder Broom за почистване на прозорците в къщи, прозорците на колата, плочките и пода в банята, пода в кухнята и всяка друга повърхност, върху която може да се ползва вода и течни препарати.

„Страхотна е! Сериозно, хора, докато не я пробвах, не знаех какво е да изпитвам удоволствие от чистенето. Сега съм като малко дете, търся си повод просто да я ползвам. Супер много ѝ се радвам и наистина няма такова удоволствие да си почиствам в къщи. Силно я препоръчвам за всеки, който иска да му е чистичко в къщи! Едно голямо, благодаря! – Мария Стоянова“

„Най-накрая да получа нещо, което да ми надмине очакванията. Доволен съм много, няма такава метла! Нищо общо с боклуците, които ползвах до момента. С лекота мога да кажа, че това е най-якото изобретение за почистване, след прахосмукачката! Изненадахте ме приятно, продължавайте в същия дух. Поздрави, Стоян“

„Уникално! Не знам защо никой не се е сетил да го предлага в България до сега, но браво за усилията. –Ивайло Петров„

В действителност с Wonder Broom ще почиствате и поддържате с лекота всякакъв вид подови настилки - паркет, мокет, теракот, ламинат, дървени подове, килими, балатум, керамични подове, плочки – дори помещенията извън дома, като терасата и гаража.

Не само това, но тъй като Wonder Broom е направена от гума, мръсотията не се вплита в четчиците и може да се измие, което го прави изключително лесен за поддръжка.

При обикновените метли, голяма част от мръсотията се вплита в четката и си остава там, което ги прави не само трудни за чистене, но реално негодни за многократна употреба. Защото не може да искате да изчистите нещо в къщи, когато метлата, която ползвате е пълна с мръсотия!

При Wonder Broom това не е проблем, защото дори нещо упорито да се е вплело в метлата (което е малко вероятно), достатъчно е да я измиете с течаща вода, а може и със сапун... и е като чисто нова

Дръжката на Wonder Broom се свива и разтяга до 127 см, което го прави изключително удобен за почистване и на трудно-достъпни места.

Освен това дръжката е под естествен ъгъл на гумената основа, което означава, че не е нужно да се навеждате, прегъвате или да си напрягате кръста, за да чистите с Wonder Broom.

Ето само част от нещата, с които
Wonder Broom ще ви очарова:

 • За най-лесното метене и забърсване: С Wonder Broom ще забърсвате с лекота всякаква мръсотия от дървени повърхности, плочки, балатум, паркет, ламинат и всичко друго, за което може да се сетите. Нещо повече, стотиците гумени четчици формират солидна преграда, през която дори натрошените стъкълца не могат да преминат.
 • За търкане и премахване на засъхнали петна и мазнини: Тъй като препаратите не вредят на гумата, с Wonder Broom може да изтъркате мазни петна и засъхнала мръсотия дори от деликатни повърхности, като плочки, кола и прозорци... при това без да ги повредите.
 • За дълбоко почистване на килими: Тук вече Wonder Broom се откроява от всичко познато до момента. Гумените частички запазват формата си при четкане, проникват дълбоко и прекъсват статичното електричество на космите с килима, като по този начин загребват всичко по пътя си.
 • За плочки и прозорци: намокрете Wonder Broom или използвайте вода и препарат за съответната повърхност, изтъркайте хубаво с кръгови движения, след което обърнете Wonder Broom на обратно и използвайте вградената чистачка, за да съберете излишната течност от пода, стените или прозорците.
 • За лесна поддръжка: иронията е, че обикновените метли се пълнят с мръсотия и бактерии, когато ги ползваме и е почти невъзможно да ги почистим. Wonder Broom е изключително лесен за почистване, тъй като боклуците не се вплитат в гумата, а и е достатъчно да го измиете с вода и е отново чист и готов за ползване.
 • За многократна употреба: здравата, естествена гума, която е ползвана за Wonder Broom е изключително трудна за износване, смачкване или захабяване. Същият материал се ползва за изработката на гуми за кола, които спокойно издържат до 80000 км. Това на практика означава, че ще изминат години преди въобще да се замислите за нов Wonder Broom.

Колко ще ви струва, за да се сдобиете с Wonder Broom?

На практика не би трябвало да ви „струва“ почти нищо!

Ето защо си позволяваме да направим толкова смело твърдение:

Една обикновена метла струва между 10 лв - 20 лв в зависимост от качеството и от къде я купувате!

Факт е, че цената на Wonder Broom е по-скъпа от обикновената метла – 29.95 лв с ДДС... но надяваме се ще се съгласите, че просто няма база за сравнение!

Първо, обикновените метли не могат да свършат и на половина толкова добра работа, колкото Wonder Broom

Какво имаме в предвид?

 • Обикновените метли се смачкват при ползване и пропускат голяма част от мръсотията, като я оставят след себе си
 • Обикновените метли не стават за почистване на килим, дори прахосмукачката понякога не се справя с дълбоко попадналата в килима мръсотия
 • Обикновените метли задържат голяма част от бактериите и боклуците в себе си и иронията е, че след това ги ползваме отново и отново, за да „почистим“ дома си
 • Wonder Broom на практика няма как да задържа боклуци в себе си, защото е от гума, плюс това се мие лесно с вода, което го прави перфектен за многократна употреба.
 • Wonder Broom, от друга страна, прекъсва статичното електричество на космите с килима и може с лекота да изчетка дълбоко вплетените в килима мъх, косми, пясък и всякакъв тип мръсотия от него!
 • Wonder Broom разполага с 500 гумени частици, които формират гумена преграда, през която на практика почти нищо не може да премине!

И разбира се, една обикновена метла се износва супер лесно! Не я изхвърляме, защото ни е необходима метла в къщи, а не ни се занимава да плащаме всеки път по 10 лв – 20 лв за нова… за това просто чистим със старата, която е вече пълна с боклуци и бактерии.

С Wonder Broom няма да имате такъв проблем, защото е направен от същия здрав гумен материал, който се използва за изработката на гумите за коли! А една гума за кола издържа близо 80 000 км!

Това на практика означава, че може да ползвате Wonder Broom с години наред, преди да се износи.

Тоест, дори да ползвате Wonder Broom всеки ден в продължение на 10 години, ще ви излезне по-малко от една стотинка (0,008 лв) на ден, за да изплатите тази инвестиция..

Какво да ви кажем, тази метла наистина си струва парите!

Именно за това смятаме, че Wonder Broom не би трябвало да ви „струва“ почти нищо, особено като се има в предвид ползите, които ви носи, за цената, която плащате

Но моля ви, не приемайте нашата дума за даденост!

Тествайте го!

Напълно сериозни сме, ако не сте и на половина толкова екзалтирани за Wonder Broom по време на 60 дневния тест период, колкото сме ние в момента, просто ще ви върнем парите – без да ви тормозим и да ви искаме обяснения. .

Така не рискувате нищо, тъй като разполагате с 60 дни тест период… но ако отлагате, със сигурност рискувате да изпуснете възможността и бройките да се разграбят. .

В крайна сметка няма да има достатъчно бройки Wonder Broom за всички, така че ще обслужваме поръчките на принципа, който първи поръча, първи ще получи. .

За това ако проявявате интерес към нашето предложение и искате да имате Wonder Broom в къщи, направете своята заявка сега, преди да са ви изпреварили.

Ето как може да поръчате:

Лесно е!

Просто натиснете върху бутона по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да изпратим заявения от вас Wonder Broom .

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
02/49-29-309