Дори не си помисляйте да чистите основно преди да сте прочели историята на тази домакиня

Какво да направите, ако не ви се пуска прахосмукачка, но все пак искате да ви е чисто и спретнато у дома? 

Здравейте приятели,

Ако и на вас ви е писнало всяка седмица да прекарвате часове наред в изтощително основно почистване на цялата къща... и да обикаляте с кабели, прахосмукачки, четки и метли... то имам нещо ценно за вас.

В следващите редове ще ви разкрия как може да имате чист и спретнат дом без да е нужно да го минавате от горе до долу на всеки 5-6 дни. С други думи ще ви разкажа за деня, в който спрях да чистя основно всяка седмица.

Знам, че може да ви звучи невероятно, затова нека обясня: 

Всичко започна, когато една събота просто ми падна пердето и си казах, че днес просто няма да чистя! Вместо това исках да си почина, да си оправя ноктите, да си почета малко и да се отдам на почивка. А не както всяка седмица – чистене, миене, готвене, пране и после пак на работа...

Затова само минах с метлата по местата с мръсотия, и толкова! Без да пускам прахосмукачки и без да се моря излишно.

От тогава насам (почти 2 месеца), съм чистила основно с прахосмукачката не повече от 3-4 пъти и въпреки това у дома е по-чисто от всякога (въпреки наличието на мъж, деца и космат котарак!).

За да постигнете този резултат обаче, има две задължителни
условия:

Първо - обърнете внимание къде се събира мръсотията (т.нар. „огнища“)

Реално само минаването на „огнищата“ с мръсотия, ще ви спести поне едно основно чистене месечно, защото така боклукът не само не се разнася из цялата къща, ами отнема и много повече време преди да се наложи основно минаване с прахосмукачката.

Ето например кои са моите „огнища“ с мръсотия у дома:

 • килимът (понеже там най-често се въргаля котката и го пълни с косми);
 • пътечката до спалнята (там се сресваме и преобличаме);
 • пода около масата за хранене и плочките в кухнята – там падат най-много трохи;
 • и коридорчето с етажерката за обувки – там се събират пясъкът и камъчетата...

При вас може да са същите места или други. Лесно ще ги разпознаете, защото боклукът сам ще ви подскаже.

Второто задължително условие е – подходящ инструмент или уред (обикновените метли и четки просто не вършат работа, тествала съм ги).

За да се справите лесно и бързо с боклука по „огнищата“, ви е нужно нещо, което да почиства почти толкова добре, колкото прахосмукачката... като обира не само едрите, но и дребните боклуци, а заедно с тях и космите.

И нещо много важно – в никакъв случай не трябва да разнася боклуците, понеже така ще си отворите още повече работа! (Затова и обикновените четки и метли просто не стават.)

Знам, че може и да ви звучи като „мисия невъзможна“, но ще ви кажа кой е единственият инструмент, който отговаря на всички тези изисквания и който аз самата ползвам вече няколко месеца.

Представям ви Wonder Broom – гумената метла,
с която ще поддържате дома си 
чист и спретнат с минимални усилия

Тя представлява гумена метла, която без проблем почиства почти всякаква мръсотия - от прах, пясък, стъкло, кафе, до косми и дребни мъхчета... А на всичкото отгоре може и да мие, и то даже мазните и засъхнали петна! (Просто мокрите повърхността, нанасяте любимия си препарат и търкате.)

Wonder Broom е подходяща за поддържането и почистването на почти всякакъв вид подова настилка: от паркет, мокет, теракот, ламинат, до дървени подове, килими, балатум, керамични подове, плочки, даже и помещенията навън като терасата и гаража.

Реално Wonder Broom няма нищо общо с обикновените сламени метли или найлонови четки, защото: 

 • Почиства боклуците без да ги разнася – при употреба гумените четчици се събират на едно (заедно с гумените пластинки) и формират преграда, през която на практика нищо не може да премине;
 • Мръсотията не се задръства между четчиците, така че без проблем ще можете да почистите килима, след като сте мели терасата (достатъчно е просто да минете метлата през течаща вода, за да падне прахта);
 • Изкоренява с лекота дълбоковплетените в килима косми и мъхове, защото гумата прекъсва статичното електричество между тях;
 • Справя се с мазните и засъхналите петна от раз (достатъчно е да намокрите повърхността заедно с малко препарат и да изтъркате), а вградената чистачка избутва и събира излишната течност и мръсотия;
 • С лекота мие прозорците и витрините, както и плочките в банята и кухнята, така че да не се налага да търкате часове наред с вестници, препарати, четки и гъби...
 • Издържа години наред и ще е като нова почти през цялото време, тъй като гумата, от която е направена, е много здрава (с нея се правят автомобилни гуми);
 • Няма нужда да се навеждате, прегъвате или да си напрягате кръста, когато чистите нещо под леглото или шкафа, понеже дръжката се разтяга до 127 см., а гумената глава е под естествен ъгъл.

Всеки, който заяви Wonder Broom сега, получава подарък Pet Brushмалката гумена четка, която почиства космите по-добре от прахосмукачка!

Само защото стигнахте дотук, ще получите подарък към Wonder Broom - гумената четка Pet Brush!

Пет Бръш е идеален помощник в поддържането на дома между основните почиствания, както и в събирането на космите, власинките и почти всички дребни боклучета от мебелите, завивките и дрехите...

Особено ценна е, ако имате деца, домашни любимци или дълга коса. Освен това с нея ще можете за нула време да:

 • ...почиствате всякакви боклуци от меката мебел, килима и дрехите…
 • ...да изтърквате засъхналите и мазни петна…
 • ...да поддържате тапицерията на колата…
 • ...и да сресвате и къпете домашните любимци.

С други думи вече няма да се налага да вадите прахосмукачката всеки път щом котката си остави половината кожухче върху дивана... нито да тупате с ръка власинките и мръсотията по дрехите и тапицерията... а още по-малко да се преобличате само защото Шаро е скочил върху вас на излизане...

Pet Brush е изключително подходяща, ако имате
домашни любимци

Ако трябва да съм напълно честна, домашните любимци направо я обожават! Причината е, че тя едновременно почиства козината от боклучета, обира капещите косми още преди да са паднали и масажира.

Самите гумени пръстчета са толкова меки и приятни на допир, че дори най-капризната котка като моята започва да мърка, щом я срешите с Pet Brush (нищо общо с металните и дървените гребени, които дращят и се заплитат).

Всъщност тайната на Pet Brush се крие именно в гумата, от която е изработена. Тя прекъсва статичното електричество, което кара космите да „залепват“ за материите... Благодарение на Пет Бръш те се отлепват и падат. 

Каква е промоционалната цена на комплекта
Wonder Broom + Pet Brush?

Едни бързи сметки показват, че ако трябваше да поръчвате гумената метла и гумената четка поотделно, то щяхте да платите близо 50 лв.!

Предложението, от което може да се възползвате сега, ще ви спести цели 14 лв. (или почти 30% от крайната цена). Защото получавате Пет Бръш безплатно (отделно струва 9.95 лв.) и спестявате още 4 лв. от доставка, тъй като ще ги изпратим накуп!

С други думи – вместо за 50 лв. може да имате гумената метла Wonder Broom заедно с гумената четка Pet Brush срещу 29.95 лв. (+ 4 лв. за доставка).

И това не е всичко!

Разполагате с 60 дни тест период, в който да прецените дали искате да задържите гумената метла. Ако поради някаква причина не отговаря на очакванията ви, ще си получите обратно цялата сума от 29.95 лв.!

Независимо какво е решението ви, Пет Бръш си остава за вас!

Все пак ви обещах, че Пет Бръш е подарък, така че каквото и решение да вземете, гумената четка си е ваша! Реално в най-лошия случай ще имате Пет Бръш и ще сте пробвали Уондър Брум, а в най-добрия - ще си улесните живота и ще превърнете поддържането на дома в песен!

*Длъжна съм да кажа, че предложението е еднократно и може да се възползвате от него само сега. Иначе казано, ако затворите страницата или се забавите, предложението спира да важи и единственият начин да вземете Уондър Брум и Пет Бръш ще е като просто си платите и за двете поотделно.

Ето как да се възползвате от еднократното предложение
Wonder Broom + Pet Brush

Както вече сами се убедихте, Пет Бръш и Уондър Брум наистина си заслужават, защото почти няма мръсотия, която да им се опре. Освен това с тях ще си спестите не един и два часа от чистене, които иначе може да прекарате в нещо далеч по-приятно... 

Затова, ако искате да ви е чисто у дома, дори когато не ви се пуска прахосмукачка... ако искате а си улесните поддържането на дома, като даже си спестите почти 15 лв., то последвайте линка по-долу:

Благодарим за вниманието.

Поздрави,
Екипът на NaidobriteOferti.bg
[email protected]
02/49-29-309